sinteza vocala, cine n-are si de ce?
![]() ![]() ![]() |
sinteza vocala, cine n-are si de ce?
denyradu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 2 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- cauta la dezmembrari...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
GARDIANUL PUBLIC |
![]()
|
![]() Utilizator Renault Group: Members Posts: 47 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Eu am Laguna II Privilege 2002 si are sinteza vocala in limba germana + buton de oprire a vocii, fara navi. E o chestie haioasa, intamplator cunosc limba germana, deci nu ma deranjeaza. In plus sinteza vocala este inlocuita de un sunet de avertizare in momentul in care apesi MUTE. |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour
2002 / Privilege, 1.9 dci 120 CP 6tr ESP 16' Nu tot ce zboara se mananca.
|
|
denyradu |
![]()
|
Sa caut la dezmembrari ? Fantastica idee !! Nu m-as fi gandit niciodata!
![]() Idiotii aia nu deosebesc bateria de roata. Cand m-am dus la ei s-au uitat cu greata si mi-au spus invariabil "n-am, dom'ne!". This post has been edited by denyradu: 13 Aug 2007, 20:39 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pai iti spun eu la ce nu te-ai gandit niciodata... sa fi tu mai destept ca prostu si sa te duci tu la masina sa i iei din locul in care este amplasata...
![]() - te-am pus pe ganguri? ![]() |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
denyradu |
![]()
|
Tii, nici la asta nu m-am gandit !
![]() Nu te lasa sa te plimbi ca voda prin loboda. Acolo ei sunt sapani, si oricum stiu ei mai bine! Ce, te-ai gasit tu sa-i inveti pe ei ? ![]() Mars afara! |
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Vorbeste cu baietii astia, se pricep - poate ai sorti de izbanda!
1) 0722.982.257 2) 0722.232.824 Bafta! |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
TreXeL |
![]()
|
![]() Am laguna meaaaa, sunt meserias Group: Members Posts: 128 Joined: 20 June 07 ![]() |
revin fratilor...inca sunt in concediu.
multzam de replyuri si pareri. interceptor, masina e 2003 am adus-o io din franta deci faza cu optiunea scoasa pt RO cred ca pica. nu stiu de ce nu am dar am ras bine la faza cu nevasta....la a mea daca as avea buton de off...suuuuper frate!!! ce aud eu este intradevar doar navigatia si cred ca respectivele fraze tin exclusiv de navi care e probabil conectata la sistemul audio deci n-are treaba cu sinteza vocala a masinii. oricum nu e asta o problema, nu e nu e! ce ma mira este faptul ca vorba aia, Initiale si totusi optiunea asta lipseste. nu-mi schimb masina pe considerentu asta eniuei. oricum o dau cand ajung acasa ca deja am client pe ea la pret bun...si afacerile sunt afaceri, vorba aia, vinzi si pe mama ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- SM-05-MIX
2003 / Initiale /300CP :D as vrea io
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- concediu frumos in continuare... bafta la vanzare si sa nimeresti una buna la cumparare!!!
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
...după ce păcălești pe cineva cu una proastă...
Dar pune-i filtru k&n... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
@denyradu: ai facut ceva progrese cu sintetizatorul vocal? Sunt curios si eu.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Kombi, 1.9dCI, 120Cp, Initiale Mai bun in fiecare zi
|
|
denyradu |
![]()
|
Ma tot duce cu vorba cineva. Astept.
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
lacusta77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 July 07 ![]() |
-eu am o L2/1 2001 authentique si nu am sinteza vocala (masina e adusa din olanda)
-un coleg de serviciu are o L2/1 2002 Privilege si are sinteza vocala in lb. franceza fara navi (masina e cumparata din reprezentanta din romania). Parere personala : tantia aia care comenteaza non stop, ba centura , ba carburantul , ba presiunea in pneuri , etc ESTE STRESANTA! ![]() In conluzie pot spune ca sinteza vocala este o fandoseala. Pt. cei care o au deja pe masina , bravo lor , dar sa dau aproape 700ron pe o chestie care sa ma bata la cap , NU MULTUMESC! (cei care o doresc , bafta in continuare) ![]() |
--------------------
DACIA
DUSTER
Laureate, 4x4, dci
|
|
denyradu |
![]()
|
In sfarsit am facut rost de toate componentele. Azi am montat totul pe masina si .. am sinteza vocala !!
![]() This post has been edited by denyradu: 21 Sep 2007, 15:29 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
cat te-a costat totul ??
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- felicitari... poate pui niste explicatii sa poata sa isi monteze si alti doritori...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
denyradu |
![]()
|
Am facut un tutorial. Incerc sa-l atasez aici. M-a costat cam 250 RON si multa, multa rabdare. Atentie : Din cate stiu eu, nu merge decat la modelele cu afisaj LCD mare, intre ceasurile de bord! (modelele superioare din gama)
This post has been edited by denyradu: 24 Sep 2007, 10:54 Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
tibidragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 16 October 06 From: Timisoara ![]() |
Prima intrebare: de unde ai luat modulul de sinteza vocala?
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
denyradu |
![]()
|
Am gasit unul pe un site: aukro. Cauti "Laguna", dai optiunea toate tarile. Marea majoritate sunt anunturi din Polonia. Cauti prin tonele de piese pana gasesti ce vrei . Te rogi la Dumnezeu sa stie engleza si dai telefon sau email vanzatorului. Marfa asta e foarte rara... Sau cauti la dezmembrari in RO, cum s-a mai sugerat. Eu am gasit modulul vocal, butonul si conectorii pentru acestea la un polonez.
This post has been edited by denyradu: 24 Sep 2007, 20:43 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- dap... varianta ebay a cehilor...
This post has been edited by laguna_2_interceptor: 24 Sep 2007, 19:53 |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
denyradu |
![]()
|
Mai apar si pe ebay.fr, dar foarte foarte rar. Daca aveti multe dezmembrari in oras, mai bine cautati acolo. La mine (GL) e doar una si aia a unui prost fitzos.
This post has been edited by denyradu: 24 Sep 2007, 20:18 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
nicudraso |
![]()
|
![]() Lagunist forever Group: Members Posts: 33 Joined: 1 March 07 ![]() |
Salut. Masina din semnatura (L2 2001-Initiale GPS) are bordcomputer vocal . Masina e adusa din Germania. Am avut si un R25 din 86 echipata de asemenea cu scula asta, si in adevar era mai meseriasa ca pe L2. Mie sincer imi place - face masina mai ALTFEL decit celelalte. Cred ca fiecare a trait experienta oboselii la volan , cind atentia scade. Pe mine m-a ajutat la un drum in Germania , cind aveam pana pe spate si cred ca m-a ferit de ceva neplacut (explozie cauciuc).
Sper ca pe noua laguna sa mai adauge ceva care sa ajute soferul in situatii neplacute. De exemplu cred ca ar fi utila camera video pentru parktronic (am vazut pe Q7), pentru ca in vara am luat un stilpisor (pe barajul Tarnita)in spoilerul spate , deoarece pdc-ul nu l-a vazut. Daca am iesit din tema imi cer scuze. |
--------------------
Renault
Laguna II 1,9dCi
- SB 87 ---
2001.12 INITIALE GPS Carminat
|
|
tibidragomir |
![]()
|
Daca merg pe varianta dezmembrarilor, unde este localizat modulul?
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
denyradu |
![]()
|
Scoti interiorul torpedoului si vezi o teava metalica orizontala, groasa. Modulul vocal este fixat deasupra acelei tevi.
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
GARDIANUL PUBLIC |
![]() ![]()
|
![]() Utilizator Renault Group: Members Posts: 47 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lacusta77 @ 30 Aug 2007, 16:56) Parere personala : tantia aia care comenteaza non stop, ba centura , ba carburantul , ba presiunea in pneuri , etc ESTE STRESANTA! ![]() In conluzie pot spune ca sinteza vocala este o fandoseala. Nu este o fandoseala ! O fi ea stresanta dar e foarte utila mai ales cand asculti muzica tare in masina, mergi cu 180 km/h sau bate soarele tare in instrumentele de bord. Si sa vezi atunci cand faci pana, sau pleci cu hayonul deschis ori ti se arde un bec de far, ori ai probleme cu injectia sau cu te miri ce. In plus nu te obliga nimeni sa o asculti. Apesi elegant butonul Mute si gata ! This post has been edited by GARDIANUL PUBLIC: 27 Sep 2007, 07:14 |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour
2002 / Privilege, 1.9 dci 120 CP 6tr ESP 16' Nu tot ce zboara se mananca.
|
|
lacusta77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 July 07 ![]() |
pt. GARDIANUL PUBLIC
Dupa cum am spus este parerea mea proprie si personala ![]() Daca masina are o problema , oricum se aprind o mie de beculete peste tot , nu ai cum sa nu le vezi (doar daca nu te uiti pe tavan sau dupa gagici atunci cand conduci) ![]() Ce vroiam sa concluzionez este faptul ca este o bataie de cap cam mare sa-ti montezi asa ceva , cam scumput si cu o practicabilitate cam mica. Cu toate acestea nu incerc sa-i descurajez pe cei care vor sa-si puna, dar cred ca trebuie sa li se spuna oamenilor toate argumentele pro si contra ![]() |
--------------------
DACIA
DUSTER
Laureate, 4x4, dci
|
|
denyradu |
![]()
|
Adevar grait-ai Lacusta-voda! E mult mai utile niste manele MP3 ascultate la Sony!
Poate ca si ESP-ul si ABS-ul sunt inutile, pentru ca oricum trebuie sa mori odata si-odata! Lasa-ne! This post has been edited by denyradu: 1 Oct 2007, 19:28 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 privilege
|
|
TreXeL |
![]()
|
![]() Am laguna meaaaa, sunt meserias Group: Members Posts: 128 Joined: 20 June 07 ![]() |
lacusta...te contrazic intr-o privinta...
pai cum naiba sa mergi pe drum si sa nu te uiti dupa gagici? io as pune senzori si in bara din fata sa ma anunte si sinteza vocala sa strige la mine Baaaaaaaaaaaaaaaa, lasa gagicile si vezi pe unde mergi!!!!! ABSu...o fi el bun da io iarna trecuta pe focus l-am scos... am impresia (evident gresita) ca daca nu am io controlu asupra franelor o sa intru in ceva...prefer daca vad ca nu pot frana sa fac o derapare "controlata". Si asta de cand am scapat de un accident tare facand o depasire (noroc ca nu venea nimic din fata) in loc sa pun frana iar masina din spatele meu care a franat a intrat violent intr-un pom. |
--------------------
Renault
Laguna II
- SM-05-MIX
2003 / Initiale /300CP :D as vrea io
|
|
lagunez |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
Salutare...o intrebare pentru coledzi ce au acces la Dialogys..care este codul Reno
pentru butonul sinteza vocala ( cel cu conector bleu )..puteti posta si pretul indicat de Dialogus...se poate si pentru modulul vocal ? Pentru cei ce au instalat deja : difuzorul simplu ( nu dual cone exista mai multe tipuri instalate de RENO ? ) poate fi folosit simultan si de sinteza vocala si de carkit...?????? |
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
pmc78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 October 07 ![]() |
|
--------------------
renault
Laguna2
- ct-47-ach
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:09 |