LOTO 6/49, :)
![]() ![]() ![]() |
LOTO 6/49, :)
HappyBoy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Dap, iar unul a trimis aseara SMS la OTV ca EL este de fapt castigatorul si ca este un amarat de student... GREC. Deja lumea a inceput sa faca mistouri pe seama lui Cocaris, grecul din spatele "afacerii" numite Loteria Romana care si acum este cercetat penal in Grecia dupa ce jocul identic a fost interzis.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
N si V sunt pentru offline si online. In cazul in care nu exista transmisie, datele de pe bilet se inregistreaza intr-o "cutiuta" , gen memory stick, care este trimis odata cu actele la loterie.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Oare "cutiuta" ajunge sa fie si ea "descarcata"??
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu pun mare pret pe ce spune Lazarus, dar totusi nu e cam suspect ca pentru loteria noastra lucreaza un om care e acuzat in tara lui de frauda la exact acelasi joc ?
Si daca loteria ar fi 100% corecta, n-ar avea nimic de ascuns, nu ? De ce nu i-au lasat sa filmeze inauntru ? Eu unul sa am loterie si sa stiu ca nu e nimic suspect si e totul corect, i-as invita sa stea zi si noapte in sediu si sa participe la extragere, ca daca n-am nimic de ascuns trebuie sa le inchid gura... Si la urma urmei, de ce n-ar fi loteria corupta ? Orice altceva in tara asta e asa, cum sa scape tocmai ceva ce valoreaza milioane si milioane de euro ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:33 |