Mi-a sosit adaptorul ptr volan, Megane 2 2005
![]() ![]() ![]() |
Mi-a sosit adaptorul ptr volan, Megane 2 2005
liviurosioara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Prea scump dupa parerea mea, dar sa-l stapanesti sanatos.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
groaznic de scump... in fine, sa ai parte de el!
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
liviurosioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
Si eu inca ma intreb ce-a fost in mintea mea cand l-am comandat. Insa acum imi functioneaza telecomanda de langa volan
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari Liviu!
Poti sa ne arati daca ai poze de la montaj, sau cu ambalajele adaptorului? |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Naspa, aiurea, cam nasol!
Eu am avut noroc, mi-au trimis intefata care trebuia, cu toate ca, am aflat mai tarziu, mai exista un model identic dar care decoda doar telecomanda, nu si afisajul. Dar altceva vroiam sa spun...daca aparea acest incovenient imi schimbau fara nici o problema interfata. Pune si tu problema asta celor de la care ai achizitionat-o, poate au interfata ce comunica si cu afisajul. Desi, inainte de a lua Sony vroiam Kenwood si am fost avertizat de catre cineva in domeniu ca nu exista interfata si pentru telecomanda si pentru afisaj... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
silko2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 August 07 From: timisoara ![]() |
salutare
stie careva unde se pot gasi rame pt cd megane II? vreaun un mp3, dar nu din retea si panoul frontal e putin ma mic. daca as avea si comenzile la satelit ar fi ok. exista vreo solutie? multmesc. |
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2004
|
|
micutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 12 August 03 ![]() |
Exista rame adaptoare in catalogul de accesorii Renault pe care-l gasesti la orice dealer Reno. O rama este in jur de 50 lei.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci 120CP
- PH-88-PWR
2002 Privilege Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:30 |