Un pieton a fost impuscat in trafic, la Bucuresti, Atacatorul este soferul unui BMW cu numar de Itali
![]() ![]() ![]() |
Un pieton a fost impuscat in trafic, la Bucuresti, Atacatorul este soferul unui BMW cu numar de Itali
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
TDi 131CP/2002 Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.261 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
de Aici
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Miercuri seara, in timp ce se deplasau spre stadionul National, mai multi suporteri dinamovisti au intrat in conflict cu un sofer in intersectia de la Piata Iancului. Aflati in masina, fanii au avut un conflict verbal cu soferul unei masini cu numar strain, cearta care a degenerat. Din cite se pare, suporterii “ciinilor” au ripostat in momentul in care au fost injurati, aruncind cu bere pe capota masinii, moment in care, persoana din autoturism a scos un pistol cu aer comprimat si a tras doua focuri, unul in aer si altul direct in unul dintre fanii romani. Imediat, soferul a fugit de la locul incidentului, suporterii acuzind faptul ca unul dintre politistii aflati in apropiere a ramas impasibil in momentul in care a fost anuntat de cele intimplate. Suporterul impuscat a depus plingere azi-noapte, din fericire pentru el nefiind nevoie de spitalizare. Martori oculari sustin ca soferul cu pricina era de nationalitate araba.
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
- xxx
2009,2009
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QED
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vad ca multi stau slab la capitolul toleranta fata de ceilalti participanti la trafic, in special pietoni, v-a trecut prin cap ca cel care traverseaza strada pe trecerea de pietoni la un pas mai lent decat normal poate avea o infirmitate pe care voi sa nu o sesizati, care ar fi timpul castigat daca pietonul ar trece in pas vioi sau ca la plimbare, ar fi de 5 secunde max, timp care oricum il pierdeti in trafic din alte cauze, asa ca domnilor putem fi mai toleranti ca nu ne costa nimic, cat deste acest eveniment care implica suporteri ametiti de alcool care umbla deobicei dupa scandal se pare ca au gasit ce au cautat.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
Laureate 1.4 MPI "Wellcome to the desert of the real"
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu unde a aparut stirea citata de red-dog, insa se potriveste parca mai bine cu ce am vazut eu acolo. Iar cum e bine stiut coomportamentul unor animale ce isi zic suporteri sau fani, tind sa ii dau dreptate arabului.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci... exista "LEGE Nr. 295 din 28 iunie 2004 privind regimul armelor și al munițiilor" in care legiuitorul spune:
"ART. 63 Uzul de armă neletală destinată pentru autoapărare (1) Titularii dreptului de a purta și folosi arme neletale, destinate pentru autoapărare, pot face uz de armă numai în poligoanele autorizate în condițiile prezentei legi sau în caz de legitimă apărare ori stare de necesitate." Parerea mea e ca cine gaseste normal si firesc ca o mana de suporteri ametiti care treceau strada ca sa aiba de unde sa se intoarca au provocat "caz de legitimă apărare ori stare de necesitate" unui posesor de arma neletala, ar fi bine sa se caute la mansarda, sunt ceva probleme acolo. Eu unul am fost martor la cateva batalii intre stelisti si rapidisti pe linia tramvaiului 41, batalii finalizate cu balti de sange si cu vagoane devastate. Ce ar fi trebuit sa faca vatmanul? Sa dea drumul la cateva flacoane de sarin? This post has been edited by vijelie: 24 Aug 2007, 19:42 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Daca e reala faza cu "suporterii dinamovisti" ii dau dreptate arabului! La ce suporteri avem noi in tara...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
QUOTE(Lucman @ 23 Aug 2007, 08:34) Reactia cea mai dura catre un pieton care confunda zebra cu promenada e sa scoti capul pe fereastra si sa ii spui ca " masina te calca nu te f..e". ![]() Cand se intalnesc 2 creiere mici si orgolii disproportionate rezulta incidente de genul acesta. foarte inteligenta replica! |
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
vijelie, tu poate confunzi un grup de suporteri bauti (dinamovisti, stelisti, toti sunt la fel) cu un grup de cercetasi.
Daca nu ai asistat la scene de vandalism absolut gratuit pe motive ca "nu-mi place culoarea la masina aia, ce geamuri fumurii smechere are asta, ce roti de tzaran are ala) nu spune ca ele nu exista. E posibil ca si ala sa fi facut ceva sa ii provoace, dar nu cred ca cineva scoate pistolul in centrul orasului complet neprovocat. Ca nu ii era viata in pericol cred, insa cred in aceeasi masura ca ar fi fost in ziua urmatoare client la CASCO pentru 2 picioare pe capota sau un parbriz crapat... P.S. Da, sunt unul din aceia care vrea lege martiala pentru animalele de pe strazi care-si spun suporteri. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' AlexC, hai sa ramanem cu discutia la cazul care a generat topicul. Din informatiile de pana acum, nu reiese nicio dauna adusa autoturismului din care s-a tras.
In plus, daca posesorul de arma avea toate actele in regula, el trebuia sa respecte legea si sa actioneze ca atare, nu sa scoata arma pe geam la niste neispraviti si sa traga ca in filmele cu dolari. Dar daca era ilegal cu acea arma (cel mai probabil, dupa parerea mea), discutia e complet fara final. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca purta arma legal, trebuia sa se duca direct la politie. Daca or fi vrut sa navaleasca huliganii pe el ce era sa faca? Sa le vorbeasca frumos, nu? O fi vrut probabil sa-i imprastie pt cateva secunde, cat sa fuga. Partea lui din vina e ca n-a anuntat politia de cele intamplate, si asta pt ca probabil nu avea permis de arma
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:55 |