litera rupta in emblema
![]() ![]() ![]() |
litera rupta in emblema
magaroiul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 27 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2003/1.5 dci
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
in service (?!) sau cauti pe net meganuri lovite.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
stiu ca alea vin in set toate la un loc, si renault si megane. cea mai buna alegere e sa incerci intr-un service. desi am vaga impresie ca literele se distrug cand se indeparteaza.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
magaroiul |
![]()
|
multumesc ptr raspunsuri!
desi imi doresc sa o schimb pretul ma descurajeaza:la un sh am gasit si imi cerea 50 ron pe o litera!!!e enorm sau poate sunt eu prea zgarcit ![]() |
--------------------
renault
megane 2
2003/1.5 dci
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Pai avand in vedere ca e o singura litera care necesita schimbarea..eu zic sa te strangi putin si s-o iei pe aia sh. Noua te-ar costa mult mai mult, crede-ma...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
QUOTE(gotty @ 28 Feb 2008, 16:43) alta versiune. sunt multe diferente intre un megane luat azi si unul maine. nu chiar, dar s-au facut cateva schimbari in ultimul an. o sa gasesti tot felul de chestii de la nivel de echipare la gadgeturi. revenind, mie, de exemplu, mi le-a schimbat set. si erau trecute ca set. am intrebat de le-a schimbat pe amandoua (si renault si megane) si mi-a spus ca asa se schimba acum. asta era acu vreo luna. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sau... scoti toate literele si dai un polish (daca se vede ceva)
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
literele nu se distrug la dezlipire de pe suprafata originala dar, nu o sa ai cu ce sa o lipesti si sa si stea acolo mai mult timp- crede-ma ca stiu foarte bine ce vorbesc;
in service vin toate pe o tipla si au un adeziv special care le tine lipite chiar daca tii wap-ul pe ele. ori faci ce a spus blak2oo8 ori cumperi un set nou care costa destul si nu prea merita..... |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
In targ la Vitan am vazut toata gruparea MEGANE cu 15 RON. Probabil cineva plange dupa ele si cauta sa le cumpere. Vanzatorul era un tip mai bronzat, probabil de soarele Parisului.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
magaroiul |
![]()
|
multumesc mult ptr raspunsuri momentan o voi lasa asa si dc gasesc ceva mai ieftin as apot incerca sa vad dc merge iar dc nu ma consemnez.
|
--------------------
renault
megane 2
2003/1.5 dci
|
|
bdf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La 2 zile dupa ce am cumparat-o, un "binevoitor" a incercat sa-mi fure acele sigle, dar a fost atat de idiot, incat a rupt chiar prima litera, asa ca a renuntat....
M-am dus in service la Serus, am dat o atentie de 10 RON unui "nene" de acolo si mi-a lipit la loc o litera nou-noutza.... Bafta! PS. Mai, l-ati prins pe vreunul d-asta care vandalizeaza masini sau cunoasteti vreun caz? Eu tare-mi doresc sa prind pe unul, macar o data .... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege 2.2,
2007, 1.6 16V Euro 4, 110 CP (ESP,MP3)
|
|
94 aln |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 March 07 ![]() |
Pe CASCO, mulțumită unor
![]() |
--------------------
renault
megane sedan 2
2007/euro 4; 1,6/16V benzina/greege/privilege
- RO
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
se pot cumpara litere sh. Apoi cumperi bana dublu adeziva, tipul acela care e mai gros(pt oglizi de baie etc) (la Baumax sau praktiker) SA FIE REZISTENT LA UMEZEALA . Tai fasii subtiri si lipesti pe conturul literei, apoi pe masina. Eu am avut aceasi problema si am rezolvat-o astfel. De mai bine de 6 luni sta acolo si nimeni nu zice care a fost lipit de mine si care e original.
![]() Banda sa fie neagra! |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
@tzsombi de unde ai cumparat litere?
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:27 |