Amenajare apartament, idei, propuneri
![]() ![]() ![]() |
Amenajare apartament, idei, propuneri
Luka |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|||
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ptr gresie, gaianta, si tot ce tine de bai (baterii, lavoare, accesorii)...SSAB vizavi de Marriot. Preturi mari, dar au chestii foarte dragute si originale, asta daca vrei ceva mai deosebit ptr bai. Eu mi-am cumparat un apt intr-un complex rezidential nou si am renuntat la tot ce se pune in baie de catre constructorul original in favoarea lor.
Warning: Preturile sunt mari intr-adevar... |
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
OANA...nu se pune ca tu iti aperi marfa............
trebuie sa ne zica cineva complet impartial.....oare se poate asa ceva???? cand te intorci din concediu ca sa te iti "calcam" pragul la magazin???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
nu e vorba de asta, daca NEOSETUL ar avea marfa proasta crezi ca le-as recomanda-o prietenilor? de ce? ca sa imi bata obrazul pe urma?
in plus sunt patita, stiu ce s-a intamplat cand am facut eu apartamentul, cu canapea super scumpa comandata la firma mare (nu dau nume ca sa nu zici ca arunc cu ceva in concurenta)...in fine, am comandat un coltar de stanga extensibil si mi-au adus unu de dreapta neextensibil, am mai stat o luna sa vina ala bun si cand l-au adus m-au lasat cu el in fata blocului pe motivul ca "ne grabim la o alta livrare" lucrurile astea spun mult despre firma si implicit si despre calitatea produselor si a serviciilor. This post has been edited by O.A.N.A.: 10 Aug 2007, 17:02 |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ok, termopanul s-a rezolvat de dimineata, urmeaza gresie, faianta, parchet, alte maruntisuri, mobila, electrocasnice....
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nu stiu cum este mobila Neoset-ului dar mobila de la Mobexpert este varza...adica foarte frumoasa dar prost lucrata si deloc rezistenta....foarte fragila.....
|
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
OANA era o gluma
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
nu am vazut...ce termopane ti-ai tras
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Luka |
![]()
|
@MHY: NU stiu ce inseamna fragila pt tine, cam cat ar trebui sa tina un dulap sau o canapea?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
ramm |
![]()
|
Am nevoie doar de sfaturi constructive, deci fara polemici intre voi plz.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Luka |
![]()
|
Pai din polemicile noastre poti trage anumite concluzii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
ramm |
![]()
|
Din polemicile voastre trag concluzia ca sunteti subiectivi.
Revenim: stie cineva unde gasesc gresie cu model cu delfini ptr peretii din baie? |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Luka @ 14 Aug 2007, 13:23) Macar 3 luni?? ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 15 Aug 2007, 17:19 |
--------------------
------
------
------
|
|
ramm |
![]()
|
2933 Euro termopane ptr apart. 2 camere..ufaa....
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
da ce au ramm folie de aur sa reflecte uv???????
sau in loc de pereti ai termopane?????? un pret decent e in jur de 100-120 de euro mp pt pvc.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai spart fatada blocului si ai pus termopane? just a dream of mine
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ramm |
![]()
|
Feronerie: Gealan Maro
Serie: S 3000 Culoare: Stejar auriu 22 Geam: 24mm, Low-E+F4 Si aproximativ 10.5 m liniar cu h 108 cm + o usa la balcon Hmm, oricum se trimite o cerere de oferta si pe la alte firme sa vdm ce iese. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
morph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 17 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca fapt divers, hotul nu rupe usa, ci doar forteaza incuietorile, deci poti sa iti iei usa blindata ca nu conteaza. Hotul nu sparge niciodata geamul cand intra in casa (doar in filme) asta daca incearca cineva sa-ti vanda termopane cu fel de fel de protectii la efractie.
Iar alarma se dezactiveaza la fel de prepede cum se descuie o usa. Extraordinar de repede. Stateam si ma gandeam, daca un hot cu doar un patent dotat sparge orice tip de masina de pe piata (aproape tot) in mai putin de 30-40s fara sa lase urme vizibile ca masina a fost sparta, ce sistem crezi tu ca iti poti pune la casa sa opreasca spargatorul profi pentru mai mult de 30s? ![]() Eu zic ca asigurarea ap. si a bunurilor este si mai ieftina si mai inteleapta. |
-------------------- fost posesor de Megane II Hatch 1.5dCi 80cp
A-klasse 1.5 CVT 2006 VW Polo Happy 1,2 HTP 2006 |
|
ramm |
![]()
|
Nu vreau sa fac Fort Knox din casa, ptr ca nu este nevoie. Eu vroiam doar o usa un pic mai serioasa si cu o yala care sa reziste atacului unei surubelnite/ eventual am auzit de unele care au o bila de rulment imptriva celor care iti dau gaura in yala cu bormasina.
Alarma meseriasa nu merita ptr un apartament amarat. Asigurarea e o idee buna, va lua forma unui 9 mm. ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Daca dai 3000 pe termopane
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
ramm |
![]()
|
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Luka |
![]()
|
Cand am cautat diverse oferte de termopan pe piata, Gealan au fost de departe cei mai scumpi.
Ca si comparatie, eu am pus 15 m(incluzand o usa de balcon) cu Rehau, profil 5 camere, alb si a costat aprox 1.700 euro. La Gealan costa vreo 2.700 de euro. Tot stejar auriu la Rehau era vreo 2.400 de euro. Dar asta pt 15 m. Daca te intereseaza, pot recomanda firma cu care am lucrat (PM). Sunt 95% multumit de ei. |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
QUOTE(ramm @ 16 Aug 2007, 15:52) Nu vreau sa fac Fort Knox din casa, ptr ca nu este nevoie. Eu vroiam doar o usa un pic mai serioasa si cu o yala care sa reziste atacului unei surubelnite/ eventual am auzit de unele care au o bila de rulment imptriva celor care iti dau gaura in yala cu bormasina. Intr-adevar, nu o sa vina nimeni cu berbecul sa doboare usa, toti se vor concentra asupra incuietorilor, intr-o spargere este important timpul (cat mai scurt, atat mai bine) si sa nu fie zgomotul prea mare. Eu am o usa Beyler relativ ieftina (800ron) care a venit cu cilindri galbeni (se gauresc f usor). Acum urmaresc sa imi cumpar macar un butuc de siguranta mai mare. Waldeck are o oferta destul de bogata, functie de buzunar. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
ramm |
![]()
|
Ok, alte oferte:
1. firma Conexpert cu VEKA - SOFTLINE 70: pret final 2313 Euro cu tot inclus 2. firma Thermostil cu Rehau Thermo: pret final 2555.88 Euro cu tot inclus |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Luka |
![]()
|
Dupa cum ti-am spus, eu am Rehau Brilliant, cu 5 camere, alb.
Daca ofertele tale de pana acum sunt pe un profil colorat, pretul se justifica. Eu am apreciat ca nu merita totusi diferenta, desi vizual arata mult mai bine pe stejar auriu fata de alb. |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Pe eterna Valea Cascadelor sunt depozitele cu gresie si faianta, chiar am vazut un model pe albastru cu delfini.
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
ramm, termopane, iti recomand VEKA sau Rehau. Nu stiu Rehau cum sunt acum, stiu ca atunci cand imi trebuiau mie, erau in frunte alaturi de VEKA.
Am la munte si VEKA si inca o marca (2 geamuri sunt VEKA, 2 nu mai stiu ce, le-am pus pe urma cu aceeasi firma, dar schimbasera furnizorul). Vreau sa zic ca nici nu se compara VEKA cu celelalte, ca sa nu mai vorbesc de GEALAN, are un vecin si mi s-au parut slabute. In primul rand, mecanismul de inchidere merge superb, foarte lin si precis (geamurile sunt si rotobasculante). Etanseaza superb, si parca sunt altceva fata de ce am mai vazut. Sunt curios Rehau cum sunt, trebuie sa imi pun si in Bucuresti, bine, nu deocamdata, dar cand va fi momentul, as vrea sa aleg dintre VEKA si Rehau. |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
ramm |
![]()
|
Am primit o oferta si de la o firma care lucreaza cu Gealan la pretul total de 2194 Euro; deci banuiesc ca are si legatura cu calitatea materialelor. Ciudat totusi, in acelasi timp acorda garantie 50 ani la profil
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ramm.....
dar restul cum decurge......celelalte materiale???? mobilierul...instalatiile???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ramm |
![]()
|
Deocamdata apartamentul a fost 'curatat' pana la beton iar bataile de cap cu achizitiile vor fi reluate cand ne vom intoarce in tara (eu si prietena).
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 09:20 |