Curea distributie Nissan Qashqai
![]() ![]() ![]() |
Curea distributie Nissan Qashqai
Bobel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 March 10 From: Bucuresti/Reno di Leggiuno ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Qashqai
2007/4wd/2.0l/diesel/
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
poate ai distributie pe lant care nu se schimba decat daca e nevoie. nu stiu daca exista vreo masina cu curea de distributie la care se schimba din 2 in 2 ani, ca daca ar fi asa, n-ar cumpara-o nimeni ca ar fi prea scumpa revizia.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si eu cred ca e distributie pe lant la motorul ala
![]() This post has been edited by Hack: 6 May 2010, 11:36 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la fiat albea se schimba din 2 in doi ani.... la motorul 2,0dci distributia e pe lant.... vezi ca ei au inteles de cureaua pt accesorii....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:40 |