O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
Fan3 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
- *
|
|||
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
si eu visez acelasi lucru
|
--------------------
/
/
/
|
|
neutronik77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 August 09 From: Targoviste ![]() |
Noua DACIA SUV concept.
![]() Attached thumbnail(s) Noua_Dacia_SUV_concept.jpg ( Size: 166.62k ) Number of downloads: 2905 |
--------------------
Skoda Octavia
Skoda Octavia
2007/Elegance
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Fara suparare, zici ca e facut in paint
![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
neutronik77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 August 09 From: Targoviste ![]() |
Hmmm
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia
Skoda Octavia
2007/Elegance
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Citeste mai bine ce scie sub avatarul lui ...
Penibilitatea aia ii facute prin copy paste, ce legatura are asta cu Dacia? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Avatarul se referea la berlina. Acum am Logan si lucrez doar sa completez zama de parbriz. Dar ramane papucul tatalui meu la care mai strang cate un surub, ceva.
This post has been edited by Bulldog: 16 Aug 2009, 00:39 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Chiar si lucratura aia, daca nu avea putin "glow" putin "lipstick" putin "bling" prin stralucirea caroseriei, geamuri fumurii, pe ici pe colo niste crom, xenoane prin faruri era la fel de amarat ca si suvul real.
Multi nu pot face diferenta intre forma si ce se ascunde dincolo de ea. De exemplu farul ala e un banal paralelogram. Daca in schimb thenologia aia "lipita" era de la o masina cu faruri cu halogen de pe o masina ieftina, logan sa zicem, dar dat "paste" pe aceeasi forma, adica cea de paralelogram, poporu nu mai era fermecat. Si chestia asta e valabila pentru oricare din restul componentelor. Adica daca designul era identic dar "realizarea" Computerizata se facea diferit folosind ca baza pentru transplant doua masini diferite, una cu priza la ochi, si alta modesta....70% pe putin din privitori spuneau ca prima e "mai misto", fara sa realizeze ca designul e acelasi. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
neutronik77 |
![]()
|
Da, scuze! Atat m-am priceput, atat am facut. Nu-i paint ci photoshop. Am vrut doar sa imi exprim viziunea mea legata de SUV-ul DACIA. Ceea ce au scos ei, mie unu nu-mi place sub nicio forma. Mai bine ne prelua nemtii fabrica DACIA. Aia nu-i masina, imi pare rau. Parerea mea...
|
--------------------
Skoda Octavia
Skoda Octavia
2007/Elegance
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Asa. Si? Ce legatura are treaba aia incropita in photoshop cu viitoarea generatie logan? La care se refera topicul ...
This post has been edited by CataOlar: 16 Aug 2009, 06:56 |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
neutronik, intelegem ca ai avut intentii bune, dar ia in considerare: skoda octavia 1 si hai sa zicem 2 facelift ( fara facelift parca era mai ok), spatele de la skoda superb, skoda fabia, skoda roomster, seat exeo, vw gol, spatele vw scirocco, noul golf ( incapabili sa faca ceva nou? ), seat in general daca ma gandesc mai bine ( pe cand ceva nou? )... mai vrei exemple cu masinile nemtesti?
This post has been edited by rtBK: 16 Aug 2009, 07:04 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ramaneti la subiect, va rog!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Autoplus zice ca stie cum va arata noul Logan, ba chiar vorbesc de un coupe si de o citadina mini (cupeul vad ca este cel din "joaca" studentului indian parca, iar farurile alea de la Logan par a fi cele de la Fluence - oricum sunt niste imagini generate pe calculator):
http://services.autoplus.fr/sommaire.php (rasfoiti revista) Din cate am inteles, marinaru' sef a zis ca a vazut in Uzina de la Mioveni noul Logan. This post has been edited by Highwayman: 2 Dec 2009, 13:13 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai ala este un Fluence. Sa speram ca nu arata asa.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cand a zis marinaru asta?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Eu nu am vazut, dar am inteles ca a scapt pasarica la ultima aparitie de la OTV.
2 Dec 2009, 14:31: A aparut si pe Promotor: http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini...neratie-5147687 This post has been edited by Highwayman: 2 Dec 2009, 13:31 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
copy/paste cu silviu ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Astia de la ProMotor sunt culmea plagiaturii, nu am mai vazut asa ceva. Cum apare vreo poza pe net cum gata si ei fac articol. Bineinteles verifica 'stirea' din minimum 3 surse, deontologi domne.
Dupa parerea mea imaginile alea nu au suport in realitate, a fost o 'joaca de copil'. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Fan3 |
![]()
|
n-are cum sa fabrice dacia asa ceva...cat e sub renault...
astea-s visele umede alea umora ![]() This post has been edited by Fan3: 2 Dec 2009, 14:03 |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
am gasit intr-un doc referinte la:
· le projet H79, où l’Ingénierie Roumanie a joué un rôle important · le projet TL8 qui a mobilisé une grande partie des ressources DIP · X44 - un projet plus récemment entré sous la responsabilité de RTR h79 - duster x44 - twingo tl8 ce naiba e? |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cutia manuala de Koleos si duster. Adica o varianta de TL4 insa pentru 4x4.
This post has been edited by einstein1984: 8 Dec 2009, 10:56 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE în 2011 vor apărea trei modele noi. Cel mai așteptat este noul Logan. Francezii de la Auto Plus spun că va fi o mașină mai mare, cu un design mult îmbunătățit, dar și mai scumpă. Prețul pe piața occidentală va ajunge la 14 mii de euro. pai normal, asa cine ar mai cumpara proaspatul lansat DUSTER? ![]() QUOTE Oficialii Dacia nu comentează informațiile și nici nu confirmă imaginile apărute în presa franceză. Promit totuși că vor prezenta conceptului care va sta la baza viitorului Logan până la sfârșitul acestui an. cum, cum?.... vedeti ca daca v-a promis FF e tapa sigura ca omu' a iesit la pensie ![]() 5 dec. 2009 - Antena3.ro This post has been edited by membru_DC: 8 Dec 2009, 21:39 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Highwayman |
![]()
|
Si Autobild a pus botu':
http://www.autobild.de/artikel/dacias-zuku...ld=5&now=87#mmg Pomenesc si de mini-Dacia de oras in 2013 in cooperare cu indienii de la Bjaj. |
--------------------
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
In autobild made in ro sunt niste poze "spion" cu un Fluence cu facelift cred...Despre care spun ca e logan 2.
Uite si pozele. Am cateva observatii. Grila e evident alta decat Fluence. Sigla mi se pare ca e mai degraba desfacatorul decat rombul. Si nu stiu daca e doar o impresie dar semnalizarea pare in interiorul farului nu spre exterior. Singura chestie dubioasa mi se pare evacuarea dubla. This post has been edited by Arhimede: 13 May 2010, 16:48 Attached thumbnail(s) dacia2.jpg ( Size: 105.74k ) Number of downloads: 1062 dacia22.jpg ( Size: 350.25k ) Number of downloads: 1135 siglas.jpg ( Size: 239.6k ) Number of downloads: 1091 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu prea aș crede. Mai degrabă viitorul Safrane după dimensiuni. Se vede și sigla Renault pe un capac.
This post has been edited by ssilviu: 13 May 2010, 21:53 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Fan3 |
![]()
|
masina este foarte mare...dacie n-are cum sa fie, motor cu evacuare dubla, n-are cum...nissan sau renault, cum nissan n-ar prea avea treaba cu ro in ceea ce priveste testarea/dezvoltare noilor modele, rezulta : viitoru safrane clar!
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 13 May 2010, 15:30) In autobild made in ro sunt niste poze "spion" cu un Fluence cu facelift cred...Despre care spun ca e logan 2. Uite si pozele. ![]() L43: Safrane III / SM5 http://www.caradvice.com.au/66856/renault-...sm5-spy-photos/ |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Daca Logan2 va fi lansat 2012-2013 asa cum se zvoneste, nu cumva este putin cam devreme sa vedem prototipuri care se plimba camuflate pe strazi? Intreb si eu...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Păi dacă s-ar lansa în 2012 la Geneva de exemplu, acum cam ar trebui să vedem prototipuri.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 06:10 |