Mitsubishi Lancer Intense, 2.0, 136 CP, 2007
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Intense, 2.0, 136 CP, 2007
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu spun ca Lancer 2.0 are ceva performante. E vorba de modelul actual.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Daca te referi la modelul nou lansat , nu pot sa ma exprim pentru ca nu am avut ocazia sa merg cu el , daca te referi la modelul anterior , parerea mea este ca au pus accentul pe fiabilitate si nu pe sportivitate (ex 2.0 136 CP este slab , dar durabil).
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Noul Mitsubishi Lancer la SIAB. Preturile intre 15000 si 25000 euro, foarte scump. E adevarat ca are ceva dotari insa in plus fata de vechea generatie. Noul EVO trebuia sa fie si el dar am inteles ca l-a trosnit unul de la M Car si nu a mai aparut la SIAB. In ultimele poze sunt 2 Mitse.
This post has been edited by 2dor: 7 Oct 2007, 19:53 Attached thumbnail(s) IMG_0008.JPG ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 698 IMG_0009.JPG ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 722 IMG_0010.JPG ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 681 IMG_0011.JPG ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 656 IMG_0012.JPG ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 640 1.JPG ( Size: 330.58k ) Number of downloads: 497 2.JPG ( Size: 346.13k ) Number of downloads: 437 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
bestiala masina lui 2dor, cutia de viteze si pozitia la volan sunt absolut superbe
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
2dor |
![]()
|
Multumesc, Cata!
Si noul look. This post has been edited by 2dor: 13 Oct 2007, 08:07 Attached thumbnail(s) IMG_0004.JPG ( Size: 440.54k ) Number of downloads: 606 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
LemonDemon |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
cyp_07amb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 4 September 07 ![]() |
acu a apaut lancerul II
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2007
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Astupa gaurile alea ca arata ca naiba.
Dun cauza lor nu pot spune ca masina arata foarte bine. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
2dor |
![]()
|
Merci Lemon!
Sorin, sunt deja astupate cu niste capacele ce aduc a senzori de parcare. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
LemonDemon |
![]()
|
In legaturile cu gaurile , se poate rezolva usor cu chit si o revopsire.Oricum daca este sa o faci , ai grija sa aiba laborator de culori ca sa nu se vada diferenta.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
2dor |
![]()
|
Pai pleoapele cum au iesit perfect? Au facut niste baieti culoarea perfect.
Poze cu masina luna. This post has been edited by 2dor: 17 Oct 2007, 09:20 Attached thumbnail(s) Picture_003.jpg ( Size: 421.31k ) Number of downloads: 516 Picture_005.jpg ( Size: 379.74k ) Number of downloads: 384 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu ma prind: de ce nu poate sa stea numarul pe mijloc, sa fie fata simetrica?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
2dor |
![]()
|
Mie imi place mai mult asa.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ca sa fie mai altfel....D'aia
Da' totusi....vad si eu niste finally pleoape care arata cumva (adica bine) pe o masina.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
Merci!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Personal imi place cu arata !
S-o stapanesti sanatos ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu era mai practic daca lasai numarul pe mijloc, te mai opresti in ceva, se mai opreste altul in tine, se julea numarul, asa o sa se zgaraie bara.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma...lasati-l cu numarul. O vazut si el asa numarul la o Alfa Romeo or something si s-a gandit sa fie mai special si el.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
EVO are asa, daca nu stiti si chiar imi place cum da. Inainte era chiar odios.
This post has been edited by 2dor: 18 Oct 2007, 11:34 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
kati km ai cu masina?
ai apucat sa-i faci vre-o revizie? |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Un pic off-topic:
Am vazut azi pe A1 un Lancer Evo. Am trecut pe langa el. Era oprit pe banda de urgenta. Chiar cand am trecut pe langa el, soferul se pregatea sa demareze. A plecat de pe loc suparat rau. M-a uimit pur si simplu ce demaraj poate sa aiba. Imi pare rau doar ca muzica era destul de tare si nu am avut prezenta de spirit sa o opresc si sa deschid geamul pentru a-i auzi si motorul. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
2dor |
![]()
|
Am 1900 km cu masina. EVO e o bestie, la propriu.
This post has been edited by 2dor: 26 Oct 2007, 17:17 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca-ti iei logan, ca nu mai faci fata la ratele de la mitsubishi.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da, da... am gasit ceva care-mi place, la un pret fantastic
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
2dor |
![]()
|
Ieri am avut ocazia sa stau la volan si sa turez putin un EVO IX. Este ceva de vis, cum suna blow off valve si traseul de evacuare Apexi modificat. La relanti masina tremura din cauza evacuarii. Nu am putut sa fac o tura cu ea din cauza traficului din zona unde eram, nu era vorba sa o conduc ci doar sa stau in dreapta. O chestie pe care o auzisem dar nu am crezut-o pana am vazut cu ochii mei este faptul ca usile nu au pic de antifonare, se inchid ca la Solenza, pur si simplu se aud ca o conserva. La mine la Lancer e un sunet placut de usa grea insa la EVO nu e nevoie de antifonare. A mers persoana cu EVO in fata mea si la un moment dat la o intersectie a bagat piciorul in ea, iar eu sa ma tin de el. La un moment dat el se departa si eu simt ca nu mai trage masina mea, ma uit era la 7000, atunci mi-am amintit ce masina am. Oricum sper sa ajung sa ma dea si pe mine o tura cu rautatea aia.
This post has been edited by 2dor: 1 Nov 2007, 08:11 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
2dor |
![]()
|
A sosit si kitul xenon de pe ebay, la pret de doar 370 RON, este H4 Bi-xenon cu 4300k.
Attached thumbnail(s) IMG_0001.JPG ( Size: 1.49mb ) Number of downloads: 230 IMG_0002.JPG ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 208 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Acum ca ai 2000 km si teoretic ai iesit din rodaj, cum simti ca merge masina? S-a mai "asezat" motorul, e mai nervos etc.?
Bucurestean (tu) fiind, cum te descurci cu ea in traficul infernal si imposibil din orasul tau? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
2dor |
![]()
|
Masina mi se pare la fel de nervoasa ca si la inceput, doar ca merge mai usor cutia de viteze, in rest nu am probleme cu traficul, consumul variaza intre 12 si 14.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:31 |