Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Motociclete fara numar de inmatriculare !, ...cum ii prindem pe astia ?

Flamingo
post 15 Aug 2007, 09:31
Post #1

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Voi aveti numere de inmatriculare la motocicleta ? Animalul asta nu are !

http://catalinscanteie.blogspot.com/2007/0...singuratic.html

...sau un fel de "prinde orbul, scoate-o ochii !" mad.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ramm
post 15 Aug 2007, 09:55
Post #2

Membru autentic

Group: Members

Se mai practica si punerea nr de inmatriculare sub sa, sau indoirea acestuia pe jumate, sau 'botezarea' cu ulei si trecut prin ditamai prafu'..

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
Flamingo
post 15 Aug 2007, 11:17
Post #3

Membru "SPARKY Team"

Punerea sub sa, este egala cu zero. In cazul in care respectivul accidenteaza pe cineva si apoi fuge, ce faci ? Il prinzi, il dai jos de pe sa iar apoi iti notezi nr. ? Nu cred. Cu astia nu te pui. Te fac in trafic in 2 secunde.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
DrK
post 15 Aug 2007, 15:52
Post #4

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

il stropesti cu spalatorul la semafor si fugi...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
R1der
post 15 Aug 2007, 22:33
Post #5

Ride For a Life Time

From: In spatele tau

la RS -ul ala de 49 cmc nu trebuiesc numere
repet NU trebuie numere
ala e un scuter chiar daca are 6 trepte si atinge 90-100 dar asa va place voua celor care nu aveti curaj sa mergeti pe motoare sa va luati de noi cei care avem balls

de unde ma frate atata URA pe noi motociclistii?
ca am R5 dar sunt si motociclist asta inseamna sa ma exclud dintre voi?

de ce aveti ura si boala pe noi?
voi conservarii astia care ne huliti nici daca aveati o masina mai rapida de 10 secunde 200 km/h nu ati avea balls sa mergeti cu ea cu 300 ma de DE FRICA

sa vezi cum e la 200+ pe motoreta, sa simti si apoi va spun eu ca va lecuiti de viteza cu masina...

BTW canta bine Rising Shadow biggrin.gif

This post has been edited by R1der: 15 Aug 2007, 22:36

--------------------
N-am si Suzuki GSX - B Riesling de mers la plimbare
+
ramm
post 16 Aug 2007, 08:35
Post #6

Membru autentic

Eu nu urasc motociclistii, nici pe aia care se strecoara la viteze mari..tot ei se risca la un impact cu o conserva.
PS: Vreau si eu un CBR600RR sofer8.gif

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
Flamingo
post 16 Aug 2007, 09:00
Post #7

Membru "SPARKY Team"

R1der, n-am bre nik cu voi, in blogul ala am vrut sa scot in evidenta altceva. Daca te uiti cu atentie si citesti desigur, o sa-l vezi si pe fimiu care se juca in fata blocului exact pe unde trecuse nemernicul in viteza. Asta era ideea de fapt. sad.gif

Ma bucur ca-ti place Rising Shadow. Se pare ca suntem o pepiniera de mari chitaristi, Alberto Bolocan alegand de curand sa cante cu Talisman. Sau invers, Alin Oprea ni l-a furat... In fine... biggrin.gif

--------------------
+
diesel_power
post 16 Aug 2007, 11:16
Post #8

Membru autentic

From: diaspora

QUOTE(R1der @ 15 Aug 2007, 23:33)
la RS -ul ala de 49 cmc nu trebuiesc numere
repet NU trebuie numere
ala e un scuter chiar daca are 6 trepte si atinge 90-100
*

N-are cum sa aiba 49cmc si sa prinda 90-100 km/h, e o aberatie, oricate viteze ar avea si orice rapoarte ar avea acele viteze.

Daca are sub 50cmc SI viteza maxima 45km/h SI putere maxima 4kw atunci trebuie inscris la primarie, de unde se vor elibera numere galbene (numere de inregistrare).

Altfel trebuie inmatriculate.

Deci orice paraitoare ar fi, tot trebuie sa poarte un numar de inregistrare sau de inmatriculare, dupa caz.

P.S.: R1der Aici pe forum nu incurajam depasirea limitelor legale de viteza. Stiu ca marea majoritate a motociclistilor vor sa moara la 200-300km/h dar ma gandeam ca tu nu faci parte din marea majoritate wink.gif

This post has been edited by diesel_power: 16 Aug 2007, 11:20

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
DrK
post 16 Aug 2007, 11:22
Post #9

Lapins Creed Assassin

de ce trebuie sa fie vorba de "balls" ????
e vorba da acei baieti cu "balls" care merg printre masini.
Multi dintre acesti baieti nu stiu ca trebuie sa mearga pe o banda nu printre masini? Nu.. se pare ca nu ...
Hai sa iti pun o intrebare. Daca eu merg cu masina prin bucuresti si intampin o groapa (ceva rar aici la noi) ce fac? Imi feresc ficatii si masina sau te bag fortat la mine in masina(dupa preferinta, und e mai moale)? De ce tre sa stau eu stresat ca treci tu cu acele "balls" pe langa mine neregulamentar?
Nu imi spune ca ar trebui sa dau peste voi cand nu respectati regulile ca nu asa se pune problema.. pana una alta eu sunt intr-o cutie, voi nu si nu ma incalzeste sa te vad cand dai cu casca in bandoul meu...
drum bun si nu uita. Ai dreptul la o banda chiar si in Romania...

This post has been edited by DrK: 16 Aug 2007, 11:24

--------------------
Sedan Negru 2015
+
touche
post 17 Aug 2007, 01:22
Post #10

Membru autentic

From: Constanta

nu stiu de ce motociclisti sau cei care au " balls" ca sa il citez pe r1der, au impresia ca sunt blamati, huiduiti sau mai stiu eu ce...in multe cazuri consider ca avem tot dreptul sa va uram deoarece voi nu vreti sa intelegeti ca in romania si nu numai , se circula pe o banda ci nu intre benzi, se sta la coada la semafor, nu se pleaca pe o roata ca a apoi sa imi cada in fata masini mele( asta am patit-o azi, era sa dau peste el ) si lista poate continua

--------------------
renault megane 2.2 2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
+
Flamingo
post 17 Aug 2007, 07:31
Post #11

Membru "SPARKY Team"

Premiera mondiala >>> ieri m-am dat cu un scooter ! biggrin.gif
Si-a luat un coleg din firma si nu l-am lasat pana nu am facut cateva ture prin imensa curte a firmei. Mai rau este ca m-a cam prins microbul si nu stiu ce sa fac... unsure.gif

P.S. Este de 49 cc si "din pacate" nu are nevoie de numere de inmatriculare...

--------------------
+
A l e x
post 17 Aug 2007, 07:58
Post #12

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(R1der @ 15 Aug 2007, 23:33)
[..]
dar asa va place voua celor care nu aveti curaj sa mergeti pe motoare sa va luati de noi cei care avem balls
[...]
nici daca aveati o masina mai rapida de 10 secunde 200 km/h nu ati avea balls sa mergeti cu ea cu 300 ma de DE FRICA
[...]
sa vezi cum e la 200+ pe motoreta, sa simti si apoi va spun eu ca va lecuiti de viteza cu masina...
[...]
*

Si te mai intrebi de ce au soferii de categorie B "boala" pe tine si cei ca tine. Uite din cauza atitudinii, nu ca ai avea tu 2 roti si ei 4, dar felul cum pui problema, si probabil felul cum mergi prin trafic, ca vad ca te crezi superior... Tu ai "balls", restul nu.

Si apropo, vorbeste si tu romaneste, sau macar da-o de tot in engleza, da nu mai scrie "voi n-aveti balls" sau alte prostii cu cuvinte englezesti ca suna aiurea rau.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Lucman
post 17 Aug 2007, 09:05
Post #13

Cogito ergo doleo

Cei cu "balls" uita faptul ca poate noi mergem cu familiile in masina si nu avem nevoie de senzatii extreme.
Nu avem nevoie de un KTM accelerat pana in maduva oaselor langa geamul soferului.
Nu avem nevoie de motociclisti zugraviti pe capota, atunci cand se decid sa faca slalom printre masini.
Nu avem nevoie de motociclisti imprudenti, ce compara curajul cu tampenia.

Vreti senzatii extreme! Duceti-va pe circuit, la fel cum fac motociclistii din tarile mai civilizate. Lasati-ne pe noi conservarii sa conducem fara c...e pe strada.

Conducerea pe drumurile publice nu este un drept! Este o indatorire sa respecti legea. Nu ai de unde sa stii daca te vei mai da jos viu. De cate ori te urci in masina e ca si cum ai juca ruleta ruseasca. De ce trebuie sa adaugam cartuse in plus?

This post has been edited by Lucman: 17 Aug 2007, 09:06

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
O.A.N.A.
post 17 Aug 2007, 09:19
Post #14

$,"!!@#^%R$##@....parerea mea...

Lucman, la circuit costa....in plus nu te primesc aia fara un echipament adecvat.(care de cele mai multe ori costa cat motocilcleta)...si cine te mai vede cat esti de co....ios acolo???

Dar, asa cum am mai spus, sa nu ii bagam pe toti in aceeasi oala, mai sunt si oameni cu capul pe umeri care merg cu motocicleta prin Bucuresti...hai sa nu ne suim cu masina pe ei doar pt ca "avem boala" pe cei ce merg pe 2 roti...

This post has been edited by O.A.N.A.: 17 Aug 2007, 09:24

--------------------
fara masina ! ....
+
Lucman
post 17 Aug 2007, 09:58
Post #15

Cogito ergo doleo

Nu cred ca are cineva ceva cu cei care circula normal.
In plus, stiu ce insemna sa mergi pe 2 roti in Bucuresti. Cateodata e considerat sport extrem.

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
DrK
post 17 Aug 2007, 09:58
Post #16

Lapins Creed Assassin

Din punctul meu de vedere nu au decat sa mearga si pe lantul de la motocicleta... dar daca e pe langa mine sa respecte regula de circulatie si mai ales sa aiba bun simt... Daca vad pe careva cu motocicleta ca sta pe banda lui si respecta regulile de circulatie chiar nu am nimic cu el...
Nu e vorba de catalogare generala.. e vorba de multimea celor care nu stiu legea...
Apropo, am amici cu motociclete care mi-au spus la randul lor ca a fost o perioada (nu stiu daca mai continua) in care jumatate din "co**si" nu aveau carnet Cat. A.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
b76bgaarh
post 17 Aug 2007, 10:20
Post #17

Membru autentic

ryder...cumva renaultul tau din semnatura este cel de aici????

http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627408206

si inca ceva am de zis referitor la motociclisti: o banda pe sensul de mers este pt un singur vehicul. asa ca daca io vreau a merg pe toata banda...sa ocolesc "micile" gropi si capace de canal....pe care conform legii sunt indreptatit sa o folosesc doar eu si un "motociclist cu balls" vrea sa o foloseasca si el...o foloseste pe riscul lui..ca io am 8 airbaguri .....si atat timp cat nu incalc marcajul.......e numai vina lui.....
mam facut inteles???? sau daca nu am motor nu am dreptul la o opinie....

OANA. nimic nu e pe gratis.....daca vrei sa faci ceva cu adevarat o scoti la capat....dar prea e bucurestiul plin de smacheri cu super motoare...pe care leau cumparat doar sa arate cat de smehceri e ei.......si la ce motoare au au si bani de un combinezon...casca......dar nu e cool sa le porti....nu mai esti smecheru cartierului.....
parerea mea...

This post has been edited by b76bgaarh: 17 Aug 2007, 10:24

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
DrK
post 17 Aug 2007, 11:24
Post #18

Lapins Creed Assassin

acum se trece usor usor la scooter-e... alta paraitori ...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
O.A.N.A.
post 18 Aug 2007, 09:14
Post #19

$,"!!@#^%R$##@....parerea mea...

b76bgaarh : aia e masina mea.

--------------------
fara masina ! ....
+
R1der
post 18 Aug 2007, 22:23
Post #20

Ride For a Life Time

Nu e al meu R5-ul ala

Am zis si eu nu am dat cu parul
Bun CBR 600 RR dar vezi ca are vreo 120-130 cp asta ultimul 2007 si vezi ca ajunge in foarte putine secunde la 200+

Da ok nu o sa mai zic de balls ca nu suna bine recunosc.
De fapt care e problema?Vreau eu sa vad posesor de M5 ca nu ii da cu 200+ sau de EVO sau Lambo...vreau sa il vad

Am mai spus eu nu merg cu 200+ si nici macar cu 70+ in oras dar ma surprinde atitudinea ma frate.Adica conservar vs motociclist

Aveti boala pe noi ca suntem mai sexy biggrin.gif pe moto decat voi in masini sau ca noi nu mai stam 10 ore la un semafor si ca ne strecuram?Poate aveti boala pe noi doar asa din principiu pt ac masinile voastre nu o sa stea niciodata in fata unui motor poate doar la viteze de peste 300 cand masina are alta stabilitate....SAU DE CE AVETI BOALA PE NOI ca nu va uitati in oglinzi si nu semnalizati si ne taiati fete si ne omorati?
Sunt curios cati dintre voi de pe forum care sunteti activi aveti si motor si mergeti cu el.

RS ala e un motoras care dezvolta mare putere.De fapt sunt motoare de putere pricepeti voi?Teoretic si practic e scuter dar e un scuter de turatie mare la care daca mai adaugi si o galerie full racing + toba la fel de racing ai performante uluitoare pt motorasul ala.Ca sa nu mai zic de power valve ca intram in altele smile.gif

Da inteleg ce ai vrut sa zici ca mergea pe trotuar aiurea.
Rising Shadow mai activeaza? Baga si tu o piesa sa vad si eu cum mai suna de dragul vremurilor trecute si sa nu imi zici ca faci parte din trupa

Nu sunt motociclist si nici conservar sunt doar OM si incerc sa respect si pe cel care merge cu KTM pe sus si pe cel care merge cu K7...pardon Suzuki GSXR K7 pe o roata si pe cel care merge cu tirul, tractorul sau Logan...

This post has been edited by R1der: 18 Aug 2007, 22:28

--------------------
+
cuza26
post 19 Aug 2007, 03:15
Post #21

Membru

From: Bucharest

R1der o cam dai in extrema, nu te supara dar esti foarte in extrema. Acum de fapt tu ne zici noua sa ii iubim din toata inima pe cei pe 2 roti. Ia spune-mi am venit eu cu masina la geamul tau la 2 noaptea sa ii dau vreo 5000 de rpm asa ca sa impresionez gagici sau tovarasi? Am taiat eu fetele altor participianti la trafic si am incurcat si am mers cu 150 prin oras? Tin sa te anunt ca cel putin pana acum, desi conduc relativ de putin timp, sub 40.000 de Km, am reusit sa le salvez vietile multor inconstienti pe sosea si pe 4 si pe 2 roti, de cateva ori cu urmari pt mine iar cretinii nici nu s-au uitat macar un pic in spate. Asa ca nu mai veni tu sa ma faci pe mine sau pe oricare altul conservar.

P.S.: daca vrei sa ne batem in curaj hai sa mergem cu solenza cu 160 pe un drum intre cilibia si urziceni sa vedem care cat rezista. Acolo sa vezi senzatii tari nu pe A1 sau A2 in linie dreapta.

--------------------
Renault Megane Sedan - B-07-HLU Manager 1,5 85CP
+
R1der
post 19 Aug 2007, 08:48
Post #22

Ride For a Life Time

Conservar e un termen generic si manumar si eu printre conservari smile.gif

Foarte bine ca esti atent in trafic

Repet nu ii bag pe toti in aceeasi oala dar cei care merg cu roata pe la geamul celui cu masina si cei care merg cu masina si ne taie fetele in trafic reprezinta uscaciunile unei paduri

Nu merg cu 160 nici sa ma bati ca o sa am copil de crescut si asa cum am mai spus merg LEGAL sau cu 10 in plus sa nu ma ia radarul.Ca fapt divers de cand am moto am o singura amenda de viteza...respectiv 66 la ora intr-un loc cu restrictie de 60 in BV

PS: asta e topul la Solenza?Intreb ca nu stiu desi mi se pare mica si cred ca sare.
Nu cunosc zona descrisa de tine dar o motoreta in primul rand are o "detenta" uriasa fata de masina si cativa km buni poti fi relaxat ca stii ca ai masina in spate...
NU imi plac cursele decat la TV

--------------------
+
A l e x
post 19 Aug 2007, 10:56
Post #23

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

R1der, civilizat ar fi motociclistii sa stea pe banda, in trafic, la fel ca restul. Nu ca nu ar putea sa ajunga in fata, dar ca asa e civilizat. Sa fim seriosi, nici soferii n-ar sta (toti) daca ar avea de ales, ca dovada depasirile pe liniile de tramvai, contrasens, etc...

Acum sa fim sinceri, nu cer la nimeni sa stea in spatele meu la semafor, de foarte multe ori in trafic se intampla sa nu aiba loc un motociclist intre mine si alta masina, si de foarte multe ori faceam manevre sa-i fac loc, ca asa e frumos, intre soferi, zic eu, sa ne ajutam reciproc... Indiferent ca ala are 2 roti si eu 4.

Ideea e, cati motociclisti au bun simt fata de mine cum am eu fata de ei ? Cati nu mi-au taiat calea cu viteza, schimband 2 benzi taindu-mi calea, si depasindu-ma pe partea dreapta. Pai e normal asa ? Asa o manevra ne incurca pe restul, deci unde e respectul lor fata de noi ca sa vina apoi sa ne ceara noua respect si intelegere ? Si de obicei astfel de tampiti ajung aruncati pe strada la accidente, si tot ei sar cu gura. Nu mi se pare corect.

Marlani sunt si la categoria B, si inca cati, si soferi cu bun simt se gasesc si pe motoare, dar ideea generala e ca cine are 2 roti se crede mult superior, trece printre masini, baga viteza, taie calea, si apoi vine si se plange cum soferii nu ii respecta deloc...

Asa ca mai scuteste-ma R1der de "balls" si alte expresii aiurea ca stii foarte bine ca asta e situatia.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Flamingo
post 19 Aug 2007, 11:27
Post #24

Membru "SPARKY Team"

@R1der...

Ma bucur ca ai inteles faza cu RS 50-ul ala de pe troturar. Vad ca te pricepi mai bine la modificari. Se pare ca si acea Aprilia din cauza careia m-am agitat... era un pic modifiata pentru ca fugea destul de repede, in ciuda faptului ca este catalogata de catre oficialitati drept scuter.

Pe forumul motociclistior cineva spunea ca Aprilia RS 50 este de fapt cea mai "slaba" motocicleta, ca nu este scuter. Scuterele au tablie pe care pui picioarele, pe cand Arpilia RS 50 este motor in toata rtegula, dar cu capacitate mica (cel putin asa pleaca ea din fabrica). Nu stiu daca politistii isi pot da seama pe moment cand opresc vreun motociclist daca intra-devar ala e "scuter" sau nu, dar asta e partea a doua.

Pentru cei care nu stiu inca, am aflat de un site dedicat exclusiv motoarelor de 50 cc. Daca alea nu sunt "animale" pe doua roti, eu imi pun gatul.

>>> http://www.50cc-motorcycles.com/

Va invit sa aruncati un ochi acolo. Se pare ca un "impatimit" al motoarelor de 50 cc s-a gandit sa faca un scurt istoric si sa le adune pe toate intr-un singur loc. Deci uitati-va bine la ele... ca pot face lesne "stricaciuni" majore in urma unui impact cu un pieton. Asadar.... sunt pentru inmatricularea acestora sau macar pentru o evidenta mult mai clara e lor, pt ca in caz de un accident, sa ai cum sa dai de om. Multe am inteles ca-s furate din Italia si vandute aici. Umbla vorba ca o firma din Bacau le-ar introduce in tara cu sfanta spaga, profiand de legile ambigue pe care nu toti oficialii le cunosc... Dar ma rog, este alta partea a doua de la partea a doua.

Tot @R1der...

Ref. La Rising Shadow... Formatia s-a reformat in 2005 si gasesti multe video cu ei pe Youtube doar tastand Rising Shadow Romania. Au si un Myspace.. La fel si aici iti sugerez sa dai search dupa Rising Shadow si vei gasi pagina (asta ca sa nu fac reclama). Sau pe net... cu Google, tastand numele trupei bifand in prealabil "pagini scris in lb romana"... o sa iti apara printre primele pozitii siteul formatiei. Au cantat si in deschidere la Sepultura pe 12.07.2007, cand celebra trupa braziliana ne-a vizitat pentru a doua oara...

Bafta ! wink.gif

P.S. Si da, "zdrangan" si eu cu ei... tongue.gif

This post has been edited by Catalin S.: 19 Aug 2007, 11:29

--------------------
+
R1der
post 19 Aug 2007, 15:20
Post #25

Ride For a Life Time

eheee succes bre ca dadeati bine smile.gif
dap alea de 50 uneori fug si aia care nu au permis si numar ar trebui batuti si dusi la 20000000 de cursuri de legislatie...

PAREREA MEA smile.gif

--------------------
+
tiberiu.anghel
post 19 Aug 2007, 19:18
Post #26

Membru autentic

QUOTE(R1der @ 18 Aug 2007, 23:23)
Aveti boala pe noi ca suntem mai sexy biggrin.gif pe moto decat voi in masini sau ca noi nu mai stam 10 ore la un semafor si ca ne strecuram?Poate aveti boala pe noi doar asa din principiu pt ac masinile voastre nu o sa stea niciodata in fata unui motor poate doar la viteze de peste 300 cand masina are alta stabilitate....SAU DE CE AVETI BOALA PE NOI ca nu va uitati in oglinzi si nu semnalizati si ne taiati fete si ne omorati?
Sunt curios cati dintre voi de pe forum care sunteti activi aveti si motor si mergeti cu el.

*

NU are nimeni boala pe voi...
Daca tu te consideri un om sexy, atunci este alegerea ta radmasa.gif
DAR, nu am nimic cu vreun motorist care se baga in fata la semafor. Chiar mi se pare normal lucrul acesta. Fluidizeaza circulatia...
Poate ca am ceva cu un motorist care face slalom cu +130 printre masini care circula cu 50. Dar, daca stau bine sa ma gandesc, cum sa am ceva cu un om atat de PROST incat nu are dezvoltat nici macar cel mai elementar instinct de supravietuire. Nu poate gandi mai departe de viziera castii pe care a cheltuit maxim 80 RON, avand in vedere ca pe motor a dat macar 3500 E, desigur SS de macar 1 litru. Desigur, casca aceea fiind singurul echipament pe care il poarta.
Incerc sa il feresc si pe bolovanul acela care este inconstient pe sosele. Nu ca mi-ar pasa de viata lui, fiindca este un idiot. Dar nu am chef sa imi fac mie probleme.
Speta de motorist de care am zis mai spus se uita in oglinzi? Semnalizeaza?

Nu am motor inca, voi incepe scoala pentru A peste o luna.

--------------------
- - -
+
s_j_teo
post 19 Aug 2007, 20:58
Post #27

Membru autentic

Eu sunt satul de motociclist tembeli care noaprea la 1-2 ambaleaza motoarele la maxim si baga liniute!Sunt satul de acei motoclisti care atunci cand se face verde la semafor baga blana si ajung la 100Km/h in 3 sec si mai vor sa fie feriti de soferi,mai lasa grandomania si prostia ca nu ajungi departe de astia ca tine viteji plin cimitirul.Nu degeaba sunteti numiti DONATORI DE ORGANE,creierul nu poate fi folosit in rest sunteti bine hraniti si puteti salva pe multi de la moarte.Hai numai de bine multa sanatate si multe medicamente.
P.S.Cer scuze fata de motociclistii care au un comportament civilizat in trafic si sunt responsabili atunci cand sunt pe 2 roti.Pe restul nu dau 2 bani aici intra si cei care sunt zmei si la volan!

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
R1der
post 19 Aug 2007, 22:19
Post #28

Ride For a Life Time

spetele prezentate de voi mai sus nu semnalizeaza...trist dar adevarat

PS: ma sui cu casca in taxiul unuia si ala ma intreaba de ce ni se spune donatori de organe.Nu am stiut sa ii raspund.Acum va intreb eu pe voi de ce?
Nu am auzit ca cei care au cazut si au murit sa fi donat organe...

--------------------
+
tiberiu.anghel
post 19 Aug 2007, 22:35
Post #29

Membru autentic

Nu ai auzit fiindca nu este clara legislatia din Romania privind acest aspect. Din cate cunosc, in foarte multe tari din U.E., sunt anumite situatii in care se pot preleva de la decedat anumite organe fara consimtamantul scris al familiei. Doar pe baza unui carnet de donator de organe, facut benevol inainte de victima.

Lasand polemica la o parte, incercati si voi, care aveti motoare mai serioase si o vechime respectabila,sa ii mai temperati pe copii cu scutere sau pe pustanii care isi iau SS la o saptamana dupa ce isi iau A-ul. De conservari nu asculta niciodata. Chiar i-am spus unui copil pe scuter, la un semafor, sa poarte macar casca. Mi-a ras in nas, mi-a spus ca stie el mai bine ce face. Sper sa apuce 18 ani...

--------------------
- - -
+
catah
post 19 Aug 2007, 23:01
Post #30

Membru

From: Brasov

Ca sa fim pe tema topicului si sa nu mai vorbim tot felul de baliverne despre subiectul asta (care sunt in mare parte obiective), legislatia din Romania prevede urmatoarele: Nu se inmatriculeaza mopedele care satisfac TOATE conditiile urmatoare:
- <50cc
- viteza <45km/h
- putere mai mica de 4KW (nu sunt 100% sigur asupra puterii)

Deci scooterul din imaginea respectiva trebuia sa fie inmatriculat chiar daca are sub 50cc. Fapta este penala (punerea in circulatie de vehicul neinmatriculat), prevazuta tot de codul rutier cu atat mai mult cu cat circula si pe trotuar cu viteza mare!!! Aveti grija la specimene ca cel din fotografii. Drum bun !

This post has been edited by catah: 19 Aug 2007, 23:02

--------------------
Renault Megane II.2 2006 Estate 105 CP (130CP resoftat)
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 20:06
Dacia