Stie cineva daca pot pune jante pe 17 pe r19 ?, am pos sa iau niste jante pe 17 ieftin..
![]() ![]() ![]() |
Stie cineva daca pot pune jante pe 17 pe r19 ?, am pos sa iau niste jante pe 17 ieftin..
baiatbelea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 9 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca tot stii "uzura marita la directie,demaraj mai greu,franare mai lenta..etc" de ce ai mai vrea sa pui jantele astea?
Si asa 195/50R15 nu sunt dimensiunile date de producator pentru tine. De ce vrei sa iti incerci norocul? Da, dpdv TEHNIC poti sa pui R17. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
mai trebuie ajut in vedere si et-ul jantei
avand in vedere ca in afara de lock nu aduc nimic bun nu vad rostu trecerii la jante pe 17, bine a spus R19/16v, chiar vrei sa iti incerci norocul This post has been edited by BiGBearRO: 15 Aug 2007, 17:43 |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Nu te sfatuiesc.
E pacat de masina.... It spun din experienta Renault 19 este o masina careia, crede-ma, nu prea-i plac improvizatiile si sh-urile. Mai ales cabrio !!! Asa ca tu decizi cat nu e prea tarziu. Daca vrei sa o ai si sa te bucuri de ea fara sa o tii mai mult pe tusa tine-o cu piese originale si noi in cazul pieselor de uzura si de siguranta. Lasa improvizatiile pentru cei care-si pun volan de Renault pe Dacie alba cu geamuri fumurii, neoane pe dedesubt si cu tuning 100% plastic. Eu daca as lucra la RAR nu le-as da inspectia nici in 100 ani. Daca vrei cu adevarat tuning, fa-o cat mai profesionist si cu cei mai buni. Nu pune plastice ieftine pe ea ca o strici degeaba. S-o stapanesti sanatos si sper sa tii cont de sfaturile noastre. S-auzim de bine. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
baiatbelea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 9 August 07 ![]() |
tocmai am aflat ca e ff greu sau aproape imp sa pun jante pe 17 pe "bubulina"
cat despre sfaturi va multumesc si binenteles ca le iau in considerare insa fiecare are pasarik lui si cred ca atat timp cat ele nu afecteaza pe altii tre sa sa respectam aceste "pasarici" indiferent din partea cui sunt.....in limita bunului simtz...si al esteticului... nici eu nu sunt de acord cu tuningul de vitan sau cu emblema de bmw pe dacie.... ar trebui totusi sa incercam sa ne uitam mai mult la noi insine si apoi spre altii.. sper sa nu fiu inteles gresit! o zi buna tuturor! |
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca tu nu reusesti sa franezi si intri in mine, nu crezi ca ma "afecteaza"?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
da, trebuie sa te gandesti in primul rand la siguranta ta si a pasagerilor care merg cu tine.
Daca vrei sa-ti faci modificari la masina fa-le dar tine cont de toate aspectele care influenteaza siguranta ta. succes. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:11 |