Costuri Megane2
![]() ![]() ![]() |
Costuri Megane2
aliennt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 23 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
1.5DCI
2004
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce motor?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
e diesel sau benzina?
poti sa bagi mana-n foc pentru aia 96.000 km pe care-i are? ai idee cand a avut masina ultima revizie si ce s-a schimbat la ea? in serviceuri reno te rupe la buzunar. daca iei piese de la ei. poti sa mergi insa pentru o verificare la service reno (macar acu' la inceput). un test pe calculator, o verificare vizuala a placutelor de frana, o verificare a amortizoarelor, bucsi si alte dracii pe la trenul de rulare. chiar si o geomterie si-o echilibrare poti s-o faci tot la ei. ca-s cam aceleasi preturi ca si-n alta parte (cam 1,2-1,5 mil). daca-ti spun ca tre' schimbate mai multe te duci in alta parte (sau cel putin piesele ia-le din alta parte). completarea freonului e bine s-o faci tot la ei (service reno). nu cred ca te duce mai mult de 1 mil. dar sa nu iei de la ei ulei, filtre, curele, placute frana si alte consumabile d-astea ca te rupe. si afla cand s-a schimbat ultima oara distributia. daca nu ai cum, mai bine schimb-o. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
catalin_jianu |
![]()
|
![]() Megane Rider Group: Members Posts: 184 Joined: 13 June 06 From: Craiova ![]() |
O f buna idee postu asta....
Si eu vreau sa imi iau un megane acum si m-ar interesa cam cat cost consumabilele si distributia...orientativ, oricum nu o sa le schimb la reporezentanta...stiu ca aia te rezolva detot ![]() This post has been edited by catalin_jianu: 7 Aug 2007, 10:19 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Renault Megane 2.1 1.5dci 74kW Sedan
|
|
aliennt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 23 June 06 ![]() |
Motorul este 1.5 dci 90 cp.
Nu stiu daca aia sunt km reali sau nu, iar alte date despre cand si ce s-a schimbat nu am si nici vanzatorul nu are. Am cartile de service dar nu am vazut nimic despre asa ceva in ele. Multumesc mult pentru sfaturile date. Cat despre celelalte piese (cele pentru distributie, placutele de frana etc) sa le iau din alta parte si sa ii las pe astia de la Renault sa mi le schimbe sau si manopera este uriasa...? Multumesc inca o data. |
--------------------
Renault Megane
1.5DCI
2004
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
aliennt>> Motoare 1.5 sunt de : 80 cp,85cp,100cp,105cp...Cred ca esti dus in eroare cand ai spus ca e de 90...Daca in cartea de service nu scrie nimic inseamna ca nu a facut revizia la reprezentanta..si chiar daca scrie poate fi o carte service ''la misto'' ...
This post has been edited by MHY: 7 Aug 2007, 12:09 |
--------------------
------
------
------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Deci kilometrii nu sunt reali...
Schimbă distribuția, toate filtrele, uleiul...placuțele de frână trebuie măcar verificate vizual, verificat instalația de climatizare... Mai multe informații găsești pe forum, dacă ai răbdare să cauți. E bine să cauți piesele la mai multe magazine înainte de a cumpăra, vei vedea că sunt prețuri foarte diferite pentru aceleași piese de obicei. Despre service, cel mai bine cauți un service bun, preferabil nu din rețeaua Renault, și vei ieși mai bine cu prețurile. De obicei service-urile "agreate" Renault nu acceptă să iei piesele din altă parte, iar ei au prețuri enorme la ele. Priceperea sau nepriceperea mecanicilor e cam aceeași peste tot... This post has been edited by Catalin Marinarul: 7 Aug 2007, 12:21 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu as schimba toate consumabilele, daca nu stii exact cand si cu ce au fost schimbate... Adica ulei motor, lichid racire, filtre (motorina, aer motor, aer conditionat, etc.), placute frana, etc..
In total nu cred sa coste mai mult de 1000 RON, piesele le poti lua de la magazine specializate gen Augsburg, Meteor, Al Padrino. Eu am schimbat bieletele de directie la Augsburg si au lucrat bine. La fel, poti merge la orice service mai rasarit si autorizat RAR, astfel beneficiezi si de garantia pieselor. Daca cumperi piese de la Augsburg si le montezi la ei, garantia e mai mare. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:47 |