senzori deschidere usi, reparatie simpla si ieftina
![]() ![]() ![]() |
senzori deschidere usi, reparatie simpla si ieftina
$$ilvviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|||
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(gicusor2000 @ 22 Sep 2008, 15:03) tot s-a discutat problema beculu w5w din portiera.la mine nu se mai aprinde.l-am inlocuit.cica trebuie pus un LED in loc de becul original.e normal????asta e un fel ca, in loc de paine mananc mamaliga.dar chiar nu se poate sa merga si becul original???asa electric la pamant are aceasta laguna???? multumesc anticipat Poti sa pui bec normal daca merge contactul dar in timp datorita consumului mai mare care il are becul normal w5w contactul din usa ,din broasca usii nu o sa mai functioneze . Datorita becului care consuma mai mult curent decat o sa furnizeze acel contact nu o se mai aprinda becul deadeea se pune bec led pentru ca acesta consuma mai putin, cere mai putin curent contactului bolnav. doamne Ajuta !!! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
JustMe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 1 June 07 ![]() |
Am tot cautat pe la magazinele din Cluj si nu am gasit leduri. in schimb am gasit asta:
http://www.okazii.ro/catalog/6669035/view/9664052/#r_9664052 Sunt ok ledurile de aici? |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
adi_saba |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 12 April 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
De astea am in usi si sunt multumit de ele.Am dat 12ron pe 2bucati..nu stiu insa cum se vad pe pozitie.
|
--------------------
Saab
9-3 ss
2004/ vector/ 2.0t Nordic 235hp
|
|
JustMe |
![]()
|
Mersi, atunci imi iau si eu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(JustMe @ 29 Sep 2008, 12:53) Am tot cautat pe la magazinele din Cluj si nu am gasit leduri. in schimb am gasit asta: http://www.okazii.ro/catalog/6669035/view/9664052/#r_9664052 Sunt ok ledurile de aici? ok |
--------------------
renault
|
relu_24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 7 March 08 ![]() |
Eu am senzorul pe usa spate dreapta dus adica nu imi mai apare pe display cand se deschide usa si nici becul din usa nu se mai aprinde. Am schimbat becul si am pus led dar tot degeaba.
Alte solutii mai stiti? merci |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Expresion
|
|
JustMe |
![]()
|
Ai incercat sa dai cu spray WD40 la incuietoare? Poate merge. Daca nu atunci probabil ca trebuie sa cumperi alta si am inteles ca nu e prea ieftina. Apropo vezi ca ledul merge doar intr-o pozitie. In cazul in care nu ai incercat, invarte-l.
This post has been edited by JustMe: 30 Sep 2008, 16:03 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
przamfiri |
![]()
|
QUOTE(JustMe @ 30 Sep 2008, 16:02) Ai incercat sa dai cu spray WD40 la incuietoare? Poate merge. Daca nu atunci probabil ca trebuie sa cumperi alta si am inteles ca nu e prea ieftina. Apropo vezi ca ledul merge doar intr-o pozitie. In cazul in care nu ai incercat, invarte-l. da da ai dreptate lucrul asta nu cred ca a fost mentionat pana acum... |
--------------------
renault
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Bun topicul, insa tare mult as fi vrut sa vad si ceva poze. M-am chinuit zilele trecute sa scot lampa din usa de la sofer (am problema cu contactul usii - nu mai este sesizata ca deschisa si de aici toate belelele cu descuiatul tuturor usilor cand deschid usa sofer, lipsa avertizare sonora ca faruri aprinse si cartela in bord etc).
Am incercat sa utilizez o surubelnita subtire dreapta pe post de parghie de jur imprejurul lampii insa se pare ca nu vrea sa se lase scoasa... ba intr-un loc a cedat putin plasticul ala alb/rosu - s-a ciobit putin - nimic grav insa am zis intai sa intreb si nu sa trag ca bizonul. As fi vrut sa vad o poza - doua ca sa inteleg modul de scoatere. Help? |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Lampa se scoate introducand la extremitatile lampii, la stanga si la freapta ei o surubelnita dreapta mai mica. Sunt niste cleme acolo care trebuie impinse spre lampa ca aceasta sa iasa. Chiar daca nu ai led inca scoti pur si simplu becul ca o sa functioneze senzorul.
Eu am gasit prin targ pe la Vitan niste chinezarii de leduri pe 12V, cam ciudate, dar care lumineaza mai tare ca becul original. Se gasesc pe alb sau rosu dar cel care trebuie e ala alb. Mai important e ca sunt dotate cu un soclu care se potriveste perfect. Sunt cate doua si costa cred ca in functie de mutra clientului. Mie mi-a luat 35 de lei pe doua...dar poate am eu o mutra mai de fraier. This post has been edited by dan73205: 20 Nov 2008, 23:32 Attached thumbnail(s) DSC04260.JPG ( Size: 229.88k ) Number of downloads: 532 DSC04259.JPG ( Size: 253.67k ) Number of downloads: 590 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Vezi ca lampa este prinsa in 2 cleme de plastic care sunt situate pe lateral si sunt puse in forma de V pe orizontala.Sa nu fortezi prea mult dintr-o parte, ca ai toate sansele sa se rupa o clema.Nu te speria ca nu e greu,numai ca ai nevoie de 2 surubelnite inguste la capete ca sa intre finutz.
Baftalo si multe drumuri fara incidente si necazuri. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Multzam fain. Am reusit sa scot lampa, am ajuns la bec care bineinteles ca nu e ars... Am ramas pe moment cu lampa scoasa si fara bec in soclu. In bord se simte din nou starea usii. Acum caut LED-urile cu pricina. (Multumiri pentru poze dan73205). Daca nu gasesc exact ca cele la 12V al caror ambalaj l-ai imortalizat... am sa merg pe solutia cu LED-uri clasice + rezistenta.
Bafta si drumuri bune! |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
bogdan_trsev1978 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 21 June 07 ![]() |
salut! Am mers o perioada fara senzorul spate stanga de pe usa in functiune.Dupa cele citite aici pe forum problema s-a rezolvat prin schimbarea becului cu un led.Nici macar nu a fost scump-5 RON doua leduri.Va multumesc si calatorii fara evenimente neplacute!
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2003/expression
- MH11BCD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:03 |