adaptor HU pt megane 1
![]() ![]() ![]() |
adaptor HU pt megane 1
VS07CPT |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|||
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
VS07CPT |
![]()
|
mersi...ai pus asa ceva pe megane...se potriveste bine ?
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu am pus. Am CD-player-ul original PHILIPS + modulator FM stereo pe fir (nu wireless) + mp3-uri de pe PDA
![]() Am vazut pus la cineva si se potriveste bine. Dar tot mai bine da player-ul original in peisaj ![]() Daca iti iei player + adaptoare pt comenzile volan si display sa scrii aici rezultatul ... Bafta! |
--------------------
Renault
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
VS07CPT |
![]()
|
Am comandat de pe site respectiva rama dar nu m-a sunat nimeni si nici vreun telefon n-am primit...nu prea se inghesuie
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
Netcrusher |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 20 August 07 ![]() |
Adaptoarele se fac universale pentru o anumita firma, sau pentru un anumit model al unei anumite firme?
Adica daca iau un adaptor pentru comenzi si display pentry Sony, va merge pe orice Sony sau doar pe anumite modele? |
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
e-SORIN |
![]()
|
Din cate stiu eu, se potrivesc la toate modelele de playere ale unei firme.
Modelul adaptorului poate sa difere de la un model de Renault la altul sau de la un an de fabricatie al masinii la altul. L.E. @VS07CPT de ce nu te duci direct la magazinul lor? Sau nu esti din Bucuresti? Completeaza in profil locatia ![]() This post has been edited by e-SORIN: 3 Sep 2007, 08:10 |
--------------------
Renault
- B 89 XBM
|
|
Netcrusher |
![]()
|
Eu am acum un Sony CDX-R3350, iar ma gandeam pe viitor sa-mi iau un MBX 5000 (sau cum e modelul exact), si interfata as fi luat-o atunci, pentru modelul respectiv. Dar tinand cont ca ambele sunt Sony, si ca masina este aceiasi, ar trebui sa mearga pe ambele modele, nu?
Daca da, probabil ca-mi voi lua interfata inainte sa-mi schimb HU-ul. |
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
Netcrusher |
![]()
|
Din cate imi dau seama, nu cred ca HU-ul meu momentan poate fi comandat de comenzile de pe volan, sau afisa pe display, nici cu adaptor. Nu am vazut nici o conexiune a mufei lui care sa nu aibe o utilitate in functionarea lui de baza.
Apropo de rama adaptoare, mi-am procurat una de la o firma care se ocupa de sonorizari auto aici in Arad, la pretul de 50RON. Cred ca inainte sa comandam de pe situri ar trebui sa cautam si la magazinele locale, pentru ca e posibil sa iesim mai ieftin si fara bataie de cap. O alta intrebare, cum se prinde rama in care intra HU-ul de rama de plastic adaptoare? Nu vad sa aibe nici o clema, nimic. Si doar pusa asa nu sta bine, HU-ul nu e fix. Merci anticipat de raspunsuri, VS07CPT scuze ca m-am bagat peste threadul tau dar cred ca aceste chestii te vor interesa si pe tine! |
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 02:56 |