Adaugat inca o masina linga laguna
![]() ![]() ![]() |
Adaugat inca o masina linga laguna
Abamiha |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa te folosesti sanatos si fara incidente de masina (sunt superbe) dar pt. informatii tehnice sunt sigur ca o sa gasesti un forum dedicat acestei marci unde sunt informatiile de care ai nevoie....
This post has been edited by cj98czh: 21 Aug 2007, 10:44 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Abamiha |
![]()
|
Multumesc frumos, dar din pacate forumul mercedes este la inceput (recunosc si ei acest lucru), si nu se compara cu informatiile de pe acest forum, nici calitativ si nici cantitativ, dar mai ales calitativ.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Dupa un Google scurt, mi-a rezultat asta
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Abamiha |
![]()
|
Multumesc frumos diesel, am vazut si eu acest forum, exista si in Romania, dar este in faza incipenta, nu este ca forumul de reno, de aceea am si apelat la sfaturile dumneavoastra.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
1. uleiul in motor SIGUR se pune sintetic, reprezentanta pune numai Castrol 0w40.
2. Pentru cutie eu m-as adresa unei reprezentante, e mult prea riscant sa umble nea gigi din colt. |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 16:47 |