... Spuma activa ..., atenti
![]() ![]() ![]() |
... Spuma activa ..., atenti
Wolverine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Pentru chedere am vazut in Carrefour un tubulet cu o solutie speciala. (arata in genul tuburilor cu crema de pantofi doar ca dimensiunile sunt mai mici, iar pretul din cate tin eu minte era in jur de 13-15 RON). Nu am folosit asa ceva, deci nu pot sa-ti dau o parere... eu doar ti-am spus ca acolo am vazut... Succes!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Tubul acela din Carrefour este ulei siliconic care se aplica prin buretele din cap. Nu regenereaza culoarea ci previne lipirea chederului si ii reda flexibilitatea.
De fapt nici nu cred ca a fost afectat chederul de catre spuma ci mai degraba rama si ornamemtul de pe stalp. La mine s-a intamplat la fel, am renuntat la spalatorii din acest motiv (si inca cateva) dar n-am gasit nici o solutie pentru rezolvare. Sper sa rezolv ornamentul stalpilor prin achizitie de la dezmembrari. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:48 |