KIA, probleme livrari
![]() ![]() ![]() |
KIA, probleme livrari
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu... absolut nimic. Daca nu e prevazut in contract nu poate fi luat in calcul sau contestat. Din pacate nu ai de ce sa te certi cu ei, caci eu nu au incalcat contractul cu tine.
Situatie similara e si la Hyundai, o cunostinta a stat 2 luni fara masina pana cand s-a hotarat sa ceara masina de schimb, caci el vanduse masina veche si platea la taxi de rupea. De cand a inceput sa se plimbe cu Getz, dupa 10 zile a venit Tucsonul... ANPC poate in cel mai bun caz sa se ia de alte chestii si sa le dea o amenda. Eventual verifica daca nu sunt obligati sa treaca data livrarii in contract, asa cum sunt obligati constructorii de blocuri... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Urat ma, cum naiba sa nu iti vina in 5 luni ? Numai in Romania...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
la opel corsa parca se statea si 8 luni la inceput.
daca nu e nimic in contract legat de termenul de livrare n-ai ce face. decat sa stai si sa astepti. This post has been edited by cristib: 13 Aug 2007, 15:17 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
si eu cunosc pe cineva care sta de 2 ,5 luni pentru o Kia Ceed.Azi a fost la dealer si la sfatul meu a cerut masina de drive test pt ca depasisera data din contract.I s-a promis ca in 2-3 zile vine masina.Sa vedem....
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nu ai ce face
![]() io am asteptat 3 luni sa vina tristetea asta de influence, am auzit de cazuri in care s-a asteptat de 3 ori mai mult dupa un scenic full, acum vreo 3 ani. sau poate ne lamuresc consilierii de vanzari cum e cu asteptatu' ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
De preferat citirea contractului inainte de semnare... (sfatul medicului)
Oricum exista 2 interpretari la acest contract: 1. Kia ti-a dat deja masina pentru ca nu exista termen de livrare. (asta in cazul in care forma contractului nu indica strict faptul ca "ai de luat"). => poti sa faci urat ca nu ai masina si ai incheiat contractul... 2. Kia nu ti-a dat masina si nici nu a completat un termen de livrare pe un contract care indica strict faptul ca "ai de luat" => in continuare poti sa faci urat pentru ca nu au completat si au "abuzat" de starea ta de extaz. p.s.: a face urat = legal notice This post has been edited by DrK: 14 Aug 2007, 13:30 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
@uncle
3 luni ai asteptat????mari nenorociti dealerii astia!Eu am luat-o in 3 zile. ![]() |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Eu am asteptat pentru un Hyundai Accent 3 luni si am renuntat si am luat Megane!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Mie mi-au livrat Cerato-ul in fix 9 zile de la plata, in contextul in care masina era pe trailer in drum spre Giurgiu cand am platit-o...Mai putin fun a fost faza cu CIV-ul nefacut la momentul livrarii si asteptarea de a doua zi ca sa intru in posesia respectivei Carti...
Super OK baietii de la Kia, sa vedem acum si la capitolul revizii cum stau... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
problema omului s-a rezolvat printr-o oferta de la un directoras. i-au dat ceva din stoc, productie coreea, la pret foarte bun. a acceptat.
dar realmente este o problema cu livrarile si la c'eed si la sorento cel putin. la renault acum exista termen de livrare in contract??? noi ultimele masini le-am luat acum mai bine de 4 ani si din stoc. o saptamana de la semnarea contractului cu banca, pana la livrare. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@babanu
asta e, unii sunt mai norocosi ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
babanu |
![]()
|
a ajuns in cele din urma si masina prietenului meu.Il suna de la dealer sa mearga sa o ridice.Ajungem acolo si masina nu era.Aflam ca livrarea se face de la service care era la vre-o 10 km de oras.Plecam cu dearelul cu masina lor si ajungand la locul de livrare si STUPOARE,nu era nici un ceed albastru metalizat.Erau 2 dar unul negru si unul argintiu.Si dupa ce comparam serii de sasiu cu cele din acte ne dam seama ca KIA ROMANIA a livrat masina clientului argintie si nu cum se comandase albastru metalizat. Prietenul meu a ramas interzis ,la fel ca si dealerul dar in cele din urma s-a inpacat cu ideea deoarece arata destul de bine si argintie.Mare mirare ca erau toate dotarile optionale pe care le-am verificat personal de vreo 2 ori.voi reveni si cu poze.
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() macar niste ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
babanu |
![]()
|
au dat pe naiba.S-au scuzat cu"nu suntem noi,delearul vinovati ci kia romania"si la revedere.
![]() |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:42 |