Vreau MEGANE, ce motorizare/echipare?
![]() ![]() ![]() |
Vreau MEGANE, ce motorizare/echipare?
micutzul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 11 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Expression Renault megane 1.5dci 85cp
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu altii cum sunt, dar mie mp3-ul de pe Megane nu mi se pare chiar asa de praf. Nu e de inalt nivel, adevarat, dar nu e nici Domotec, hai sa nu mai dam verdicte teribile.
Alt aparat inseamna frecus cu pune fata/scoate fata/cara fata/nu uita fata de la mp3 + comenzile de la volan care dispar - daca nu iei ceva care sa suporte un adaptor, etc.. Pai numai pentru faza cu scosul/montat-ul fetei de mp3 la nesfarsit nu l-as schimba. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
krusher |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 27 April 07 ![]() |
si mie mi se pare bun mp3u , si sincer la toate masinile mi-am luat cd/mp3 din stoc pt ca nu risti sa ti-l fure, cel putin eu nu am auzit pe nimeni sa-i fi spart masina pt mp3u original. cat despre cele montate dupa aia, si fara fata am auzit o groaza de lume sa le fie furat
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016 / Full Zen 1.6dci 4x4
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
QUOTE(micutzul @ 14 Sep 2007, 12:26) Pai am facut si nu prea am putut sa-mi dau seama ca nu ma lasat sa-i dau mai mult de 2500 rot dar mi-a placut cum trage,fata de fostul meu logan de 1.6 nu am vazut mari diferente.Miercuri primesc masina ![]() ![]() Pai nu stiu cum ai facut tu. Trebuia sa calci pedala la fund si sa uiti picioru acolo pana la 3500 de ture ![]() In legatura cu rodaju, e destul de stresant sa nu treci de 2500 ture, mai ales cand faci depasiri si esti in a 4-a, trebuie sa schimbi a 5-a, deci nu prea poti sa faci depasiri mai riscante ![]() This post has been edited by lng: 14 Sep 2007, 13:48 |
--------------------
-
-
-
|
|
micutzul |
![]() ![]()
|
Pai nu o sa ma bag in depasiri prea riscante,sunt un tip calm si asa nu conduc prea sportiv 110-130 cateodata 160 dar rar doar in depasiri super riscante.
![]() This post has been edited by micutzul: 14 Sep 2007, 15:46 |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Cum ti-am spus, motorul asta nu e unul sportiv. Daca planuiesti sa mergi cu ea normal, nu vei avea motive de nemultumire legate de performanta motorului. Poti baga de diferenta de bani optionale.
Oricum fata de logan 1.6 MPI o sa fie o diferenta mare de consum. In legatura cu mp3-ul de pe Megane, nu este praf, se aude destul de bine, dar are si el bubele lui, sau poate doar la mine sta cam mult timp dupa ce bag CD-ul pana incepe sa cante. |
--------------------
-
-
-
|
|
micutzul |
![]()
|
Ca consum fata de logan stiu ca o sa fie diferenta dar o sa fie oare mai "vanjos" fata de logan?Nu i-am putut da mai mult de 2500rot/min in drive test asa ca nu mi-am putut da seama.
Ce credeti o sa fie mai tare ca loganul sau cel putin la fel? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
care este termenul de livrare cu aproximatie de la data lansarii comenzii pentru megane sedan. nu am avut noroc sa gasesc pe stoc ce am vrut eu
![]() am dat comanda pe 29.08 cu termen de livrare maxim ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
micutzul |
![]()
|
QUOTE(cristiV @ 16 Sep 2007, 17:00) care este termenul de livrare cu aproximatie de la data lansarii comenzii pentru megane sedan. nu am avut noroc sa gasesc pe stoc ce am vrut eu ![]() am dat comanda pe 29.08 cu termen de livrare maxim ![]() ![]() Pai am fost la dealer si l-am intrebat dak are ce vreau eu adica 1.5dci expression+cateva dotari,si spre norocul meu a avut masina. Mi-au promis ca o sa ridic masina in o saptamana,si teoretic miercuri ar trebui sa ridic masina dar... niciodata nu se stie. In legatura cu termenul livrarii maxim 3 luni daca nu au la nici un dealer local. |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
gicanu |
![]()
|
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
Daca i se pare cuiva ca diferenta de 120 euro (parca) dintre cd si mp3 se merita atunci sa scrie aici sa vad si eu care e multumit ca a dat 4 milioane doar pentru optiunea de mp3 eu am luat pentru ca asa era modelul care il aveau pe stoc.Oricum incerc sa schimb boxele dupa fata luna asta sau viitoare mi-a zis cineva de unele pioneer speciale de reno cu twetere.In rest numai de bine am fost la mare pe A1 viteza medie 140 km/h(prima parte cu 130 apoi cand am ajuns pe tronsunul 2 unde este mult mai bun drumul maxim 190 asfaltul era ud ca plouase noaptea) consumul mediu 6.3 spune totul mers pe tempomat.la 190 avea cam 3800 de rotatii da nu m-am gandit sa ma uit si la consumul instantaneu cred ca lua 210 chiar daca vitza maxima e 186
|
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
2007 Sedan Privilege Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu sunt multumit. Pentru ca daca imi puneam eu mp3 aftermarket dadeam tot banii aia si pierdeam si afisajul si satelitul.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
gicanu |
![]()
|
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
Eu zic ca mai bine se merita cd stock ca oricum daca faci un cd cu mp3 bagi 20 mel care iti plac si restu 80 sa fie...Si sa stii ca nu pierdeai alea ca exista adaptoare(oricum e penibil sa ceri 4 mil diferenta intre cd si mp3) mai ales ca track-urile au o calitate mai buna >eu am zis mp3 aftermarket pentru ca diferenta intre cd si mp3 pe piata e de maxim 1 mil
|
--------------------
Renault
Megane
- B-67-KKD
2007 Sedan Privilege Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Un adaptor dintr-ala e scump rau, in jur de 100 euro, iar daca faci cd-uri audio folosind mp3-uri atunci tot dracu ala e la calitate.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 18:49 |