Putin ajutor pentru un proiect la facultate
![]() ![]() ![]() |
Putin ajutor pentru un proiect la facultate
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
1
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc!
Mi-a scris cineva ca exista...ce banca ofera asa ceva? Nu de alta, dar eu nu stiu de un asemenea serviciu. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Bifat.
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
semnat colegu.
la noi exista phone banking de sms nu stiu. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
done
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
am bifat si eu - dar ca orice sistem de banking nu poate face o operatiune instant - adica transferul se face in acel moment cum doresti tu doar ca procesarea tranzactiei intre banca si firma de telefonie dureaza cam 12/24 ore minim plus ca bnr-ul percepe taxa pentru orice operatiune bancara realizata pe net - o sa fie mai greu cu privire la acorduri intre parti
un serviciu asemanator au dezvoltat cred ca cei de la vodafone- unde parca puteai sa iti iei credit ce urma sa il achiti ulterior intrun interval de timp bafta |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
gata
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
+1
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Cum se asigura securitatea tranzactiei? Este posibila plata unor abonamente tip familie ( mai multe telefoane cu acelasi cont client )?
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
bifat
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
St |
![]()
|
pcs, securitatea tranzactiei este asigurata, in primul rand, de faptul ca numarul tau de telefon este asociat doar cu contractele tale la anumite firme. Adica nu poate gigel sa-ti ia telefonul si sa-si plateaca factura.
In al doilea rand, securitatea poate fi asigurata prin configurarea unui cod pin care va fi solicitat dupa ce trimiti sms. Cu siguranta ca s-ar putea plati si astfel de abonamente atat timp cat asociezi numarul tau de telefon cu contractul tau facut de cel care emite o astfel de factura. Drept sa-ti spun, nu m-am gandit la multe detalii de ordin tehnic. Chestiunea a plecat de la a crea un produs inovativ in mediul bancar. Asa ca daca mai identificati ceva scapari va rog sa le expuneti ![]() This post has been edited by St: 7 Apr 2011, 19:19 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(St @ 7 Apr 2011, 19:18) pcs, securitatea tranzactiei este asigurata, in primul rand, de faptul ca numarul tau de telefon este asociat doar cu contractele tale la anumite firme. Adica nu pate gigel sa-ti ia telefonul si sa-si plateaca factura. Gigel poate totusi sa dea sms cu nr de telefon fals. Sunt zeci de site-uri care ofera astfel de servicii. In timpul facultatii faceam glume la greu prietenilor cu astfel de sms-uri. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Daca si PIN-ul ala e ca parola implicita de la incarcarea electronica... Mai grav ar fi ca Gigel sa-mi cloneze SIM-ul, sa sune la numere cu suprataxare si apoi sa-mi plateasca si factura, asa ca banii sa ajunga deja la operator, trasi din contul meu. Sa-ti recuperezi apoi banii e aproape imposibil - ar trebui ca operatorul sa identifice celula din care s-a sunat si tu sa poti dovedi ca nu erai acolo. Nu ma intelege gresit, ar putea fi o aplicatie desteapta si practica, ar putea deschide calea spre alte aplicatii de plata prin SMS, dar ar trebui sa fie foarte bine securizata, cel putin la nivelul internet banking, tinand cont de faptul ca e mai usor sa interceptezi o transmisie radio decat sa obtii aceleasi date de pe internet.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Fratzica |
![]()
|
daca apar doua simuri cu acelasi serial simultan pe retea cred ca urla alarmele in draci la provider si le da disable automat. Deci partea cu sunatul cred ca pica.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Done.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
de obicei acste lucruri se fac in felul urmator:
clientului i se atribuie un personal number ,o limita de credit si un user si o parola(pe care este sfatuit sa o schimbe dupa prima autentificare).cartela sim este utilizata doar pentru transmiterea informatiilor si nu pentru autentificare.se utilizeaza o aplicatie creata de dept. al bancii respective sau de cel al platformei electronica utilizate. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Done and done
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(Fratzica @ 7 Apr 2011, 19:20) Gigel poate totusi sa dea sms cu nr de telefon fals. Sunt zeci de site-uri care ofera astfel de servicii. In timpul facultatii faceam glume la greu prietenilor cu astfel de sms-uri. De chestia asta nu stiam. Nu exista nici o metoda sa iti dai seama ca sms n-a fost dat de la numarul care apare? Oricum, gigel nu prea ar avea interes sa dea sms ca sa-ti plateasca factura ta. QUOTE(pcs @ 7 Apr 2011, 19:50) Daca si PIN-ul ala e ca parola implicita de la incarcarea electronica... Mai grav ar fi ca Gigel sa-mi cloneze SIM-ul, sa sune la numere cu suprataxare si apoi sa-mi plateasca si factura, asa ca banii sa ajunga deja la operator, trasi din contul meu. Sa-ti recuperezi apoi banii e aproape imposibil - ar trebui ca operatorul sa identifice celula din care s-a sunat si tu sa poti dovedi ca nu erai acolo. Nu ma intelege gresit, ar putea fi o aplicatie desteapta si practica, ar putea deschide calea spre alte aplicatii de plata prin SMS, dar ar trebui sa fie foarte bine securizata, cel putin la nivelul internet banking, tinand cont de faptul ca e mai usor sa interceptezi o transmisie radio decat sa obtii aceleasi date de pe internet. Pai PIN-ul poate fi o serie de cifre/litere pe care sa le configurezi singur. Am inteles ingrijorarea ta in legatura cu securitatea, ce pot sa spun e ca unele chestii tehnice ma depasesc, din pacate. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
+1
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
am completat si eu...
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
+1
![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
+1
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
alumoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
+1
|
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
+1
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
gospodina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
completat si eu
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007/1,4/Benzina/ Think BIG!
|
|
stany |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 29 August 10 From: Vaslui ![]() |
+1
|
--------------------
Renault
laguna
1.6, 2002, expression. Seat Leon S, 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:29 |