Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sfat achizitie Simbol !

big f2
post 5 Feb 2013, 18:16
Post #1

om mare cu masina mica

Group: Members
From: oradea

Actualmente detin un clio din 2000 1.2 8 v 135.000km. Pana acuma nu am avut probleme cu el. Nu intentionam sa il vand dar am primit o,oferta pt. un simbol din 2006 137.000 km, alb 1,5 dci, nu stiu exact cati cai. Proprietarul vrea sa-l dea la bayback tot la reno. Pretul este de 2000 eur. Ce ma sfatuiti , si ca o paranteza , cei de la reno cam cat ii da pe ea la bayback ? A da ! Taxa de mediu oare trebuie platita ????

This post has been edited by big f2: 5 Feb 2013, 19:25

--------------------
renault clio ll 2000 mtv
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexme24
post 5 Feb 2013, 21:07
Post #2

Membru autentic

Parerea mea ca e o achizitie buna, bine parere personala tinand cont ca am diesel 1.5 si sunt f multumit de el. Acum tu stii mai bine ce vrei sa faci, ca diferenta de km nu e prea mare, dar problema e cum a fost intretinut acea masina, aici poti sa stii doar daca il cunosti sau dupa ce o cumperi sa schimbi distributie, filtre etc. Pe de alta parte, masina ta o stii cel mai bine, stii ce i-ai facut, cat a fost de ingrijita.

--------------------
Renault/Honda Clio 2/ Accord 2004/2008
Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
+
D-Ice
post 5 Feb 2013, 21:21
Post #3

Membru autentic

De ce vrei sa dai o masina veche pe care o stii pe alta masina veche pe care n-o stii? Si da, daca e primul proprietar, platesti taxa.

--------------------
. . .
„Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
+
svclio
post 5 Feb 2013, 23:08
Post #4

Membru autentic

Mare grija la cumparare. Du-o la reprezentanta pentru tester/rampa, trebuie verificata. Eu am avut noroc, la service nu au gasit nicio problema cu ea. Trebuie verificat tot ce inseamna injectie si turbina. In rest motorul e genial, comparativ cu ce ai acum, o sa crezi ca mergi gratis.

--------------------
renault clio 2 bicorp 2004 / dci 65 cai
+
z_fdd bacau
post 6 Feb 2013, 00:36
Post #5

Membru autentic

From: BC

kilometrajul e acelasi, dar asta a fugarit-o mult mai mult daca e din 2006... si e dci... consumul te avantajeaza mult, dar, asa cum au spus si colegii, mare atentie la ce cumperi... din ce am vazut pe aici, dci-urile sunt mai pretentioase (turbina, injectoare...). a ta e a ta, stii cum ai ingrijit-o... daca o iei pe bani putini, e ok, dar sa nu aiba probleme si sa te trezesti ca te scarpini in toate buzunarele sa o repari.

eu am 1.4 8v din 2006 si sunt foarte multumit de ea, dar stiu ca am tinut-o din scurt, cu revizii pe la 13/14000km, inca nu am schimbat altceva la ea decat un amarat de presostat...

--------------------
Renault Symbol 2006 - 1.4 8v ||| Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
+
sorinrs
post 8 Feb 2013, 12:18
Post #6

Kalakitza

Daca e buna masina si o verifici la un service reno ia-o cu ochii inchisi...2000 de euro e un superpret.

--------------------
Renault Clio 2005 Symbol dci 65 cp - B-xx-SRS
+
theodor2004
post 8 Feb 2013, 12:37
Post #7

Membru autentic

si eu zic la fel: daca masina este in stare buna, sa o iei. E un motor mai bun decat 1,4 mpi, am mers si eu cu un Symbol cu acest motor, si am ramas uimit de cat de bine pleca de pe loc, si cum se misca in oras. Plus ca, consumul este mult mai mic.
In plus e face lift, arata si mai bine decat Symbolul din 2000.
Numai ca tr facuta o verificare la o reprezentanta Renault, atat mecanica cat si pe baza seriei VIN (se vede tot istoricul masinii in reprezentante Renault). .

--------------------
Renault Clio Symbol 1.4 litri 2003, 8 valve
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 04:48
Dacia