RCS&RDS a primit numere de mobil
![]() ![]() ![]() |
RCS&RDS a primit numere de mobil
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Deci...de cand o sa putem beneficia de serviciile RDS&RCS, in domeniul telefoniei mobile?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Mai multe informatii aici.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
cine sunt Total Inter Media si Transilvania Digital Network?
doar 0770? 1 milion de numere? astora de la Vodafone/Orange vad ca nu se mai satura nici cu 10 milioane ca au trecut pe 073/075 ... |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
nu mi-as lua mobil de la astia nici mort...abia isi misca ei netu!
![]() macar de chestie, au acoperire buna? |
-------------------- fan VAG!
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
pai momentan nu au, dar o sa fie, ritmul lor de crestere e foarte mare.
cat despre viteza, aici nu e vorba de mai multe viteze, reteaua e de tip UMTS, deci foarte rapida, asa ca nu-i mai desconsidera ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
deviem, da eu stiu cel mai bine ce patesc cu netu de la ei de cand cu ip ul variabil...
scuze de off ! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Duyu |
![]()
|
Mai trebuie sa asteptam mult pana intra pe piata? Sunt chiar curios ce tarife o sa practice!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
N`o sa faca fata .. parerea mea... piata telefoniei mobile e lupta stransa.. ei nu stiu ce inseamna concurenta.... ei mizeaza pe monopol....
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Duyu |
![]()
|
Hmm...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Sa oferi minute in reteaua ta este f f f simplu, mai ales ca RDS`ul merge pe trafic de telefonie de tip voip. Si zapp`ul ofera convorbiri free in retea si tot asa ... eu zic de oferte concrete. Aaaa.. si RDS'ul si-a marit reteaua ptr ca au avut monopolul...in GSM se schimba regulile jocului. Aaaa... si eu am RDS acasa si sunt multumit, dar... nu se compara cu calitatea care o aveam pe Romtelecom.... care totusi aveau linii PSTN.. de asta imi e si frica de reteaua lor GSM .. de calitate...
This post has been edited by FLP: 6 May 2007, 19:14 |
--------------------
.
.
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(FLP @ 6 May 2007, 20:12) de reteaua lor GSM Vrei sa spui 3GSM ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Retea UMTS powered by Nokia-Siemens. Eu cred ca o sa mearga bine.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mai mult Nokia ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Duyu |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 06 May 07, 20:12) si eu am RDS acasa si sunt multumit, dar... nu se compara cu calitatea care o aveam pe Romtelecom.... Sincer, eu nu am observat nici o diferenta! Adica mi se pare ca se aude la fel... nu s-a imbunatatit, sau inrautatit calitatea sunetului. ![]() Intrebarea care ma tot framanta in continuare: Cand apar pe piata? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@IRONICK: Nokia-Siemens se numeste firma. Nu mai sunt 2 producatori de echipamente.
This post has been edited by valentin.dumitran: 7 May 2007, 10:18 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate ca aveti net de 9 dolari daca va plangeti...am vazut cum se misca cel de 15 dolari si ma declar multumit...eu unul o sa trec la ei in curand...telefonul...e bun pe RDS dar am zapp share free de 1300 de minute cu orice retea asa ca...oricum vorbesc o gramada.
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
FLP |
![]()
|
cati dolari e asta zapp share free cu 1300 de minute cu orice retea ?
![]() |
--------------------
.
.
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
pai in lei vine undeva la ... 6.5 milioane
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
IRONICK |
![]()
|
Valentin, stiu ca asa se numeste firma acum. Dar tu crezi ca au reusit sa implementeze si solutile Siemens pe echipamentele Nokia ? Ca nu a trecut mult timp de cand sunt uniti. Eu as zice ca pe echipamente inca scrie doar Nokia.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Duyu |
![]()
|
Ce se intampla? Mai apare sau nu mai apare telefonia mobila de la RCS&RDS?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
IRONICK |
![]()
|
Cine naiba stie ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si, mai ales, pe cine naiba intereseaza...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Duyu |
![]()
|
Pe mine ma intereseaza, ca daca au oferte ca pentru RDS.tel
![]() Plus ca am si fixu pe RDS si ma gandesc ca tarifele o sa fie atractive... cine stie... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
eminescu0 |
![]()
|
asta nu inseamna c-o sa ofere si comunicatii de voce clasice ...
This post has been edited by eminescu0: 13 Aug 2007, 00:54 |
--------------------
Reno
Megane
|
|
deconectat |
![]()
|
Pe aici se cam monteaza antene, deci probabil in cateva luni vom asista la o lansare comerciala. Cred ca vor oferi si servicii de voce, dar asta este doar o speculatie; nu vad nici un motiv pentru care nu ar oferi si voce, daca tot au si echipamentele si licenta.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
eminescu0 |
![]()
|
pai licenta e de 3G nu GSM. dar poate se folosesc de reteaua 3G si pentru telefonie normala desi ma gandesc ca poate e putin mai scump asa. ma gandesc ca daca tot sunt o firma specializata ca provider de net vor oferi internet mobil de mare viteza (HSDPA 7,2 Mb)
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
deconectat |
![]()
|
Cred ca nu intelegem acelasi lucru prin conceptul de 3G. Reteaua face doar transportul pentru ce cere telefonul. Antena nu stie daca tu vorbesti la telefon sau te dai pe net.
MSC-uri oricum vor fi necesare, deci nu vad de ce nu ar oferi si voce, mai ales ca exista deja un serviciu de telefonie fixa. Legat de costurile de exploatare, ele sunt mai mici pe 3G decat pe GSM. O convorbire ocupa vreo 11kbps (cu b mic), iar o antenuta de gsm "tine" 8 convorbiri simultane. O antena 3G tine minim 4mbps. De HSDPA nu am auzit nimic pana acum; cred ca lansau ei un comunicat de presa daca era cazul. Oricum upgrade-ul la hsdpa se poate face si mai tarziu. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 09:04 |