Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

<visez> la un reno!, dar m-ati speriat fratilor!!

ncristi
post 30 Jul 2007, 07:39
Post #31

Membru autentic

Group: Members

1.5 dci pot provoca mari neplaceri din cauza sistemului de injectie Delphi, mai pretentios la motorina de calitate inferioara, si mai putin fiabil

Gresesti...dci-urile de 1.5 sunt super motoare si sunt super fiabile. Uita-te cate probleme au fost la dciurile de 1.5 si benzinarul de 1.6 16v smile.gif

Cat despre megane este o masina OK eu unul fiind f multumit de ea...mi-e lene sa mai scriu acum ... oricum in 60k nu am schimbta aiurea de cat 1 bobina (care apropo a fiost reparata smile.gif ... scapa curent pe undeva unde se uzase izolatia de cauciuc nefiind arsa ).

Oricum conteaza enorm cum o exploatezi, drumurile pe care circuli etc.

PS
La faza cu loganul sunt de acord cu ce au scris cei dinaintea mea...o masina mai fiabila de cat megane si de cat multe altele cu pretentii f mari smile.gif
Asta-i realitatea...nu trebuie sa supere. In fond sunt din aceeasi familie smile.gif

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj666
post 30 Jul 2007, 08:43
Post #32

Membru autentic

From: Cluj

cristib, la Logan n-ai auzit de fulie defazoare, pentru ca nu are! Ar fi culmea sa aiba cineva probleme cu ea. Apropos de ce s-a spus mai sus, nu zic "I love my car", dar sincer sint multumit de ea. Asta nu inseamna ca in vreo 2 ani nu o sa-mi iau alta marca, dar nu pentru ca sint suparat pe Renault (apropos, sint mult mai suparat pe Ford) ci pentru ca cresterea asta economica sustinuta tongue.gif imi va permite probabil ceva de clasa superioara.

--------------------
Renault Koleos 2009, Dinamique 175 cp
VW Golf 7, 1.2 TSI
+
Berila
post 31 Jul 2007, 07:30
Post #33

vesnic incepator

From: Praga - CZ

Nu stiu nimic despre megane, dar noul Clio pare destul de reusit, cu ceva probleme dar nesemnificative, este o masina aratoasa, practica, confortabila iar raporutul pret/calitate (asa cum s-a mai spus) este foarte bun. Conteaza foarte mult atat modul de exploatare (nu sunt masini off-road si nici de curse) cat si intretinerea, asa cum ai grija de ea atat te tine smile.gif . Oricum, comparativ cu alte marci io zic ca stam destul de bine ... cat despre greierasi ... prefer sa am cate un bug pe ici pe colo decat sa-mi cada motorul de pe masina (lucru foarte putin probabil la Renault).

This post has been edited by Berila: 31 Jul 2007, 07:32

--------------------
Renault Clio 3 Exception 1.6 16v - B-64-***
+
ramm
post 31 Jul 2007, 08:49
Post #34

Membru autentic

Ia Megane ca este ok. Din ce am vazut personal, problemele lui sunt: greierasi - la drumurile din Ro este de asteptat, exfolierea materialului de pe cotiera aia de pe portiere si de pe maciulia de la schimbator.
In rest: consuma foarte putin (1.5dci 100CP) si te duce din pct A in pct B in siguranta si confortabil.

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
cristianxxl
post 31 Jul 2007, 18:40
Post #35

flower power

From: Otopeni

Am 6mii de euro..ce ma sfatuiti sa imi iau?Un logan sau un clio simbol din 2002 cu motor de 1,4?La clio ma incinta ca in 6mii am si aer conditionat , geamuri etc...astept sfaturile voastre si va multumesc anticipat.

--------------------
renault Megane 4 2018
+
A l e x
post 31 Jul 2007, 19:53
Post #36

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Eu nu vad de ce nu ai alege Clio peste Logan daca banii iti permit... Eu unul nu as sta pe ganduri.. Ma rog, loganarii imi vor sari in cap wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
touche
post 31 Jul 2007, 21:13
Post #37

Membru autentic

From: Constanta

eu as alege clio fara sa stau pe ganduri

--------------------
renault megane 2.2 2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
+
laur_dci
post 31 Jul 2007, 21:49
Post #38

Membru

cristianxxl : daca poti , fa un efort si ia un logan nou cu aer conditionat
spun asta pentru ca sunt adeptul masinilor noi in detrimentul celor sh, daca il cunosti bine pe cel cu clio poti lua o masina rulata dar bine intretinuta

ce sa zic, tata are logan si de fiecare data cand vede symbolul tot ofteaza

--------------------
Clio Bicorp 1.5dci 80cp extreme 2005
clio symbol fidji 2006 1.5dci 65cp
+
A l e x
post 1 Aug 2007, 01:05
Post #39

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Ah, eu citisem gresit, aveam impresia ca isi ia Clio sau Logan, ambele noi... Logan fara discutie atunci, si eu sunt adeptul masinilor noi vs. sh...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
cristianxxl
post 1 Aug 2007, 06:55
Post #40

flower power

Eu am 6mii de euro.Cu banii astia imi iau clio sh din 2002-2003 cu aer etc sau logan sh din 2004-2005 cu aceleasi dotari.Nu am bani de logan nou care pleaca si el de la 6400eur kelios.Ce sa aleg?

--------------------
renault Megane 4 2018
+
megane1
post 1 Aug 2007, 07:44
Post #41

Membru autentic

From: Moinesti

QUOTE(SwatKat @ 29 Jul 2007, 14:45)
.

Nu0ti mai fa atatea griji.. Daca ai bani de 1,9dci mergi pe ala.. Si eu am vrut insa nu s-a putut. In rest, ca o opinie personala a unuia care merge zilnic prin Bucuresti, din Mall Vitan pana la Piata Victoriei (super aglomeratie), ma felicit ca am luat diesel si nu benzina. Un consum de max 7-7,5% nu cred ca il obtineam nici cu mama benzinarei.....
*

salutare ... ca o parere personala, cred ca mai degraba in oras se preteaza benzina, in locul dieselului(daca nu luam in considerare consumul radmasa.gif ) . scrie si in manual .. sa stii SWATKAT ca am scos la 1000 km (dus intors pana la mare) 5,79 consum...la masina din semnatura.
p.s. scuze de off topic , pt ca NU , nu e un duel benzina vs diesel , deci rog adminii fara BAN smile.gif multumesc

cristian XXL : decat un logan nou(dar 0 dotari) te poti indrepta spre clio sau spre megane1 (eu am avut inainte si l am dat cu 6100euro, din 2000dec, full options-privilege)...daca o gasesti buna si o intretii cum trebuie, dai ceata la loganuri....uite, si ALEX zice la fel.. cool.gif

This post has been edited by megane1: 1 Aug 2007, 07:56

--------------------
renault megane2.2 privilege 1,6 16v mai 2007
privilege, gris platine+mp3
+
adip
post 1 Aug 2007, 08:27
Post #42

Banned

From: Melbourne, Victoria

cristianxxl: nici eu nu-ti recomand logan nou chel. Daca ai rabdare sa cauti gasesti masina buna, cu km putini, cu istoric complet si dotata in 6000. Incearca totusi sa te feresti de dci-urile de la clio din 2001-2003, ai putea avea surprize nedorite cu celebra pilutura in instalatia de alimentare datorita pompei de motorina proaste. In special daca masina are un pret suspect de mic.
Daca ai posibilitatea, cand te-ai cam hotarat asupra unei masini, cere-i vanzatorului VIN-ul masinii si mergi la o reprez. renault sa-i verifice baietii istoricul de service. Daca nu vrea sa ti-l dea poate avea motivele lui wink.gif
Fiind vorba de sh, bafta la alegere!

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
cristianxxl
post 1 Aug 2007, 08:40
Post #43

flower power

Va multumesc din suflet pt sfaturi!Eu sunt in domeniul sportiv si nu ma pricep deloc la masini,dar nu mi-e rusine sa intreb.Fiti siguri ca citesc tot ce se scrie si tin cont!Inca odata va multumesc!
PS-sa evit clio dci pina in 2003?

--------------------
renault Megane 4 2018
+
lucien
post 2 Aug 2007, 09:25
Post #44

Membru

pentru cristianxxl :
Ai grja ca renaulturile din 2001-2003 sunt cu posibile probleme ale pompei de injectie ( motorizarea 1,5 dci ). Daca tot cauti la banii de care dispui poate gasesti Megane 1 cu motorizare 1,9 diesel.

--------------------
Renault Megane sedan an 2007 ; 1,5 dci ; 124 hp ; model privilege - PH -- xxx
+
cristianxxl
post 2 Aug 2007, 11:12
Post #45

flower power

Cam mare Megane pt mine, sunt singur si la cum se circula in Buc as prefera un clio.Poate am noroc si gasesc un dci de 1,5 dupa 2003 pe la 6500.

--------------------
renault Megane 4 2018
+
xcristina
post 2 Aug 2007, 11:27
Post #46

Membru autentic

From: Ploiești/Tîrgu Mureș

Vezi pe la secțiunea "Bursa"... poate vinde cineva mașina care-ți trebuie... wink.gif
Baftă!

--------------------
Renault Clio III 1.2 2006 Dynamique
+
cuza26
post 3 Aug 2007, 17:46
Post #47

Membru

From: Bucharest

cristianxxl parerea mea este ca un clio e putin mai mic decat megane1 si nu se merita sa iei clio in detrimentul megane1. Eu cu Megane 2.2 ma descurc onorabil in Bucuresti si chiar nu simt marimea, cu toate ca inainte mai conduceam solenza si sa zic ca eram obisnuit cu ceva mai mic. Daca gasesti un megane 1 1,5 sau 1,9dci go gor it. Numai bine si sa ne vedem la intalniri:).

This post has been edited by cuza26: 3 Aug 2007, 17:47

--------------------
Renault Megane Sedan Manager 1,5 85CP - B-07-HLU
+
adip
post 3 Aug 2007, 21:05
Post #48

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(cristianxxl @ 2 Aug 2007, 12:12)
Cam mare Megane pt mine, sunt singur si la cum se circula in Buc as prefera un clio.Poate am noroc si gasesc un dci de 1,5 dupa 2003 pe la 6500.
Se pare ca si cele mai noi au probleme. Uite aici un clio de 80cp cu pilitura in instalatie, tot de la celebra pompa de injectie delphi: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=46121
Fiindca nu se pune problema de garantie, eu te-as sfatui sa alegi benzina, riscul de a lua un dci cu probleme, desi e mic, exista si pentru buzunarele tale ar fi dezastruos.

P.S. Pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca indolenta si nesimtirea crunta a renault in tratarea unor probleme grave de fiabilitate la masinile lor, dar nu e de discutat aici.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
big f2
post 4 Aug 2007, 08:56
Post #49

om mare cu masina mica

From: oradea

multumesc tuturor pt. sugestii si opinii, m-au ajutat enorm

--------------------
renault clio ll 2000 mtv
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 17:18
Dacia