Deflectoare aer
![]() ![]() ![]() |
Deflectoare aer
MIHAELY |
![]()
|
||
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cipav @ 12 Mar 2010, 20:13) Alta data mi-as comanda un model care ajunge pana jos, nu asa sa stea suspendate incepand de deasupra de oglinda. QUOTE(MIHAELY @ 14 Mar 2010, 10:17) si pentru 'Tamango'... nu ating oglinzile , distanta dintre ele este destul de generoasa , daca cauti pe forum ai sa gasesti un pdf. cu chestii after-market care au coduri orig. renault . Scuze ca nu am fost prea explicit ... ma refeream la versiunea de paravanturi care ajunge pana jos, din postul lui Cipav, pentru ca daca deschizi usa la maxim aproape ca atinge oglinda ... eu din alea vreau sa-mi iau. O sa caut si pdf-ul ala sa ma lamuresc ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Cipav |
![]()
|
![]() fan twingo Group: Members Posts: 103 Joined: 15 March 08 From: Avrig, Sibiu ![]() |
Pai Mihaely din acelea are, care ajung pana jos...si daca spune ca nu ating....
|
--------------------
Renault
Twingo
Authentique 2001 8V
- SB 88 CYP
|
|
alexmitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 27 January 10 From: Popești-Leordeni ![]() |
"Unde e chestia asta, renault boutique ?"
@ tamango renault boutique sunt reprezentantele renault in Ro, adica in Bucuresti avem Ipso si Serus (nu stiu sigur daca au si accesorii) |
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
alexmitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 27 January 10 From: Popești-Leordeni ![]() |
si-a mai cumparat cineva recent paravanturi? daca da de unde si la ce pret? caut de ceva vreme si nu prea am gasit decat la preturi destul de mari, 150-170lei, in conditiile in care la pretul asta iei pt logan pentru toate cele 4 geamuri... ms
|
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
http://paravant.ro/hekoparavanturirenaultt...7116-p-285.html ... 115 ron, din pacate mai jos nu gasesti ... la unixauto tot 150 sunt ...
Edit: mai bine le iei pe cele la 150, au sistem de prindere mai bun, cu o piesa in forma de U , vezi posturile anterioare. Astea la 115 cica se prind cu banda dublu-adeziva, care mi se pare o porcarie. This post has been edited by Tamango: 25 Jun 2010, 13:53 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Cipav |
![]()
|
![]() fan twingo Group: Members Posts: 103 Joined: 15 March 08 From: Avrig, Sibiu ![]() |
Eu am luat de la unix (marca szatuna) si sunt suspendate, adica nu au si prelungirea aceea care coboara pana jos ci se termina deasupra oglinzii. Daca as cauta paravanturi acum m-as orienta spre cele care stau tensionate in locasul lor nu pe cele suspendate cu acele profile "u".
Pe de alta parte astea de la unix par mult mai bine facute, mai rezistente decat acelea super subtiri cum vad in poza la 115 ron. Cel mai bine originale...renault boutique. |
--------------------
Renault
Twingo
Authentique 2001 8V
- SB 88 CYP
|
|
alexmitzu |
![]()
|
am primit raspunsul de la serus: pret RON cu TVA=213, sincer cam mult, dar oare se merita? astea originale se decoloreaza? ms
|
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Traiasca AC-ul
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
De decolorat nu se decoloreaza ...
au ramas clare dupa 1 an si 1/2 +...iarna vara......probabil ca pentru a fi pastrate cat mai mult , trebuiesc date jos ....toamna + iarna..... ![]() eu parca am dat cu mult sub 200 lei , probabil era cursul leu \ euro mai mic. |
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(bubu782001 @ 29 Jun 2010, 16:02) O sa-mi iau si eu DESI am aer conditionat. M-am lovit aseara de o problema si mi-a parut rau ca n-am deflectoare. Sunt foarte bune in cazul cand dormi in masina, lasi geamul putin deschis sa-ti intre aer si incepe ploaia. Deci le-am adaugat in wishlist ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Yorick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 840 Joined: 1 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Asa e,sunt practice.Eu la cealalta masina cum vine vara las geamul putin deschis tot timpul.Fiind mai inchise la culoare nu se observa si scap in felul acesta de senzatia aceea de "cuptor" atunci cand intru in masina.
Totusi nu as recomanda marca szatuna.Asa cum spunea cineva mai sus sunt suspendate si vin cu niste cleme de fixare care sunt rigide.Dupa vreo 2 luni s-a obisnuit geamul de la masina cu ele.Si apoi a trebuit sa le scot atunci cand am pus folia antiefractie pe fata si iar chin.Se ridica geamul automat si la fel cobora cand ajungea sus si "simtea" ca nu are unde sa intre. |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
alexmitzu |
![]()
|
am dat astazi comanda de paravanturi heko, 100lei. la ipso sunt 226.42 Ron ( pret cu TVA) si ar veni in aproximativ 2 saptamani. voi posta si fotografiile cu noile achizitii
|
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
alexmitzu |
![]()
|
salut, dupa cum se vedem in cele doua fotografii mi-am montat astazi paravanturile marca Heko de pe paravant.ro pret 125lei. joi am dat comanda, vineri mi-au venit, astazi (sambata le-am montat). au un pic de banda adeziva in partea din spate si cate 2 U-uri pentru prindere. chiar si fara u-uri mi se pareau ca stateau destul de fixe. conform instructiunilor le voi lasa 4 ore pentru a se modela chederul dupa ele apoi dau o tura sa vad diferenta.
Attached thumbnail(s) tel_020.jpg ( Size: 217.71k ) Number of downloads: 241 tel_021.jpg ( Size: 204.25k ) Number of downloads: 253 |
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Eu nu va inteleg. Este pe bursa o persoana care a pus la vanzare o instalatie COMPLETA de AC de Twingo (inclusiv bordul cu totul) la vreo 1000 de ron. OK este o suma (nu pot spune ca este minuscula) insa eu zic ca este cea mai buna investitie. Ce va agitati cu plasticele si cu foliile eu tu pricep. Alea IN VECI nu o sa faca racoare - doar efect PLACEBO si atat.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
alexmitzu |
![]()
|
bubu tu esti fumator, cand ploua cum fumezi in masina? astepti sa traga aerul fumul de la tigara? cand lasi masina in soare si se face sera inauntru mai stai 2 min pe langa ea sa se aeriseasca nu?
poate ca cei care si-au montat paravanturi nu vor sa aiba aceste neplaceri de mai sus. una pleste asta nu cred ca acest topic este pt tine, e a doua oara cand aduci aminte de AC pe acest topic... |
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
alexmitzu |
![]()
|
ieri am dat si o tura prin oras cu ea, chiar se simte diferenta, nu mai vajaie vantul pe la urechi ca alta data. sincer nu imi pare rau de invetitie.
am lasat masina in soare si cu geamurile deschise 1,5cm si chiar nu e sera inauntru, unde mai pui ca nici nu se obs ca ai geamurile deschise. singura chestie este ca se inchid un pic mai greu in partea de sus, s-ar putea sa aiba probleme cei cu geamuri electrice, la manuale tragi un pic mai tare ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 22:57 |