O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
hai sa intreb pe cine se mira de diferenta de consum in sarcina.
daca dai unui pitic sa care o tona in spate nu va fi oare mai obosit decat un om mare??? ata se traduce prin extra combustibil necesar sa faca fata. lasand diferenta de putere, caci 110cp consuma cat 110cp, si nu cat 75cp. 11% la 130kmh sunt realisti pt un motor 1.2 turbo de 110cp. un 1.6 aspirat de aceeasi putere papa 10% (depinzand de multi factori , poate fi mai mare sau mai mic) m-as bucura sa vad pe logan o motorizare de generatie noua, si nu resturile renault din alte depozite. ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
IRONICK |
![]()
|
http://www.google.ro/search?q=gasoline+dir...jection+renault
Noroc ca google indexeaza tot. This post has been edited by IRONICK: 20 Jun 2011, 16:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 20 Jun 2011, 16:06) 11% la 130kmh sunt realisti pt un motor 1.2 turbo de 110cp. un 1.6 aspirat de aceeasi putere papa 10% Un motor de 1.4 sau 1.6 pus pe o compacta la 130km/h nu ia in medie mai mult de 8 - 8,5 % litri.Nu stiu cum ai ajuns la 10... Nu stiu cum o fi cel de la Renault de 1.2cmc, dar la vecinii VW 1.2 tsi-ul de 105 cp la 130km/h nu sare de 6,5- 7%.Tu cand zici 11% presupun ca vorbesti din auzite? |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
scuze ... 150kmh
![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
poate ca este greu de imaginat, dar din cate s-au spus, eu cred ca logan 2 va fi asa: megan sedan 2 cu look de vw polo (cred ca va avea sex-apeal-ul lui octavia) la interior cred ca la fel ca megan (Ca doar nu-i fac scaune speciale).
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu vă mai îmbătați cu apă rece, Logan-ul nu va putea semăna cu Megane, nici măcar la interior.
Interiorul și exteriorul de Logan II vor fi la fel de spartane și cu aspect de low-cost, la fel ca și Logan I, dar făcut în așa fel încât să fie o evoluție în bine față de Logan I, tocmai pentru a marca faptul că Noul Logan este modern și atrăgător pentru noile generații de șoferi cu bani puțini. Renault va lucra pe partea de percepție a calității crescute față de Logan I, nu neapărat că acea calitate va fi și reală. Nu mai visați, coborâți cu picioarele pe pământ. Loganul este și va fi o mașină decentă și ieftină, nu ceva care să concureze cu Megane, Octavia sau Golf... This post has been edited by DFA: 21 Jun 2011, 16:28 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 21 Jun 2011, 17:26) Nu vă mai îmbătați cu apă rece, Logan-ul nu va putea semăna cu Megane, nici măcar la interior Ba tocmai ca eu zic ca o sa semene, pentru ca majoritatea este disperata dupa aspect si nu dupa confort/utilitate/ergonomie/etc. Vezi exemplu cu Duster, au aparut butonele de geamuri pe usa si s-au udat toti, de parca asta era singurul lucru care ii lipsea. Prin aspect le schimba perceptia. Ce sa zic, niet cultur ...Referitor la calitate, vezi exemplu loganului actual care a scazut de prin 2006-2007 destul de mult. This post has been edited by IRONICK: 21 Jun 2011, 16:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mă rog, eu zic că cei care se așteaptă de la Logan II să fie un fel de Megane ieftin se înșeală, pentru că Logan II doar va încerca să simuleze așa ceva, nicidecum să fie.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(DFA @ 21 Jun 2011, 16:26) Loganul este și va fi o mașină decentă și ieftină, nu ceva care să concureze cu Megane, Octavia sau Golf... eu nu vad cam ce masina din gama Renault ar concura cu Golf.... ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu te contraziceam, doar iti intaream convingerile.
Referitor la schimbari, cateva elemente de baza se pot schimba cu aceeasi cantitate de metal ...un sasiu mai rigid, o punte H cu amortizoare prinse inclinat, un alt cadru fata prins in mai multe puncte de sasiu, niste bascule cu alta forma, suporti motor diferiti, un servo care sa nu iti fuga volanul din mana la gropi, o dezvoltare pe orizontala a habitaclului. Lucruri generaliste. This post has been edited by IRONICK: 21 Jun 2011, 16:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
QUOTE Nu! Tu nu vezi in poze ca are rampa de injectoare in acelasi loc? pai nu m-am lamurit, sa inteleg ca in poze nu sunt noile motorizari ? Functia start-stop clar nu am cum s-o vad ![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 21 Jun 2011, 16:43) Lucruri generaliste. ... cum ar fi un parbriz mai inclinat (aerodinamica) si care-ti ofera o vizibilitate mai mare (securitate) ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Parbrizul inclinat reduce din vizibilitate la montantul A pentru asigurarea laterala, in special pe dreapta,ca e fix acolo unde trebuie sa vezi.
Actualul Logan sta foarte bine la acest aspect, parerea mea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(mircea_aq @ 21 Jun 2011, 17:55) Functia start-stop clar nu am cum s-o vad ![]() normal_IMG_0248.JPG 21 Jun 2011, 18:08: QUOTE(klaus @ 21 Jun 2011, 17:59) Parbrizul inclinat reduce din vizibilitate la montantul A pentru asigurarea laterala, in special pe dreapta,ca e fix acolo unde trebuie sa vezi. sa zicem ca noul parbriz este mai curbat/bombat This post has been edited by Logan_Stepway: 21 Jun 2011, 18:08 |
--------------------
-
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 21 Jun 2011, 17:43) un servo care sa nu iti fuga volanul din mana la gropi,... Volanul ala nu fuge nicaieri daca-l tii cu 2 maini. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Logan_Stepway @ 21 Jun 2011, 18:55) ... cum ar fi un parbriz mai inclinat (aerodinamica) si care-ti ofera o vizibilitate mai mare (securitate) Am uitat de aerodinamica si zgomote. Oricum de parbriz inclinat am mai adus vorba prin alte parti si ce avantaje vad, vizibilitatea laterala ma lasa rece. Sa nu mai zic de senzatia de la volan ...![]() QUOTE(mircea_aq @ 21 Jun 2011, 18:55) pai nu m-am lamurit, sa inteleg ca in poze nu sunt noile motorizari ? Nope.QUOTE(zanzie @ 21 Jun 2011, 22:31) Volanul ala nu fuge nicaieri daca-l tii cu 2 maini. Exprimarea mea nu a fost pe directie ... ma refer la "dardaiala" din coloana de directie/tablier/pedalier ...This post has been edited by IRONICK: 21 Jun 2011, 22:15 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
Daca tot este la capitolul dorinte pt. Logan II:
- scaunele ale sa le fac draq si ei mai joase si cu un gram de sustinere laterala, mai ergonomice, ca acuma parca sunt la Buceag ![]() - sa insonorizeze si ei mai bine habitaclul, ca acum dupa 100km/h parca esti 747 boeing |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 21 Jun 2011, 16:43) QUOTE(GBi @ 22 Jun 2011, 09:50) Pai daca dezvolta pe orizontala habitaclu o sa le faca mai joase. Daca dezvolta pe orizontala o sa fie o masina mai lunga........o sa fie nevoie de motorizari mai puternice....si tot asa.. Pozitia asta de pe logan are si avantaje. E foarte usor sa te acomodezi si iti da foarte multa incredere la volan daca esti incepator sau daca vi dupa o berlina. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 22 Jun 2011, 11:06) Pozitia asta de pe logan are si avantaje. E foarte usor sa te acomodezi si iti da foarte multa incredere la volan Nu stiu cum se face, dar eu nu vad deloc avantajele astea. Din contra ...This post has been edited by IRONICK: 22 Jun 2011, 10:10 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(GBi @ 22 Jun 2011, 10:50) - scaunele ale sa le fac draq si ei mai joase si cu un gram de sustinere laterala, mai ergonomice, ... Tare mi-e ca va imprumuta scaunele din gama actuala pentru a avea un pret scazut. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
Pai macar sa pun ambele "sanii" pe "podul" masini si acel reglaj pe inaltime sa fi optional disponibil pe ambele scaune fata, + sa aiba o cursa mai lunga nu cum am acum prastia aia de reglaj
|
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Parca spuneau ca noul Logan o sa fie mai ieftin deci nu cred sa fie imbunatatiri substantiale (confort, insonorizare, siguranta, motorizare) la el decat la aspect, poate mai mult crom (vezi noul Renault Duster) si alte chestii nesemnificative (mici modificari de butoane, comenzi, etc.).
|
--------------------
-
-
-
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Nu va fi mai ieftin, ci va pastra preturile actualului model...Probabil preturile de baza. Sper ca plaja de dotari/optiuni mai in susul gamei sa fie mai bogata.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(TAW @ 22 Jun 2011, 12:33) Nu va fi mai ieftin, ci va pastra preturile actualului model...Probabil preturile de baza. Sper ca plaja de dotari/optiuni mai in susul gamei sa fie mai bogata. Cat de bogata? In afara de esp (acum obligatoriu), aer conditionat automat si tempomat. Restul se pot face din uch, bcm sau cum dracu se numeste ... stergatoare cu temporizare variabila si senzor de ploaie. Ca altceva nu prea mai vad sa intre in gama asta de pret. Sant si umflatura in dreptul degetului mare pe volan?This post has been edited by IRONICK: 22 Jun 2011, 11:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(GBi @ 22 Jun 2011, 09:50) Daca tot este la capitolul dorinte pt. Logan II: - scaunele ale sa le fac draq si ei mai joase si cu un gram de sustinere laterala, mai ergonomice, ca acuma parca sunt la Buceag ![]() cred ca cei de la Johnson proiecteaza si produc scaunele, cei de la Dacia doar le arunca in masina dupa ce unii de sus de la birouri dau aviz favorabil ![]() QUOTE(GBi @ 22 Jun 2011, 09:50) Daca tot este la capitolul dorinte pt. Logan II: - sa insonorizeze si ei mai bine habitaclul, ca acum dupa 100km/h parca esti 747 boeing aici vorbesti de benzinar, nu-i asa?... ![]() ![]() QUOTE(IRONICK @ 22 Jun 2011, 11:44) Cat de bogata? In afara de esp (acum obligatoriu), aer conditionat automat si tempomat. cred ca defapt limitatorul de viteza este obligatoriu ![]() This post has been edited by Logan_Stepway: 22 Jun 2011, 13:27 |
--------------------
-
-
|
|
albacazapada |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 January 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 22 Jun 2011, 11:44) Cat de bogata? In afara de esp (acum obligatoriu), aer conditionat automat si tempomat. Restul se pot face din uch, bcm sau cum dracu se numeste ... stergatoare cu temporizare variabila si senzor de ploaie. Ca altceva nu prea mai vad sa intre in gama asta de pret. Sant si umflatura in dreptul degetului mare pe volan? Si sa nu uitam de DLR,obligatoriu si el ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
IRONICK |
![]()
|
Aici este pe gustul celor cu leduri ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 22 Jun 2011, 11:44) Cat de bogata? In afara de esp (acum obligatoriu), aer conditionat automat si tempomat. Restul se pot face din uch, bcm sau cum dracu se numeste ... stergatoare cu temporizare variabila si senzor de ploaie. Ca altceva nu prea mai vad sa intre in gama asta de pret. Sant si umflatura in dreptul degetului mare pe volan? Poi asa masina ar fi echipata relativ corect...De umflatura de pe volan, nu stiu, poate doar o batatura la deget. Ar mai fi o servo electrica de exemplu... QUOTE(Logan_Stepway @ 22 Jun 2011, 13:08) ESP-ul e obligatoriu din nov 2011 pe toate vehiculele omologate in UE. Deci ori va fi standard, ori modelul/modelele vor fi omologate inainte de aceasta data. Cam cum a fost cu DRL pe Duster QUOTE(IRONICK @ 22 Jun 2011, 13:57) Fii sigur ca luminile de zi nu vor fi cu LED |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:27 |