Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sistem navigatie Laguna II, probleme, sfaturi

Razvanel97i
post 2 Jun 2014, 22:30
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna seara dragi Lagunisti!
Am si eu o problema...de vreo 6-7 ani nu mi se mai aprinde display-ul de la sist. de navigatie, adica cred ca nu mai merge. Povestea e ca odata am schimbat bateria si trebuia sa stau doar 5 minute si nu stiu ce...adica trebuia sa respect niste contidii de montare, sa zic asa. Ei, de atunci nu mi-a mai mers, iar acum asa am un chef sa-l repar dar nu stiu ce sa fie...eu ma gandeam ca chestia asta seamana cu un telefon, deci s-ar putea sa fie displayul sau eu stiu, poate printr-o resoftare sau ceva se poate rezolva, daca nu, ce e de facut...
Pe net am gasit sisteme intregi de navigatie pentru Laguna 2. Se poate schimba cu totul si sa functioneze fara probleme?
Am sa atasez si o poza, poate va ajuta cu ceva...
Multumesc anticipat!

Attached thumbnail(s)
20130727_145725.jpg ( Size: 2.33mb ) Number of downloads: 338

--------------------
Renault Laguna II 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
holtandrei
post 3 Jun 2014, 07:03
Post #2

Membru autentic

ai verificat panoul de sigurante, casetofonul merge?

--------------------
Renault Laguna II Grandtour 2.2 DCi 2003 / Dynamique - BH 59 EIH
If there is no struggle, there is no progress.
+
the_dodita
post 3 Jun 2014, 09:37
Post #3

Membru autentic

From: Panciu, Vrancea

"Razvanel", eu te cred ca esti nou, dar ce mama masii, chiar trebuia sa deschizi 2 topicuri la fel, cand 8 posturi mai jos aveai ditamai titlul "Totul despre navigatie...." Nici nu trebuia sa dai pagina...
Iar moderatorii "doarme", no ofense...

--------------------
Renault Laguna III 2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE - VN xxx DOD
+
Razvanel97i
post 3 Jun 2014, 18:23
Post #4

Membru incepator

Imi pare rau, dar daca dumneavoastra gasiti in acele topicuri informatiile potrivite despre problema care am scris-o eu, o sa sterg imesiat topicul.
Iar pentru cei interesati sa ma ajute, da, casetofonul merge, adica radio-ul si ,,cititorul" de CD merge fara nicio problema...

--------------------
Renault Laguna II 2002
+
the_dodita
post 3 Jun 2014, 18:36
Post #5

Membru autentic

From: Panciu, Vrancea

Chiar daca ai o problema diferita, se poate discuta pe topicul dedicat navigatiei. Ce-ar fi daca 100 de oameni ar face 100 de topicuri numai pe seama diferitelor probleme de la EGR?? sau de la turbina...
Si tu ai facut doua topicuri cu acelasi titlu intr-un minut... ai inteles? respecta regulile asa cum ar trebui sa le respecte toata lumea aici, pe forum.
Esti nou si poate n-ai stiut... dar daca-i sti cati "colegi" noi posteaza o gramada de probleme cand ar putea citi cateva randuri inainte de a posta si poate ar gasi rezolvarea.

- on topic-

Sper sa-ti rezolvi problema, display-ul poti sa-l schimbi, dar sa fii atent ca sunt mai multe tipuri, citeste topicul de care ti-am amintit si o sa vezi si tutorial de montare si ce fel de display este ptr diferite tipuri de Cabasse ...

--------------------
Renault Laguna III 2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE - VN xxx DOD
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 23:26
Dacia