indicator la bord
![]() ![]() ![]() |
indicator la bord
MTA |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 21 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2003
- bv70MTA
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Din cate imi dau eu seama deasupra celui care apare cand uiti sa pui centura este cel de usi deschise si nu e un beculet ci un simbol ca sa ii spun asa. Asa i s-a intamplat cuiva la un Oltcit, parca, si o legase pe nevasta de usa cu un dres de dama ca sa nu se mai deschida
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Salut. Acel beculet cum ii spui tu este de la senzorii de presiune din roti. Nu iti clipeste si una din rotile afisate pe display-ul matriceal? Acel indicator nu arata ca o roata sparta cu un cui in ea? Verifica presiunea in roti.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2007, 1.9 dci, 131 CP
- BV - 32 - UMY
|
|
MTA |
![]()
|
Ai dreptate, este un simbol rosu. Imi clipeste una dn roti,iar computerul de bord imi sppune ca una din roti are pana,dar m-am uitat la roata si e ok.Pe display-ul calcultorului de bord (care e rosu acum) imi indica si presiunea in roata respectiva,presiune care variaza normal intre 1.9 cand masina e oprita si urca pana la 2.1 - 2.2 daca merg mai mult cu ea. Este posibil sa fie senzorul de la roata defect? AR trebui sa merg la renault sa il reseteze, nu?
Multumesc pentru raspuns! |
--------------------
Renault
Laguna II
2003
- bv70MTA
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca e defect nu se reseteaza, ci se schimba.
Cel mai probabil o sa fie nevoie doar sa refaci presiunea in roti. This post has been edited by $$ilvviu: 22 Apr 2008, 09:40 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
n-ai in bord si un semnul exclamarii galben aprins .. ? exact asa am avut eu ..roata parea OK ..dar am scos un holsurub din ea ...
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
cipi13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 07 ![]() |
<Imi clipeste una dn roti,iar computerul de bord imi sppune ca una din roti are pana,dar m-am uitat la roata si e ok.>
Inainte de orice sa te asiguri ca rotile sunt puse in oridea care trebuie. Si pe mine m-a omorit un senzor ca am pana pe fata dreapta. Si de fapt era vorba de stinga spate, pentru ca senzorii nu erau in ordine. |
--------------------
Laguna 2
Dinamique Grandtour
2.2 dci, 110 kw
- B-62-TPG
|
|
Bas|cX |
![]()
|
presiunea sigur e buna ??? din cate am obs la mine sub 1.9 palpaie
|
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
MTA |
![]()
|
Senzorii sunt in ordinea in care trebuie,iar presiunile indicate la bord corespund celor reale in roti. NU am nici un bec galben aprins la bord. Toate rotile sunt ok, nicuna nu are pana. Voi baga aer in roata cu problema sa vad daca schimba ceva. NU am foloit masina doua zile, iar roata nu s-a desumflat.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003
- bv70MTA
|
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dute cu masina la o vulcanizare si verifica roata respectiva. E posibil sa ai un cui in ea si sa piarda foarte slab dar progresiv presiunea. Am patit-o si eu si asa a fost: aveam un cui cat toate zilele.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
2002 Privilege
- B-XX-LIF
|
|
Bas|cX |
![]()
|
"crevaison" ..in carte la cap 2.18 ..asta scrie la simbolul ala aprins si o roata care palpaie = puncture = puntura= banuiesc gaura
![]() This post has been edited by Bas|cX: 22 Apr 2008, 12:14 |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
MTA |
![]()
|
Multumesc pentru sfaturi!!!!!!!
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003
- bv70MTA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:47 |