Procedura cumparare masina sh
![]() ![]() ![]() |
Procedura cumparare masina sh
victor85 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
- GL-47-BHF
1990
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
daca dadeai si tu un search aflai mai multe decat iti trebuie tie
http://www.reno.ro/Inmatriculare-Masina-Se...and-t17378.html |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
victor85 |
![]()
|
Am citit deja asta. Am folosit functia search. Dar masina e deja inmatriculata. Se poate face cumpararea masinii simplu, adica dau banii si gata? E un prieten cel care o vinde. E legal?
|
--------------------
dacia
1310
- GL-47-BHF
1990
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Du-te impreuna cu prietenul tau la o firma care se ocupa de contracte auto si va fac aia actele... ce nu pot sa faca va spun... este cel mai simplu..
Oricum daca erai foarte interesat dadeai un search pe google si aflai.. http://r24.ro/index.php/2008/04/25/acte-pe...unei-masini-sh/ |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Vanzarea/cumpararea este "legala", cum zici tu, in momentul in care faceti un act de vanzare/cumparare, tu ii dai banii, el iti da cheile masinii si scrie pe certificatul de inmatriculare "instrainat la data de..., catre..." si semneaza.
Mai departe e treaba ta, cumparatorul, sa o inmatriculezi pe numele tau. Daca nu te-ai lamurit de pe forum (desi unii au scris f. multe detalii), vezi si un site oficial: http://www.prefecturabucuresti.ro/permise-...culri-auto.html |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
victor85 |
![]()
|
Acum am tot ce imi trebuie. Va multumesc mult de ajutor!!! Scuze de deranj...
Ah, cu putin noroc si vorba poate o sa intru si eu in clubul posesoril de clio. Multa bafta si sanatate, si din nou mersi de ajutor! Ati fost extrem de promti. Super adevarat site-ul! This post has been edited by victor85: 16 Nov 2009, 13:12 |
--------------------
dacia
1310
- GL-47-BHF
1990
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti face un act valabil 30 de zile la rulote unde ti se pune o stampila datorita careia ai dovada clara ca amicul tau ti-a dat masina contra unei sume de bani. E bine sa faci asa momentan (in cazul in care nu vrei s-o inmatriculezi definitiv), deoarece este foarte posibil ca la un moment dat, daca va certati la cutite si el isi va vrea masina inapoi fara sa recunoasca ca i-ai dat acei bani, tu ai cam pus-o fara vreo dovada la mana... Dupa ce expira acele 30 de zile, nu trebuie sa te impacientezi, poti face alt contract similar de vanzare cumparare, doar ca mai tre' sa platesti iar cativa zeci de lei.
In alta ordine de iedi, la ce bani iei Clio ? Nu de alta dar la anul chiar c-o marit pe-a mea si ma bag la alta... Scuze de offtopic. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
teodorteodor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 26 November 09 ![]() |
sa nu uite sa iti semneze talonul, pe ultima parte, pe verso. Aceasta e dovada ca masina s-a instrainat , pe langa actul de vanzare cumparare pe care nu esti nevoit sa il arati politistului la control.
|
--------------------
renault
laguna
- br 03 wpw
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 03:57 |