Am nevoie de un transformator, 220V-110V
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de un transformator, 220V-110V
DRD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|||
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Parca aveau la Muzica, pe Victoriei.
La o prima cautare : http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=935 . Nu are 500 de w dar e un inceput ![]() A doua cautare : http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...hp/t248851.html This post has been edited by Fuzz: 12 Aug 2007, 19:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Multumesc mult Fuzz
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.oderom.ro/produse.php?cat=TRAF
mi-am luat eu de la ei un astfel de traf acum 4-5 ani pt un amplificator dolby-surround (tot la fel, adus din State)... nu am avut nici o problema cu el... au preturi bune... recomand!! |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
DRD |
![]()
|
Multumes multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, nu as recomanda transformatoare din astea ieftine. Un prieten si-a luat de la Muzica un transformator de 750W pentru niste boxe aduse din state (a fost cam 1 mil jumate acum cativa ani), s-a ars ala, a parlit si sursa boxelor sau ceva din amplificator, nu mai stiu exact.
Ideea e ca daca ai ceva sensibil, un amplificator, un receiver, ceva, sunt niste transformatoare mai performante (cred ca peste 200 RON), tot la Muzica. Sunt mari si grele, dar sunt mai eficiente si mai stabile decat astea de 3 lei, nu stiu exact de ce. Am intrebat la facultate unde sunt student (Electronica) un prof de la laborator care e diferenta dintre astea ieftine si cele scumpe si grele, m-a imbarligat cu niste explicatii (nici el nu prea stia), dar concluzia a fost ca pentru aparatura sensibila e musai unul mare si greu pentru ca stabilizeaza mai bine. Ma interesez cand pot si iti spun exact, pentru ca si eu vreau sa aflu care e treaba cu transformatoarele astea. |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
DRD |
![]()
|
Salut
Multumes pentru informatie,eu locuiesc in Brasov ![]() ![]() Daca mai afli ceva mai pune un post aici. Bafta |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, din ce am inteles, transformatoarele mici si usoare nu ajung la putere foarte mare. Adica o scrie pe el ca are 1000 W, dar nu prea are cum. Acum, pot fi si mici, cam cat un incarcator de baterii, dar sa fie grele, caz in care ar putea sa sustina o putere mai mare.
Eu faceam comparatia intre ce gasisem eu in State, niste prostioare care se laudau a avea si 2000 W, un pic mai mari ca un incarcator de mobil, si care costau pana in 30-40 $, si un transformator al unui vecin, care avea 2000 W, era mare cat un receiver si cantarea peste 20 Kg. |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:00 |