Cauciucuri de la - depozitul de anvelope, goodyear gt2. prin alta parte o fi mai ieftin?
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri de la - depozitul de anvelope, goodyear gt2. prin alta parte o fi mai ieftin?
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu am vrut in toamna sa iau de la depozitul ala cauciucuri de iarna. Din ce ma interesa de pe site-ul lor nu aveau nimic pe stoc si nici nu stiau daca o sa aduca. Basca, tipa cu care am vorbit acolo mi-a promis ca revine cu un telefon cand are o oferta. Nu am mai auzit de ei pana azi
![]() Cel mai bine e sa ii suni si sa afli daca au pe stoc ce vrei tu. De curiozitate, ai idee ce varsta au cauciucurile de pe rezerve? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
dap. cauciucu' de la rezerva mea are 4 ani (adica de 4 ani e la masina, dar de cand o fi fabricat dreq stie) si a lu' al batran fro 7-8 luni. o sa le pun pe spate p-astea de la rezerve. mai ales ca rezerva mea are destui anisori. dar arata bine
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am lucrat bine cu depozitul de anvelope, si am cumparat anvelope de la ei de vreo 3 ori. E adevarat ca uneori este foarte aglomerat la ei si poate uita sa revina cu telefonul promis, dar nu a fost asa si in cazul meu, fiind destul de prompti.
Lucreaza bine, curat, au scule de calitate. In continuare tot de la ei voi cumpara, ca sa nu mai spun ca la Continental si Good Year am gasit la ei cele mai bune preturi. (pentru unele marci din portofoliu sunt importator direct). |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 32 Joined: 24 December 06 ![]() |
sunt furnizori de anvelope mult mai seriosi decat astia. Si eu am avut experiente neplacute cu ei, ieri am luat 2 anvelope Dunlop si erau fabricate in 2006 bineinteles ca am refuzat comanda . Nu le-a convenit deloc cand i-am intrebat care e data de fabricatie.
In concluzie va recomad SIGEMO din SIbiu, super prompti. Le-am comandat anvelopele aseara la ora 18 si azi dimineata la ora 9 ma suna curierul sa ma intrebe detalii de adresa. Habar nu am cand au reusit aia sa le aduca asa de repede, cand au facut cca 600 km. Preturile la fel, super bune. |
--------------------
dacia
lastun
1985 individual Clona de-a lui Cristirenault.
|
|
adumeu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 2 January 07 ![]() |
nici eu nu va recomand depozitul de anvelope.eu am luat 2 continental de la ei si dupa numai 80 de km unul din ele mia explodat.....la 100km/h.si acum stau sa ma cert cu ei ca nu vor sami acorde garantia pe motiv ca as fi mers pe janta.am depus reclamatiela OPC si acum astept raspuns de la ei.care sunteti din cta nu va recomand depozitul de anvelope
|
--------------------
renault
clio 1.5 dci 65CP
2002 bicorp
- CT-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:13 |