Sfat achizitie Simbol !
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie Simbol !
big f2 |
![]()
|
||
![]() om mare cu masina mica Group: Members Posts: 8 Joined: 29 March 07 From: oradea ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio ll
2000 mtv
|
|||
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Parerea mea ca e o achizitie buna, bine parere personala tinand cont ca am diesel 1.5 si sunt f multumit de el. Acum tu stii mai bine ce vrei sa faci, ca diferenta de km nu e prea mare, dar problema e cum a fost intretinut acea masina, aici poti sa stii doar daca il cunosti sau dupa ce o cumperi sa schimbi distributie, filtre etc. Pe de alta parte, masina ta o stii cel mai bine, stii ce i-ai facut, cat a fost de ingrijita.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
De ce vrei sa dai o masina veche pe care o stii pe alta masina veche pe care n-o stii? Si da, daca e primul proprietar, platesti taxa.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
svclio |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Mare grija la cumparare. Du-o la reprezentanta pentru tester/rampa, trebuie verificata. Eu am avut noroc, la service nu au gasit nicio problema cu ea. Trebuie verificat tot ce inseamna injectie si turbina. In rest motorul e genial, comparativ cu ce ai acum, o sa crezi ca mergi gratis.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
kilometrajul e acelasi, dar asta a fugarit-o mult mai mult daca e din 2006... si e dci... consumul te avantajeaza mult, dar, asa cum au spus si colegii, mare atentie la ce cumperi... din ce am vazut pe aici, dci-urile sunt mai pretentioase (turbina, injectoare...). a ta e a ta, stii cum ai ingrijit-o... daca o iei pe bani putini, e ok, dar sa nu aiba probleme si sa te trezesti ca te scarpini in toate buzunarele sa o repari.
eu am 1.4 8v din 2006 si sunt foarte multumit de ea, dar stiu ca am tinut-o din scurt, cu revizii pe la 13/14000km, inca nu am schimbat altceva la ea decat un amarat de presostat... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
Daca e buna masina si o verifici la un service reno ia-o cu ochii inchisi...2000 de euro e un superpret.
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol dci 65 cp
- B-xx-SRS
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
si eu zic la fel: daca masina este in stare buna, sa o iei. E un motor mai bun decat 1,4 mpi, am mers si eu cu un Symbol cu acest motor, si am ramas uimit de cat de bine pleca de pe loc, si cum se misca in oras. Plus ca, consumul este mult mai mic.
In plus e face lift, arata si mai bine decat Symbolul din 2000. Numai ca tr facuta o verificare la o reprezentanta Renault, atat mecanica cat si pe baza seriei VIN (se vede tot istoricul masinii in reprezentante Renault). . |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:48 |