Am nevoie de mai multe lucruri pentru R19, ! plsss!!!
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de mai multe lucruri pentru R19, ! plsss!!!
baiatbelea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 9 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|||
CristiBT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 November 06 ![]() |
problema cu butoane rupte am avut si eu, nu prea ai cum sa-l inlocuiesti. am mers vreo juma de an fara (am scos panoul de control si invarteam parghiile manual cum aveam nevoie). si de vreo saptamana mi-am cumparat un alt panou . 75 de lei la dezmembrari.
bine ai venit in club si multa bafta cu masina . ![]() This post has been edited by CristiBT: 10 Aug 2007, 00:20 |
--------------------
Renault
Megane
- BT-04-AZS
2002 renault megane 2002
1.9 dci hatch |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
gasesti mai ieftin
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
baiatbelea |
![]()
|
aaaa...trec de la una la alta...
stie cineva unde as putea sa o fac pe "gandacik" sa arate asa?? Attached thumbnail(s) renault_jme.jpg ( Size: 99.4k ) Number of downloads: 108 renault_tare.jpg ( Size: 101.27k ) Number of downloads: 115 |
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
Tzache |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 19 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai bani sa iti faci asa ceva ... iati alta masina ... + ca la noi nu stiu daca se gasesc mesteri adevarati care sa ti-o faca cu raspundere sa nu sara toate de pe ea daca mergi cu mai mult de 130 - 140 km/h
|
--------------------
Renault
25
- B 88 TZK
TXI '90
|
|
baiatbelea |
![]()
|
sa revin la probleme...
chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un disc si placa de ambreaj? sau macar cu un sfat de unde pot lua mai ieftin sau sh?? plsss!!! |
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Disc si placa la sh?! De ce naiba va luati masini pe care nu le puteti intretine?
Discul face 250 de lei de la Sachs Placa face 200 de lei de la Sachs Rulmentul face 60 de lei de la Febi (cred) Sfat personal: lasa ideile de tuning si de raceboy si, daca tii la masina, utilizeaza banii pe care ii ai la intretinere. Cand termini cu asta, te poti gandi la aspect si imbunatiri... This post has been edited by R19/16v: 11 Aug 2007, 22:48 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
baiatbelea |
![]()
|
multumesc de sfaturi!
si eu sunt de parere ca trebuiesc luate noi dar nu stiam preturile.... si poate sunt oameni pe aici care nu au bani cu galeata..si totusi au un renault..care nu este nici pe departe o masina de fitze... sunt mult mai de blamat cei care au ultimile racnete de masini si nu au bani de benzina...decat cei ce au o masina modesta si vor sa scoata cat mai mult din ea.. spre ce magazne ma indrumati sa comand piesele mai sus mentionate?? o zi buna tuturor! |
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
R19/16v |
![]()
|
pai... nici macar nu ai zis de unde esti. Daca esti din Ploiesti, atunci stiu unde sa te trimit sa cumperi, dar acolo la tine habar n-am...
|
--------------------
DS
5H
|
Lusyen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 August 07 From: Bistrita ![]() |
Daca esti din Bistrita si eu stiu unde sa te indrum....aduce piesele de pe o zi pe alta prin comanda si sunt preturi foarte accesibile.
|
--------------------
Dacia
Logan
- BN04UXT
2007 Laureat
|
|
baiatbelea |
![]()
|
sunt din sinaia dar stau in bucuresti...
![]() pot sa ma deplasez in zinele astea... |
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
NovaS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 February 05 ![]() |
Daca zici ca stai in Bucuresti da-mi un buzz pe mess si vorbim (nic_andrei) - iti spun eu magazin si cu piese noi si second de unde iti iei ce vrei tu si preturile sunt ok
|
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 13:02 |