musca in stopuri
![]() ![]() ![]() |
musca in stopuri
dcom |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 20 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane 2
renault megane 2
2006
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
eu cred ca insectele astea intra acolo cand sunt in stadiul de ou, sau larva si se dezvolta pe plaiurile noastre.Nu se spala bosimanii aia pe maini cand fac farurile, da-i in masa, stiti ca unii mai manaca, ba un vierme , ba o musca...he he
toate bune. |
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
eu am scos musca cu un furtun fara sa demontez lampa
|
--------------------
renault
megane 2, megane 4 intense
2003 1.9dci full , 2018 1,6dci
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
30 mdc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 22 August 07 From: constanta ![]() |
am desfacut capacul din dreptul lampi am dat placa cu becurile afara dupa care am luat furtunul (un diametru nu mai mare decat musca ca sar putea sa o inghiti ) lam bagat prin locasul unui bec depinde unde este musca si am tras cu gura
|
--------------------
renault
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Confirm si eu 2 muste, una in stopul stang, alta in stopul drept.
Dar cred ca pot fi utile...cand pun frana ele dau din aripi si fac ca girofaru ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
desk |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
Cea mai tare teorie care explica prezenta mustelor in stopuri: am auzit-o de la un posesor de dacie, cred ca mai in varsta decat orine de pe forum, ma refer la posesor:
Odata, pana nu a fost ansamblata masina a trecut pe acolo o musca, care in dorinta de perpetuare a speciei a lasat pe acolo niste oua. Musca a plecat dar din oua.... au iesit puii dupa ce a fost montat probabil becul. Si uite asa iti iei masina noua cu musca-n stop. |
--------------------
renault
megane 1,9dci
2002/clasic
- SB06---
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Întreb și eu: dar de ce preferă majoritatea muștelor Megane-ul?
![]() Edit: Sunt nevoit să infirm tot eu ![]() ![]() This post has been edited by b_gabi: 30 Sep 2007, 15:51 |
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
epsilon |
![]()
|
Epsilon Group: Members Posts: 22 Joined: 7 September 07 ![]() |
Ma pot mandri si eu cu o frumusete de musca in stopul din dreapta.
Cred ca e imprimata pe ea MADE IN TURCIA. SA FIE CONDIMENT DE SHAWORMA? ![]() |
--------------------
Renault Megane
MEGANE
2007/comfort
- IS 63 JAD
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Eu am un paianjen destul de mare..care se tot plimba prin stopul din stanga
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Numai muste si paianjeni... Nu putea sa intre acolo numai licurici.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
Marcam si la mine una timida si moarta in stopul derapta.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
Plusez si eu cu una bucata in stopul din stanga. Nu stiu daca o fi intrat acolo de cand am eu masina sau era deja din fabricatie, dar mie nu mi se pare a fi o musca matura...adica mare. E mai degraba un pui. Poate doar ala o fi avut loc sa se strecoare...
Am masina de 3 luni This post has been edited by aaddrryyss: 1 Oct 2007, 10:33 |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
Vullpee |
![]()
|
![]() LifeForSpeed Group: Members Posts: 66 Joined: 21 August 07 ![]() |
cand am fost cu ea la service, i-am zis de chestia asta.. si la urma mi-au schimbat si stop-ul stanga in 3 zile.. si a durat toata schimbarea 20 de min. si gata..
|
--------------------
Renault Megane Sedan
dCi 1.5
2007/Luxe Privilege
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si io am.......
dar le las acolo ca nu ma deranjeaza la consum....... nu sunteti un pic prea stresati de mustele astea?????daca era condens intelegeam..... sa auzim de bine..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Pterodactilul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 1 October 07 ![]() |
Salutare! Problema cu mustele si alte lighioane din stopurile Meganului nu este atat de grava pe cat pare, atata timp cat poate fi rezolvata acasa cu multa dibacie si rabdare. Eu am avut chiar o albina, cat se poate de galbena, grasa si frumoasa. Incercand s-o scot, evident s-a faramitat si am suflat pana cand mi-au iesit ochii din cap ca la melc pana am reusit sa curat zona de picioruse si aripioare. La o saptamana dupa acest episod, am observat in celalalt stop un gandac negru si lunguiet. Am repetat procedura....si acum astept...noi clienti. Adevarata problema ar putea fi, ca intereventiile repetate pot slabi contactele de pe placa unde sunt fixate becurile...si asta costa! Va sfatuiesc sa incercati etansarea usitei de plastic ce permite accesul la stop.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Privilege
|
|
desk |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
e clar, stopurile de megane sunt clupse de muste
|
--------------------
renault
megane 1,9dci
2002/clasic
- SB06---
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
E na ca sunt si eu curios acum daca am ceva in stopuri. Revin maine cu informatii si eventual poze.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Andrei Clio Trei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 18 June 07 ![]() |
QUOTE(Vullpee @ 1 Oct 2007, 17:06) la urma mi-au schimbat si stop-ul stanga in 3 zile.. si a durat toata schimbarea 20 de min. si gata.. ca tot veni vorba, nu gasesc pe forum cu search... as putea sa stiu ce pret are un stop megane 2.2? se poate lua separat sau numai set de 2? se pot gasi si in alte magazine/targuri mai ieftin? am ramas fara geamul exterior, chestia transparenta care acopera stopul. e ciobit rau. plus ceva zgarieturi pe bara. cre' ca m'a lovit cineva in vreo parcare si a uitat omu' sa imi lase bilet... n'o fi avut pix sau ceva... nu cred ca din nesimtire si primitivism, romanii nu sunt asa... si ca sa fiu ontopic totusi: nu! io nu am nici un soi de insecta! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
|
|
30 mdc |
![]()
|
QUOTE(Andrei Clio Trei @ 2 Oct 2007, 06:59) ca tot veni vorba, nu gasesc pe forum cu search... as putea sa stiu ce pret are un stop megane 2.2? se poate lua separat sau numai set de 2? se pot gasi si in alte magazine/targuri mai ieftin? am ramas fara geamul exterior, chestia transparenta care acopera stopul. e ciobit rau. plus ceva zgarieturi pe bara. cre' ca m'a lovit cineva in vreo parcare si a uitat omu' sa imi lase bilet... n'o fi avut pix sau ceva... nu cred ca din nesimtire si primitivism, romanii nu sunt asa... si ca sa fiu ontopic totusi: nu! io nu am nici un soi de insecta! ![]() ![]() ![]() cred ca oricare magazin de piese auto import iti poate aduce o lampa pe comanda si la pret mai bun decat la reprezentanta , incearca . |
--------------------
renault
- ct 30 mdc, ct 30 mdk
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:00 |