Sistem navigatie Laguna II, probleme, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Sistem navigatie Laguna II, probleme, sfaturi
Razvanel97i |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 June 14 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20130727_145725.jpg ( Size: 2.33mb ) Number of downloads: 338 |
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002
|
|||
holtandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 April 13 ![]() |
ai verificat panoul de sigurante, casetofonul merge?
|
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour 2.2 DCi
2003 / Dynamique
- BH 59 EIH If there is no struggle, there is no progress.
|
|
the_dodita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 1 October 08 From: Panciu, Vrancea ![]() |
"Razvanel", eu te cred ca esti nou, dar ce mama masii, chiar trebuia sa deschizi 2 topicuri la fel, cand 8 posturi mai jos aveai ditamai titlul "Totul despre navigatie...." Nici nu trebuia sa dai pagina...
Iar moderatorii "doarme", no ofense... |
--------------------
Renault
Laguna III
2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE
- VN xxx DOD
|
|
Razvanel97i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 June 14 ![]() |
Imi pare rau, dar daca dumneavoastra gasiti in acele topicuri informatiile potrivite despre problema care am scris-o eu, o sa sterg imesiat topicul.
Iar pentru cei interesati sa ma ajute, da, casetofonul merge, adica radio-ul si ,,cititorul" de CD merge fara nicio problema... |
--------------------
Renault
Laguna II
2002
|
|
the_dodita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 1 October 08 From: Panciu, Vrancea ![]() |
Chiar daca ai o problema diferita, se poate discuta pe topicul dedicat navigatiei. Ce-ar fi daca 100 de oameni ar face 100 de topicuri numai pe seama diferitelor probleme de la EGR?? sau de la turbina...
Si tu ai facut doua topicuri cu acelasi titlu intr-un minut... ai inteles? respecta regulile asa cum ar trebui sa le respecte toata lumea aici, pe forum. Esti nou si poate n-ai stiut... dar daca-i sti cati "colegi" noi posteaza o gramada de probleme cand ar putea citi cateva randuri inainte de a posta si poate ar gasi rezolvarea. - on topic- Sper sa-ti rezolvi problema, display-ul poti sa-l schimbi, dar sa fii atent ca sunt mai multe tipuri, citeste topicul de care ti-am amintit si o sa vezi si tutorial de montare si ce fel de display este ptr diferite tipuri de Cabasse ... |
--------------------
Renault
Laguna III
2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE
- VN xxx DOD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:26 |