Clio 3 vs. Peugeot 207, 1.5dci vs. 1.6hdi
![]() ![]() ![]() |
Clio 3 vs. Peugeot 207, 1.5dci vs. 1.6hdi
dadu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pilulele alea au efecte secudare puternice. Nu ti-ai dat seama nici acum de problema in enuntul tau?
QUOTE(dadu @ 1 Sep 2007, 16:01) "nema greierasi" ![]() Vorbim de o comparatie intre 207 si Megane? Nu cred. Eu am mers cu un clio 3 de test, deci masina forjata, cu 6000 de km si nu avea nici un greiere. Tu cati km ai cu pejoul? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote=ssilviu,1 Sep 2007, 17:54]
Pilulele alea au efecte secudare puternice. Nu ti-ai dat seama nici acum de problema in enuntul tau? Ar trebui sa fac o analiza de text? Nu prea ma intereseaza. ![]() Cat priveste faza cu pilulele, nu cred ca m-am luat de tine, asa ca te rog respectuos nici tu sa nu te iei de mine! Multumesc! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dadu |
![]()
|
doar 10 ca ii imparte cu megane-ul dar argumetul tau de masina de test nu sta in picioare. degeaba e forjata daca nu a aleargat mii de km pe drumuri cu zeci de crapaturi pe metru alte astfel de lucruri. megane-ul a cedat la 1200 km in conditile in care cu el merg cu 20-30 de kmh mai incet.
de ce te deranjeaza ca o compar nu megane-ul? ca e alta clasa? din punctul meu de vedere megane-ul e cu multe clase sub acest 207 la multe alte capitole si atat timp cat la o masina de clasa superioara intalnesc probleme pe care nu le gasesc la una de clasa mica am dreptul sa le compar pentru ca sunt banii mei! imperfectiuni? luati de aici: - cutia agata in 1-2-3 de multe ori desi spun unii ca nu au avut semenea probleme; - in marsarier nu intra decat daca e complet nemiscata (asta doar la diesel); - franele - dozare cel putin ciudata, le prefer pe cele de la megane ![]() - platicul de pe butoane (radio, panou geamuri) e de fapt un fel de pelicula de cauciuc, foarte fina la atingere dar care, cu unghia se taie usor din neatentie, la fel si plasticul de pe partea superioara a usilor (nu cel de la baga geamurilor) - atentie la cei care se dau joc din masina si dau din picioare ca nebunii. ![]() - platicele stau bine dar mai in unele locuri mai e cate o imbinare "ratata"; - la fel si bordul si acea textura de pe margine consolei, se zgarie usor. ceea ce am enumerat mai sus le-am numit imperfectiui datorate alegerilor constructorului pentru ca nu le consider probleme desi la un moment dat ar putea deveni. daca mai aveti intrebari puneti-le la obiect sau mai cautati pe forumurile dedicate pentru ca aveti de unde alege. ps: nu vreau sa ma bag din dispute dar solon a observat la acel motor ceva el in face sa fie un "motoras" de vis si cu asta am incheiat. This post has been edited by dadu: 1 Sep 2007, 17:55 |
|
Solon |
![]()
|
Multumim, dadu!
Uitasem: ieri am harait cutia cand am vrut sa bag in marsarier. La frane, subscriu: desi are tot 4 discuri ca Megan-ul parca franeaza mai ciudat, dar oricum eficient. @dadu: Oare ar trebui sa ne mutam pe pejo.ro? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dadu |
![]()
|
setiunea "207" a cam prins aripi in ultima vreme si esti binevenit oricand (si nu ai fi primul care trece de la megane sau laguna la 207:D) dar putem continua si aici in speranta ca vom evita eventuale aversiuni.
|
|
addiyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 19 October 04 ![]() |
Merci mult la toti pentru pareri. M-am decis in a lua 207, nu ca Clio3 nu ar fi frumoasa sau fiabila, dar Renault face prea multe "discriminari" pentru Romania (de la dotari pana la service). Daca eram in Franta presupun ca la aceleasi dotari diferenta de pret nu mai exista sau era infima si tot 207 mi-as fi luat pentru ca arata (din punctul meu de vedere) mai bine.
|
-------------------- |
|
Solon |
![]()
|
Eu, personal, te felicit pentru alegerea facuta!
Sper sa nu fii dezamagit! Eu nu am fost! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
addiyi |
![]()
|
Merci frumos, si eu sper ca am facut alegerea cea mai buna.
|
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Solon, avand in vedere trecutul tau glorios cu semnaturi nu m-ar mira sa ai defapt 206 benzina in loc de 207 hdi
![]() Iar referitor la comparatia din topic, sa fim seriosi, eu consider Pejo-ul cam la acelasi nivel cu Reno-ul, doar putin mai frumoase. Cand comparam Reno cu alte marci poate inteleg "marea diferenta" dar acum, chiar nu mi se pare. La noi in tara e diferenta de pret care schimb si opinia generala, ca la roman ce e scump mai scump e si mai bun, dar cum i-am dovedit si lui Madriann in alte tari, inclusiv tara mama, sunt la acelasi pret. This post has been edited by A l e x: 2 Sep 2007, 21:18 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dadu |
![]()
|
aceeasi parere o aveam si eu, pana le-am luat la drive-test si m-am convins. nu stiu ce divergenta ai avut tu cu madriann si nu inteleg absolut nimic din ultima ta fraza dar sunt diferente mari, asta de ordin estetic cat si tehnic intre ele.
ps: noi suntem seriosi si nu ne bazam pe comparatia preturilor. daca vreti sa ramanem la clio vs. 207, foarte bine dar daca pur si simplu nu puteti renunta la aceste rationamete a priori n-aveti decat sa continuati asa pe orice topic. This post has been edited by dadu: 3 Sep 2007, 02:08 |
|
Solon |
![]()
|
E 207 HDI, Alex!
![]() ![]() This post has been edited by Solon: 3 Sep 2007, 10:07 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
addiyi |
![]()
|
@dadu
Sunt de acord cu dadu, sa facem o comparatie mai mult pe diferentele tehnice, pentru ca oricum diferenta de pret (pentru Romania) se recupereaza in 5 ani (costul reviziilor). |
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Solon : La fel cum si Megane-ul e 2.0 16v ?
![]() addiyi : Adica tu vrei sa spui ca reviziile sunt atat de ieftine la Pejo incat daca iei un Reno, Reno isi amortizeaza diferenta de pret fata de restul ? Mituri, legende urbane, povesti de adormit copiii, etc.. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
addiyi |
![]()
|
Alex: Nu ca sunt asa de ieftine, dar macar reviziile sunt din 15000km in 15000km; iar distribuitia nu se schimba la 60000km ca la Reno...
This post has been edited by addiyi: 5 Sep 2007, 08:59 |
-------------------- |
|
Solon |
![]()
|
Ei,Alex, aici nu ai nimerit-o!
![]() This post has been edited by Solon: 4 Sep 2007, 18:16 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dadu |
![]()
|
btw soloane, cat ai dat pe 207 (ddp)?
|
|
Solon |
![]()
|
E in leasing pe doi ani!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dadu |
![]()
|
atunci ddu-ul. sau nu vrei sa spui?
![]() This post has been edited by dadu: 5 Sep 2007, 09:15 |
|
Solon |
![]()
|
Iti zic ma, iti zic! Sa ma uit in facturi si iti zic!
Revin: Dupa scadentarul provizoriu scrie ca valoarea masinii este 12.200. Si de acolo nu mai stiu ca mai apar tot felul de comisioane si nu prea ma intereseaza! Oricum nu prea il inteleg nici pe ala! Ce mai conteaza, ca oricum te fura astia la bani ca la balamuc! This post has been edited by Solon: 5 Sep 2007, 13:07 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
dadu |
![]()
|
in fine, pana la urma ai premium sau premium pack?
|
|
Sorinux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
Ca sa ma bag si eu, si eu m-as fi orientat spre un 207 daca mi-ar fi permis bugetul si n-ar fi trebuit sa astept 4 luni dupa el. Aspectul exterior este mult peste Clio, totusi la interior ma lasa destul de rece, mai ales ceasurile (Clio e mai fin, mai elegant parca). Totusi mi s-a parut o masina destul de atent lucrata, cu multe spatii de depozitare si gandita destul de practic. As adauga ca, Clio-ul pare un pic mai spatios pe bancheta din spate (n-am analizat problema in detaliu).
Am condus in HDI de 70 CP care nu m-a impresionat in nici un fel (cred ca puteam sa alerg mai repede pe langa el ![]() Ca o concluzie mi se pare un pic peste Clio 3, estetic si poate si tehnic, si poti sa-ti pui mai multe chestii pe el (vezi ESP, clima bi-zonala). Chiar si comunitatea pejo.ro reactioneaza altfel (pareau super incantati de achizitie, isi laudau masinile, se incurajau in lunga asteptare si asa mai departe), spre deosebire de noi, reno.ro care dam cu pietre in Reno cu fiecare ocazie. Cam scump totusi pentru o masina din clasa mica. Cu toate astea, nu regret nici o secunda ca mi-am luat Clio3 (momentan ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
Exception Clio 3 Exception 1.5 dci 105CP @ DimSport, noir nocturne, iunie 2007
|
|
dadu |
![]()
|
pana sa apara 207, nu am avut nicio tangenta cu marca pejo dar apoi le-am luat pe toate la test. 207 e o reusita chiar si pentru ei iar pe mine chiar m-a impresionat si aici nu vorbesc doar de aspect, lucru ce tine de fiecare in parte. e adevarat ca e putin mai scumpa decat clio dar merita (cu plusurile si minusurile ei, sa nu ziceti ca imi ridic in slavi masina:)).
|
|
A l e x |
![]()
|
Hai Soloane ca ai castigat puncte pentru ca nu te-ai enervat. Sa-ti stapanesti masina sanatos...
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
Hai mersi!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi sa ma iau dupa dotari si pret Clio3 iar dupa design-ul exterior 207.
Pentru posesorii de 207 cati km aveti cu ele? |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Solon |
![]()
|
Eu am aproximativ 2000 km.Subtirel,nu?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dap. S-o stapanesti sanatos.
Cam greu sa ai probleme la 2000km. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 05:53 |