schimbare bec panou comanda geamuri, portiera sofer
![]() ![]() ![]() |
schimbare bec panou comanda geamuri, portiera sofer
acatalyyn |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 19 October 11 ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 1.84mb ) Number of downloads: 2570 2.JPG ( Size: 1.36mb ) Number of downloads: 2829 3.JPG ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 2823 4.JPG ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 2901 |
||
--------------------
renault
megan 2
2008
- nt 01 abs
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt plug and play, se dezmembreaza butonul si se schimba cu letconul, eventual pui led-uri in locul lor.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
vik, ai idee dacă se găsesc undeva exact becuri d-astea? Nu aș vrea să pun LED (îmi place lumina aceea de bun simț a butoanelor originale).
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la Conex pe Maica Domnului, bec miniatura 12-14V 40mA. Daca vrei lumina asemanatoare cu cea originala, poti sa pui si leduri galbene de 3mm + rezistenta de 1k plus capacelul albastru de silicon, sau leduri albe si o rezistenta mai mare de 1k.
LE: sau la e-piese ro tot pe Maica Domnului, poza e de pe site-ul lor: fbcf2bc56e653adce94a62603860b5dc.jpg This post has been edited by 19vik: 21 Mar 2012, 13:25 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Mulțam fain. Acolo o să ajung și o să cumpăr becuri. Nu e vorba de culoarea luminii cât de intensitate și de lipsa necesității de a mai face adaptări (rezistență etc.).
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Iaca am schimbat si eu azi un bec din asta,se procedeaza ca mai sus numai ca din soclul maro se scot cele 2 picioruse cu cleme apoi din soclu se scoate becul ce are 2 fire mici puse pe lateral la soclul maro apoi se monteaza becul nou si se aplica si prezervativul albastru.Bec am gasit la mag de electronice cu 1 ron,faza este ca in interiorul butoanelor era ceva praf pe care l-am sters iar acu butoanele la care am umblat lumineaza mult mai puternic decat celelalte,trebe sa le scot si pe alea sa le sterg de praf pe interior.
P.S. Nu trebe demontate butoanele ca in prima poza ci doar indepartat cu 2 surubelnite cablajul electronic de suportul butoanelor,cred ca daca se demonteaza butoanele se pun greu pe pozitie ca au arcuri sub ele destul de finute. This post has been edited by 99AIM: 3 Oct 2012, 19:02 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Unde ai gasit in Constanta beculete asa mici?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
99AIM |
![]()
|
Da-le draq de becuri ca s-au ars din prima zi,o sa bag leduri dar nu am gasit in C-ta leduri de 12V, daca gasesti tu pe undeva sa anunti si pe mine.
This post has been edited by 99AIM: 29 Oct 2012, 20:21 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
99AIM |
![]()
|
Montat 2 leduri leduri de 5 mm la 12V,am pastrat soclul maroniu,totul ok-atentie la polaritatea ledului,acum tb sa le schimb pe toate ca becurile sunt slabe rau fata de leduri
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
99AIM |
![]()
|
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Multumesc, am rezolvat cu beculete sper sa tina.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
Frantuzoaica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 October 12 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
dec 2008/ Hatchback
- SJ 1.5 dCI, 86 cai PUTERE
|
|
dorumntn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 June 12 ![]() |
salut colegii...la meganu meu nu merge nici un bec de la comenzile geamurilor de pe nici o portiera..nici fata nici spate...sa le am arse pe toate?
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
99AIM |
![]()
|
Da
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
combatx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 10 October 12 ![]() |
Salutare!
Megane-ul cu pilot automat are butoanele iluminate? Deoarece ale mele nu sunt si 3/4 de la geamuri sunt arse (doar de la comanda sofer, cele independente sunt bune toate) |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 dCi 74kW(101 CP)
2006 Privilege
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Daca te referi la butoanele de pe volan, raspunsul este nu, dar vezi ca este topic in care este descrisa operatiunea de montare leduri pe butoanele de cc din volan.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Frantuzoaica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 October 12 From: Oradea ![]() |
Eu am luat din astea. Au 60 de miliamperi, deci ar trebui sa nu se arda prea repede.
http://www.ebay.it/itm/230772680548?ssPage...984.m1439.l2649 |
--------------------
Renault
Megane
dec 2008/ Hatchback
|
|
danmegane13 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 April 11 ![]() |
pana la urma cum se schimba becurile astea ca eu am incercat sa scot un bec si am tras de el pana s-a spart inauntru.deci se scot si se baga altele pur si simplu?adica se extrag de acolo si se infig altele si gata?
|
--------------------
renault
megane
expression 2007
|
|
fanmegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 2 December 12 ![]() |
Da, se extrag de acolo si se pun altele noi si gata.
ps: cu conditia sa ne referim la butoane ![]() pps: scrie negru pe alb ca trebuie letcon !! |
--------------------
Renault
Megane
2005
- GR 49 xxx
|
|
danmegane13 |
![]()
|
adica letconul la ce trebuie.eu vreau sa stiu daca le pot schimba eu fara letcon doar sa le scot pe cele arse si sa pun altele
|
--------------------
renault
megane
expression 2007
|
|
fanmegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 2 December 12 ![]() |
Da
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005
- GR 49 xxx
|
|
danmegane13 |
![]()
|
pai si cu letconul ce se face?
16 Dec 2012, 22:51: fanmegane poti sa nu-mi mai raspunzi tu.vreau sa-mi spuna cineva cumse extrag de acolo ca am incercat azi cu un patent si s-a spart becul This post has been edited by danmegane13: 16 Dec 2012, 22:51 |
--------------------
renault
megane
expression 2007
|
|
Frantuzoaica |
![]()
|
QUOTE(danmegane13 @ 16 Dec 2012, 22:28) pai si cu letconul ce se face? <span class='edit'>16 Dec 2012, 22:51:</span> fanmegane poti sa nu-mi mai raspunzi tu.vreau sa-mi spuna cineva cumse extrag de acolo ca am incercat azi cu un patent si s-a spart becul Cu o surubelnita mica, trebuie sa scoti becul impreuna cu suportul de plastic dreptunghiular de culoare maroie. Sa pendulezi de o parte si de alta usor, usor, pana cand iese de pe piciorusele ce fac legatura cu restul circuitului. Apoi scoti becul din suportul de plastic. Got it? |
--------------------
Renault
Megane
dec 2008/ Hatchback
|
|
danmegane13 |
![]()
|
da ms mult acum am inteles
|
--------------------
renault
megane
expression 2007
|
|
pcblayouter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 December 12 From: Pitesti ![]() |
puteti sa schimbati becurile cu module care contin leduri si rezistenta corespunzatoare pentru o iluminare perfecta indifferent de culoarea dorita.
led_buton_geam_megane_laguna.jpg ( Size: 495.53k ) Number of downloads: 1775 mai multe detalii pe pm. |
--------------------
dacia
logan
2005 pcblayouter@yahoo.com
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Sal, modulele astea se mufeaza fara lipitura? Daca da care sunt pasii? Cat costa si daca sunt pe alb?
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
loutza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 15 June 07 ![]() |
@valikris2002 - m-am luptat si eu cu schimbatul becurilor din buton. Nu se gasesc becuri originale, nu gasesti capisonul albastru care se pune pe bec, cel existent se deterioreaza cand incerci sa-l scoti. Cea mai ieftina si simpla rezolvare este cu leduri de 12v albe inseriate cu o rezistenta de 100 ohm si lipite cu letconul in locul becurilor. Un letcon auto(merge la priza masinii) e 20 ron, fludor 10 ron, leduri 1,5 ron bucata, 0,2 ron bucata de rezistenta de 100 ohm. Butoanele se demonteaza foarte usor si trebuie sa fii atent la polaritatea ledului(+ ledului la +12v al masinii si - ledului la - masinii). Daca le pui invers nu se aprind ledurile. Daca nu ai aparat de masura faci si tu un test scurt cu ledul pe piciorusele existente cu butoanele alimentate. Pare o operatiune complicata dar la final o sa constati ca este destul de usor.
Bafta |
--------------------
Renault
Megane
2007
- xx
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am inlocuit si eu becurile cu leduri... pentru poze si detalii vezi aici
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 944 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
In poza in care tii cu patentul soclu maro, piciorusul indoit se taie de la marginea care depaseste soclu,si se lasa indoit? Soclu maro banuiesc ca are picioruse cu care se mufeaza in buton, ca cel cu care tii cu patentul?
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici poza cu un soclu cu piciorus de bec... eu am taiat piciorele ledurilor la aproximativ aceeasi lungime... se indoaie apoi piciorul ledului, dupa ce l.ai aplatizat in prealabil si se apasa pe santul ala in asa fel incat cand intra lamella de conatact a butonului sa.l prinda acolo si sa faca contact. Este fix identic ca la bec...
![]() 20131109_151754.jpg ( Size: 2.47mb ) Number of downloads: 630 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:52 |