Apeluri gratuite către orice rețea națională fixă
![]() ![]() ![]() |
Apeluri gratuite către orice rețea națională fixă
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
tudorache |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 August 07 ![]() |
QUOTE(klaus @ 4 Sep 2007, 10:45) Si daca te duc prin satele patriei, am sa-ti si arat cat de nationala e acoperirea RT-ului. Sa te duc prin CENTUL CAPITALEI ... aproape de cladirea PRO TV... sa vezi cat de nationala e acoperirea RDS. ![]() |
--------------------
Nu posed masina
(folosesc RATB, Metroul si mersul pe jos)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
parca aici era GSM zone, nu un loc unde se face reclama gratuita celor de la Romtelecom poate chiar de proprii angajati...in asa hal ati ajuns de va faceti reclama pe forum? marketing de 2 lei..vechi..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
2 lei dar cu convorbiri nelimitate, ce nu pricepi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Ma, tu lucreazi la greci!!!
![]() Si eu am tot VDF 400, vechi de vreo 6 ani. Avand in vedere ca am facturi mari, client vechi bla-bla, l-am luat cu 50% reducere + opt. 3G gratuita pe viata+ opt. 15 minute nationale, si aia gratuita 1 an sau 2. Pe numele meu mai am un VDF 100, un 200 si un family cu 2 numere in grup. Si ghici ce! Toate au taxa de abonament redusa 50%. Ideea este sa fii client cu facturi mai mari si sa stii sa negociezi. Dar sa fim on-topic si sa vedem ce primesc eu la ab pe care il folosesc. 400 nationale + 150 in retea + 15 min nat = 565 minute. 31.5 USD / 565 min = 0.056 USD/min. Si nu vorbesc doar intre 10 seara si 11 seara, si atunci doar din estul Bucurestiului si doar cu persoanele din agenda al caror nume incepe cu Q. Am desfiintat RTC acum cel putin 3 ani. Si cand ma gandesc ca au dat ai mei spaga ca sa il monteze prin 90 si ceva ![]() In concluzie, fugiti fratilor de RTC. Sunt niste hoti! Na, ca iti fac antireclama la Romtelecomul tau iubit! This post has been edited by tiberiu.anghel: 4 Sep 2007, 15:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 3 Sep 2007, 14:55) .............. Eu am un alt argument pro Romtelecom. Si stiu ca am dreptate din proprie experienta, dar si din experienta altor tari. IN caz de calamitati, furtuni mari, pene de curent la nivel de oras, etc, retelele fixe sunt cele care rezista cel mai mult. Solutiile VoIP si mai ales celularele cedeaza primelele. Asa ca in veci nu o sa aleg o solutie gen UPC sau RDS in defavoarea Romtelecom. la cutremurul din octombrie 2004 n-am reusit sa sun pe romtelecom. am reusit sa sun pe mobil. iar reteaua de cartier, cu tot cu internetul, a mers fara nici o problema. |
-------------------- |
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Si eu am renuntat la ei cu cel mai mare drag.
Imi aduc aminte cu cata lipsa de jena ma jagmaneau cu clicknetul lui peste ca intram cateva ore de acasa pe net. Nu mai vreau sa aud de ei nici daca ar avea cea mai avantajoasa oferta de pe piata. Oricum deocamdata sunt departe sa aiba cea mai buna oferta asa ca sa le fie tarana usoara. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Si totusi cat costa 8mbps ala? Poate trec pe romtelecom daca tot e asa avantajos.
![]() Iar perioada promotionala la abonamentului de care ziceam eu e egala cu perioada contractului. Oricum eu am alt abonament, dar ala mi s-a parut un exemplu bun pentru cineva care vorbeste mult. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
tudorache |
![]()
|
In octombrie se lanseaza aia.
Acum au 1 mega pe secunda = 7,5 euro + TVA . Cam aceeasi chestie o platesc si eu la RDS... deci diferentele nu mai sunt asa mari. |
--------------------
Nu posed masina
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ai 1 mbps garantat cu 7.5 euro + tva???
In cazul in care nu intelegi cuvantul garantat, as putea sa-ti explic... Deci cat costa 8mbps garantat la romtelecom? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
tudorache |
![]()
|
QUOTE(valentin.dumitran @ 4 Sep 2007, 17:20) Ai 1 mbps garantat cu 7.5 euro + tva??? Pai la RDS am 1 mega garantat? Singura chestie garantata e ca pica zilnic... ![]() |
--------------------
Nu posed masina
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
poate la tine ...
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
deconectat |
![]()
|
Nu te-am intrebat daca ai tu. Faptul ca nu iti permiti/nu iti trebuie un abonament cu viteza/uptime garantat nu face obiectul acestei discutii. Eu te-am intrebat doar cat costa la romtelecom. La rds stiu cat costa.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(tudorache @ 4 Sep 2007, 17:05) Acum au 1 mega pe secunda = 7,5 euro + TVA . Cam aceeasi chestie o platesc si eu la RDS... deci diferentele nu mai sunt asa mari. 13,8 eur+TVA, 3 mb/s la UPC. Sub 2,5 nu a scazut niciodata, de obicei e 2,8-2,9 constant, nu a mai cazut de 4 luni de zile..si atunci 15 minute. Romtelecom sucks ![]() A...era sa uit, telefon gratis cu 30 min incluse in retele fixe si NELIMITAT oricand in UPC. Cand imi expira promotia o sa platesc pe chestia mentionata anterior 9 ron / luna. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Oricum, chestia buna e ca de castigat au clientii (cati au mai ramas). Ma bucur de chestia asta, asa cum m-am bucurat cand UPC-ul a marit viteza la 3mb/s. (ca si aia aveau niste tarife....)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Sep 2007, 13:02) Ce preturi nenorocite mai? Niste preturi absolut cretinoide si aberate. Eu platesc pe mobil mai putin decat pe fix, si am minute de 2 ori decat pe fix, in orice retea mobila. Din partea mea astia de la romtelecom ar putea sa moara in chinuri, ca daca nu veneau mobilele si retelele de cablu cu telefonie fixa si astazi plateam abonament de 100 RON si o convorbire cu 1 ron, cu siguranta. O sa moara , in curand ! QUOTE(klaus @ 3 Sep 2007, 13:26) sa intreb cumva cat costa la romtelecom serviciul de CLIP A? Ala care la retelele mobile este GRATUIT inca de cand s-au infiintat retelele mobile? Asta daca e sa comparam mere cu pere si nelimitari in retelele lu peste. Clip parca era undeva pe la jumate de euro , sa-i ia draq ! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tudorache @ 4 Sep 2007, 12:59) Sa te duc prin CENTUL CAPITALEI ... aproape de cladirea PRO TV... sa vezi cat de nationala e acoperirea RDS. ![]() Fiecare cu acoperirile lui, deh, ce sa-i faci. Atat decat ca unii nu au impertinenta sa zica de "acoperire nationala adevarata" sau alte aburelnite d-astea. Atat vroiam sa subliniez, ca "acoperirea nationala adevarata" a RT este o MINCIUNA. Oricine ar fi zis-o. La fel ar fi si la celelalte retele fixe, doar ca la ele eu nu am vazut pe aici ca s-ar fi sustinut aceasta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
4 RON (CLIP A)
De pe pagina lor : "Tarife * activare: 2,5 EURO. * abonament lunar: 1,05 EURO." This post has been edited by Amedeus: 4 Sep 2007, 21:15 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Care e faza cu CLIP A ? Daca e ceea ce cred eu ( adica sa vezi numarul de telefon al celui care te suna ), am chestia asta la rds si nu platesc nimic.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(driverx @ 3 Sep 2007, 14:55) dreptate din proprie experienta, dar si din experienta altor tari. IN caz de calamitati, furtuni mari, pene de curent la nivel de oras, etc, retelele fixe sunt cele care rezista cel mai mult. Solutiile VoIP si mai ales celularele cedeaza primelele. Asa ca in veci nu o sa aleg o solutie gen UPC sau RDS in defavoarea Romtelecom. Asta e un argument bun. Am patit sa-mi alimentez modemul direct de la baterie si sa ma dau pe net, cu toate ca-mi picase curentul in cartier. Cat despre retelele mobile, minutele 'in retea' sunt inutile. Eu am o suta de minute in retea si nu am ajuns sa le consum niciodata, sunt fix inutile, mai mult vorbesc in afara retelei (pentru care platesc). Sa mai cotizeze si altii la golf-urile vodafonului. |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 6 Sep 2007, 00:17) Care e faza cu CLIP A ? Daca e ceea ce cred eu ( adica sa vezi numarul de telefon al celui care te suna ), am chestia asta la rds si nu platesc nimic. Exact aia e. Si la RT este 2,5 euro + tva activarea functiei (adica 2,975 euro = 10 RON) Si este 1,05 euro + tva lunar (adica 1.2495 euro = vreo 4,2 RON). Iar la altii, aceste lucruri sunt GRATIS, plus ca si celelalte servicii sunt mai ieftine. Daca se mai adauga si aceasta functie sa vedeti cat de sus se duc de fapt tarifele RT. Dar asta e mai greu de observat cand trebuie sa faci o campanie de reclama pe diverse forumuri... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Amedeus |
![]()
|
CLIP e o functie atat de banala ca e penibil sa platesti suplimentar pentru ea. Poate se rezolva in curand si asta ca vad ca au o campanie baietii de la RT. Am activata functia de mult timp si la vremea aia nu am platit nimic pentru activare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 07:41 |