Modulator cu RDS, Exista asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Modulator cu RDS, Exista asa ceva?
Netcrusher |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 20 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|||
desk |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
eu personal n-am auzit sa fi aparut, dar daca este iti dai seama ca e mai scump decat un modulator fara rds. pana la urma tot dai banii pe maruntisuri si prostii , mai bine ai rabdare sa ti cumperi ceva ca lumea.
Era o vorba ceva de genul " celor care asteapta li se intampla lucruri bune" |
--------------------
renault
megane 1,9dci
- SB06---
2002/clasic
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, exista, insa la noi nu au aparut inca.
Dar o sa apara in curand, ca au inceput sa le faca chinezii. un exemplu care exista si la noi (dar la noi e fara rds): http://www.alibaba.com/catalog/11991209/FM_Transmitter.html |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Un cd-player auto decent e 2 mil...un mp3 acceptabil vreo 3. Merita sa iti iei un modulator care oricum nu se va auzi la fel de bine?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Netcrusher |
![]()
|
Un adaptor sa mearga comenzile pe volan si displayul e 4 milioane, iar MP3-ul care il doresc este 12. Decat sa dau 6-7 pe o combinatie temporala (MP3 acceptabil si interfata pentru comenzi), mai bine un modulator de cateva sute de mii.
Apropo, mi-am luat unul ordinar, suna ca porcul, dar macar pana imi pun un HU calumea nu sunt obligat sa ascult porcariile de la radio. |
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu are rost sa pierzi timp si bani incercand o varianta TEMPORALA !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate mai degraba o varianta temporaRa
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Hai ca esti cusurgiu! Te legi si tu de o litera?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Netcrusher |
![]()
|
My bad! Dar daca corectati noii veniti, corectati va rog si membrii mai vechi care mai fac dezacorduri sau uita cate o cratima din cand in cand...
Ontopic, am rezolvat problema, multumesc de ajutor. This post has been edited by Netcrusher: 1 Sep 2007, 19:49 |
--------------------
Renault
Megane Classic
[1.6 16v]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:54 |