Masca fata furata, nu stiam ca se fura dinastea ...
![]() ![]() ![]() |
Masca fata furata, nu stiam ca se fura dinastea ...
soarin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2-Estate
1.6 - Confort Expression, 2007
|
|||
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Faina tara avem, pacat ca e locuita...
E cam off-topic faptul ca am constatat azi dimineata (pe o ploaie zdravana!) ca am ramas fara stergatoare... Din fata blocului. Nu mi-s foarte convins ca furtul a fost la comanda: in parcare mai sunt doua Megane 2.1...Si, niciunul nu mai avea stergatoarele de parbriz. Cred, mai degraba, ca a fost vreun ''flamand'' de bagat in vena si ca, daca voi avea masochismul necesar, mi le voi putea rascumpara de la flacaii care vand astfel de accesorii pe langa Autogara Militari...NU erau o valoare, dar erau utile, mai ales pe o torentiala cum a fost dimineata in Bucuresti. Toate cele bune! P.S. Si daca reusiti sa prindeti in flagrant vreun animalutz d-asta, altoiti-l gingas si gospodareste, cu toata nadejdea, numai peste mantuzele cu care umbla la lucrurile altuia! Drept multumire din partea noastra a celor pagubiti... P.P.S. Nu e incitare la violenta! Nu caut scuze! Ci e numai sentimentul pe care l-am trait dimineata constatand ca un animalutz isi facuse "norma" de recoltat stergatoare...Lasand la o parte senzatia de gol in stomac de acum doi ani cand am fost convins ca am uitat deschis geamul dreapta-spate: dar, de fapt, bietul de el era in continuare acolo, sub forma de cioburi...s.a.m.d. Scuze pentru interventia absolut netehnica! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
340 de RON ... daca mi le ia din nou il caut si ii scot mucii pe nas
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, deci m-am lecuit....la banii astia...pt. 2 bucati de plastic...ce dracu, doar nu e fibra de carbon !
Multumim ca ai postat pretul, mully ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(another_brick_in_the_wall @ 24 Aug 2007, 10:44) [...] Culmea este ca nu au fost curiosi sa vada ce aveam in torpedou... un cd Sony (in top la vremea aceea...)... [...] Nu e asa culmea. Baietii au lucrat la comanda, deci stiau exact ce sa fure, probabil nu au riscat sa caute prin toata masina sa piarda mai mult timp... Nu ca ar dura mult sa deschizi torpedoul, dar ca idee probabil nu i-a interesat decat farurile... Mamaaaaaaaaaaaaaaa 340 RON ??????? E inclus si un plin in pretul asta ? Si asa ar fi furt pe fata ... Pe bune ca astia sunt nebuni... Noroc de casco.. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu stiu care is mai hoti aia de i-au furat lui mully ornamentele
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
mully |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mully |
![]()
|
mmmda.... ce pot sa mai zic ... traim in Romania din pacate ... aseara mi-au furat din nou masca si au mai furat si de la alt megane care era parcat in apropierea masinii mele ... intrebarea este ce fac ei cu atatea masti dinastea?? Deci se pare ca nu le place doar masca de Megane RS ci si cea de Megane normal ... nu aveti ce face, se scoate cam in 2 secunde ... bleah
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
Mergi iar la Casco
![]() ![]() La aia la Reno .Ro zi-le sa mai comande 5 seturi ca e posibil sa mai treci pe acolo ![]() Eu zic sa pui si niste adeziv pe ele cand le prinzi data viitore. |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
Hack |
![]()
|
mully: Ori te muti, ori nu le mai pui si gata, problema rezolvata
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
mully |
![]()
|
da, chiar nu stiu ce o sa fac ... probabil ca daca o sa le prind mai bine o sa le smulga cu tot cu spoiler ... e o situatie de $%$#
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
Solon |
![]()
|
Hai, mai Mully! Da-o dracu' de treaba!
Eu propun sa ne strangem mai multi si pazim masina lui Mully! Si daca apare vreun nemernic sa-l scuturam nitel! Mully, exista vreun tipar al perioadei in care ti se fura? Poate il prinzi. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mully |
![]()
|
ce mi se pare foarte dubios este ca acum chiar putea sa il vada cineva ... adica masina era la vedere ... ambele masini erau la vedere ... o sa intreb vecinii azi daca chiar nu a vazut nimeni nimic ...
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
Solon |
![]()
|
Si daca ii intrebi ce rezolvi? La politie pierzi timpul.
Ideea e sa stai tu pe geam, sau la panda si sa-l vezi cand se apropie. Poate suna idiot ce zic, dar e o solutie. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mully |
![]()
|
problema e ca mi-e frica sa nu fie chiar cineva din vecini ... sau poate vreun cimpanzeu de munceste pe vreun santier din vecini ... poate l-a vazut cineva si il recunoaste ... sansele sunt intr-adevar minuscule ...
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai putea incerca sa le lipesti cu Picatura....ai naibii idioti....
This post has been edited by poseidon06: 20 Sep 2007, 10:51 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu te pui cu mischii maimutelor de pe la noi. Poti sa le lipesti cu ce vrei, daca vrea sa le ia, le ia cu tot su spoiler. Si sa vezi atunci distractie...
Eu zic sa le pui in masina si le tii numai pentru show-off ![]() Sper sa nu te superi pe mine pentru ultima remarca, dar nu m-am putut abtine... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Solon |
![]()
|
Bietul Mully, o sa ajunga ca pe vremuri cand toti isi inseriau lampile de la dacie ca daca le fura si le gasesc pe alta masina sa il omoare pe ala.
Cred totusi ca nu e o idee prea rea! Si cand vede un RS prin oras fuga dupa el! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut un vecin caruia acum cativa ani ii furau de la dacia 1310 frecvent benzina din rezervor, ursuletii de plus care atarnau la oglinda (va rog, fara comentarii), geamurile de la stopuri si nu mai stiu ce....
Eu zic sa maiastepti un pic.....cu toate ca se vede urat fara si o sa treaca la altcineva.. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
miki74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 May 07 ![]() |
Ei bine domnu Mully, stai linistit mai sunt si alti ghinionisti. La 2 zile dupa ce am luat meganul si am inceput sa-l parchez in fata blocului "baietii de cartier" probabil ca au facut un inventar al masinilor noi si mi-au subtilizat antena radio (vreo comanda data de vreun taran). Cred ca era unu de statura mica care nu prea ajungea ca lumea la ea ca mi-a tras si o zgarietura mica. Oricum rahatul ala de antena costa cam mult la dealer 60 RON, asa ca se cam explica subtilizarea. Si ca sa te mai inveselesc apropo de ghinion, la o luna dupa ce am luat masina, a venit o vijelie si ghici cine s-a ales (dintre toate masinile parcate) cu luneta sparta. Asa ca SA AUZIM NUMAI DE BINE.
|
--------------------
renault
megan sedan
2007 1.4 100
- b16dfg
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki74 @ 20 Sep 2007, 22:46) ![]() QUOTE(miki74 @ 20 Sep 2007, 22:46) ...Si ca sa te mai inveselesc apropo de ghinion, la o luna dupa ce am luat masina, a venit o vijelie si ghici cine s-a ales (dintre toate masinile parcate) cu luneta sparta. Asa ca SA AUZIM NUMAI DE BINE. Asta tine de ghinionul tau personal, sau de locul de parcare, oricum nu vad de ce l-ar inveseli pe Mully ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
mully |
![]()
|
auch ... nashpa rau de tot ... masina noua ... griji noi ... bleah ... din nou, daca vedeti cumva un megane si are masca putin mai diferita, nu ezitati sa imi suflati si mie, va rog ...
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Eu am vazut mai demult un Sedan intr-o benzinarie OMV pe la 6 dimineata in Pipera, cu masca de RS, era dCI. Dar din cate stiu mai sunt si cei care "le gaseau lovite" si plateau diferenta pentru a lua direct toata bara de RS.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
mully, degeaba vedem noi Megane 2.2 cu grile de RS... poate omul le-a comandat special, poate a venit unul si i le-a facut cadou, sau la un pret mic, etc... Sunt destui amatori de asemenea modificari.
Mai in gluma, mai in serios, sper sa nu ajungi sa fii nevoit sa le iei cu tine seara in casa, cum faceam pe vremuri cu radio-casetofonul pe sina... ![]() This post has been edited by padre: 21 Sep 2007, 14:16 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
deci va spun eu cine s primii la comenzi de genul asta...taximetristii (stiu eu specimene)...sunt in f stransa leagtura cu toti muritorii de foame ..care probabil sunt minori si daca i ai duce a mana la politie a doua zi iar pe strada de iti fac paguba mai mare...bine totusi ca in provincie la mine nu e chiar atat de rau ca la voi...in rest mult succes....poti incerca totusi cu niste poxipol...din cate am vazut unde intra clemele se poate pune..
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca a rezolvat problema de un an jumate de cand a patit-o. Acum sunt grile din astea peste tot. Zilnic vad un megane cu grile de RS. Care or fi ale lui?!
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:11 |