Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

74 Pages « < 64 65 66 67 68 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

O noua generatie Logan

Cypher4laguna
post 15 Nov 2012, 11:35
Post #1951

Honda Driver

Group: Members
From: Bucuresti

In ideea ca se uita Dacia pe acilisea... n-ar strica sa faca si un Logan Break in echipare Stepway.

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 15 Nov 2012, 11:44
Post #1952

-

From: Romania

QUOTE(Cypher4laguna @ 15 Nov 2012, 11:35)
In ideea ca se uita Dacia pe acilisea... n-ar strica sa faca si un Logan Break in echipare Stepway.
*
Face de mult timp, este K8. Iese si ala pe piata curand.

This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2012, 11:46

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Cypher4laguna
post 15 Nov 2012, 11:49
Post #1953

Honda Driver

QUOTE(b76bgaarh @ 15 Nov 2012, 11:12)

Referitor la articolul AutoBild (care stim si noi cum e Librertatea presei auto...) (Sper ca nu calc pe nimeni pe un nerv sensibil) concluzia e surprinzator de surprinzatoare:

Da nun auch die Sicherheitsausstattung passt ist es keine Frage: Dacia baut die wahren Volkswagen! adica: Acum ca se potriveste si echiparea de siguranta nu mai există nici o îndoială: Dacia construiește adevăratele masini ale poporului (Volkswagen) !

Ma rog ei au alte salarii si alte asteptari, noua ni se pare scump, dar totusi...

This post has been edited by Cypher4laguna: 15 Nov 2012, 11:50

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
4x4
post 15 Nov 2012, 11:56
Post #1954

Übermensch

Das Cockpit ist sorgfältig zusammengebaut, nichts klappert oder knistert – selbst auf schlechten Straßen.

up.gif

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
dan ionut
post 15 Nov 2012, 11:58
Post #1955

Membru incepator

Adica un fel de:"Dacia face cu adevarat masina poporului"

--------------------
renault clio symbol 2006
+
CGDBZ
post 15 Nov 2012, 12:03
Post #1956

Membru autentic

From: BZ

Dar e si platit pentru ce lucreaza.
Daca scoate un Logan break varianta Stepway cred ca nu se mai vinde Duster 4Ś2.

--------------------
- - -
+
tatabobu
post 15 Nov 2012, 12:05
Post #1957

membru

Da, asa e, am gasit si eu intr-un articol:

هذا مجرد شظية صغيرة، موجهة أساسا إلى أولئك الذين يعتقدون في قيادة الألمانية نقلا عن المواد دون وضع الترجمة في مكان آخر غير القسم المخصص للصحفي في لغات أخرى.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
dan ionut
post 15 Nov 2012, 12:09
Post #1958

Membru incepator

Das Cockpit ist sorgfältig zusammengebaut, nichts klappert oder knistert – selbst auf schlechten Straßen.

E, nu stiu ei ce drumuri proaste se fac pe la noi smile.gif Sa vezi revizuire practici de testare , toate vor fi trimise in Romania.

--------------------
renault clio symbol 2006
+
prody
post 15 Nov 2012, 12:10
Post #1959

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

pentru cine nu intelege germana dar se descurca in engleza recomand folosirea Google Translate din germana in engleza, ies traduceri aproape perfecte.

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
Sir Andrew
post 15 Nov 2012, 12:14
Post #1960

Membru autentic

From: Galati

The cockpit is carefully assembled, nothing rattles or crackles - even on bad roads.

--------------------
Dacia Logan 2011/Prestige/1,6 16v
+
T.rac3Er
post 15 Nov 2012, 12:29
Post #1961

cr8or

e o tampenie.
se lauda cu preturi extrem de mici, dar si fara dotari, dar cand ajungi sa compari produsele de top dacia cu ce ofera concurenta, in echipare medie, diferenta de pret este de 10-15% in avantajul dacia, ceea ce este INFIM.

imi da cu 7000 de euro coaja minima obligatorie, dar pt un produs dotat asemanator cu alte branduri diferenta e de 1500 euro. pai, stai o secunda, inseamna ca nu mai esti cu nimic ieftin, ci te tii la preturi mari.

ca exemplu, hyundai accent mai acum 3-5 ani de zile cu 1.5crdi 115cp se vindea cu 9000 euro cu dotari foarte bune (ac manual, toate geamurile electrice, etc...)
si stiu ce putea acea masinuta, ca am avut la o fosta firma asa ceva si i-am dat sa sune, fara sa ma lase cu ochii in soare.

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Markos
post 15 Nov 2012, 12:29
Post #1962

fost programator

From: Scursurești Vale

Bine, puteti folosi Google Translate pt orice limba.

QUOTE(tatabobu @ 15 Nov 2012, 12:05)
Da, asa e, am gasit si eu intr-un articol:

هذا مجرد شظية صغيرة، موجهة أساسا إلى أولئك الذين يعتقدون في قيادة الألمانية نقلا عن المواد دون وضع الترجمة في مكان آخر غير القسم المخصص للصحفي في لغات أخرى.

This is just a small fragment, mainly addressed to those who believe in the leadership of the German quoting material without a translator in a place other than the press section in other languages.
*

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
prody
post 15 Nov 2012, 12:34
Post #1963

membru iradiat

10-15% mai ieftin plus intretinere mult mai ieftina si accesibilitate piese pe termen lung fata de Hyundai face o diferenta mare, ce-oi vrea, 50% mai putin ? Masina a crecut calitativ , motorizarea de 0.9 este moderna, si cu dotari gen ESP sau navigatie , modelele noi sunt cu totul altceva fata de cele din trecut.
RCA si impozit mai mic datorita motorizarii mici, CASCO mult mai ieftin decat concurenta datorita cotei de prima mai mici la marci autohtone si a parteneriatelor pe care le are Dacia cu majoritatea aiguratorilor. Eu zic ca se strang multe atuuri.

This post has been edited by prody: 15 Nov 2012, 12:37

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
T.rac3Er
post 15 Nov 2012, 12:38
Post #1964

cr8or

punem pa hartie toate cheltuielile la noul slogan si la un concurent (nu vorbesc de skoda cu preturile lor astronomice) aproximativ la acelasi nivel, si vedem exact.

singurul cpomparativ pot sa il fac la echiparea de varf de logan si deci un anumit nivel de pretentii, cadn ai 12k euro si vrei avantajele spatiului oferit de o asemenea caroserie.

tine cont ca loganul foloseste motoare mai noi, si nu vechituri de acum dooj de ani care sa zici ca ar permite o intrtinere mai ieftina.

discutam pe cifre reale, nu pe vorba poporului, sau revizii cu piese din vitan & co.

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
IRONICK
post 15 Nov 2012, 12:41
Post #1965

-

QUOTE(Sir Andrew @ 15 Nov 2012, 12:14)
The cockpit is carefully assembled, nothing rattles or crackles - even on bad roads.
*
Nici macar de intrarea in rezonanta a plansei de bord?

Testul real se face la 50.000km daca vrei sa vezi cum "functioneaza" o masina.

This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2012, 12:41

--------------------
+
ssilviu
post 15 Nov 2012, 12:42
Post #1966

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(T.rac3Er @ 15 Nov 2012, 13:38)
discutam pe cifre reale, nu pe vorba poporului, sau revizii cu piese din vitan & co.
*

Găsește-mi un echivalent pentru un Logan 1,2 GPL Laureate. Și arată-mi cum e cu doar 15% mai scump. Dacă tot vrei să discutăm pe cifre reale. wink.gif

This post has been edited by ssilviu: 15 Nov 2012, 12:43

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
serry
post 15 Nov 2012, 12:46
Post #1967

Membru incepator

QUOTE(T.rac3Er @ 15 Nov 2012, 12:29)
e o tampenie.
......
imi da cu 7000 de euro coaja minima obligatorie, dar pt un produs dotat asemanator cu alte branduri diferenta e de 1500 euro. pai, stai o secunda, inseamna ca nu mai esti cu nimic ieftin, ci te tii la preturi mari.

ca exemplu, hyundai accent mai acum 3-5 ani de zile cu 1.5crdi 115cp se vindea cu 9000 euro cu dotari foarte bune (ac manual, toate geamurile electrice, etc...)
si stiu ce putea acea masinuta, ca am avut la o fosta firma asa ceva si i-am dat sa sune, fara sa ma lase cu ochii in soare.
*

Poti sa exemplifici niste preturi la concurenta care sunt doar cu 1500 euro mai mari la aceleasi dotari?

Eu tot incerc si imi da cu virgula.

Ti se pare INFIM 10-15%?

Asta se raporteaza la cati bani ai tu. Pentru altii 10-15% inseamna ENORM!!!

--------------------
Dacia Logan Ambition - XX-XX-XXX
+
prody
post 15 Nov 2012, 12:50
Post #1968

membru iradiat

@T.rac3Er , sper ca nu vrei sa facem o comparatie cu asiatice pentru ca am una in dotare si preturile la piese sunt de pe alta planeta .
Am avut doi ani si jumatate Logan, apoi Leon si acum Mazda, toate noi si nici nu se compara intretinerea Loganului cu celelalte , chiar daca era ok ca raport pret/calitate existau destule de reprosat in trecut privind absenta unor dotari sau ca folosea tehnologie invechita. Eu consider in prezent ca au evoluat destul de mult si parerea me este ca merita mai mult ca oricand achizitia unui Logan sau Sandero nou .

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
ssilviu
post 15 Nov 2012, 12:51
Post #1969

F1 Man

From: Nicaieri

15% la 10.000 de euro sunt 1500 de euro. Dacă la ăștia mai adaugi dobânda la credit, casco mai mare, costuri de intreținere mai mari, ajungi la 3000 de euro. Să dai atâta in plus ca să obții ce? Ceva echivalent ca dotări, dar care se comportă relativ similar. Sa fim serioși. Nu e nicio mega diferență. Tot același plastic obosit, consumuri tot alea, ținuta de drum pentru 99% dintre utilizatori e tot aia. Nu e ca și cum ți-ai lua S-Class. Bine, dacă stai să te uiți in gura unor specialiști de pe aici după explicații inginerești tehnice, rămâi cu impresia că la prima curbă te răstorni cu loganul că s-a schimbat cu 5% ridigidatea cauciucului de la o prindere radmasa.gif

Eh, și când a apărut primul Logan erau o groază de profeți cu atitudinea asta "Domle, păi mai pun eu doar 2000 de euro și imi cumpăr rachetă". Piața le-a demonstrat că erau doar niște agitatori și nimic mai mult.

This post has been edited by ssilviu: 15 Nov 2012, 12:55

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Shush
post 15 Nov 2012, 13:07
Post #1970

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Pentru cei care nu au banii disponibili si trebuie sa faca un credit pentru masina Logan-ul e best buy. Altfel cu 12.000 de euro iti iei o masina frumoasa din 2010-2011. Da e mai scumpa intretinerea, dar tinand cont ca utilizatorul mediu din Romania face o revizie pe an 2-300 de lei sau cat e diferenta nu sunt un capat de tara.

Singurul lucru care imi lipseste de la fosta masina este garda la sol.

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
prody
post 15 Nov 2012, 13:20
Post #1971

membru iradiat

Asta e parerea ta, nou vs. SH este o discutie interminabila cu argumente si contra-argumente pentru ambele tabere , fiecare decide cum simte el ca este mai bine, la urma-urmei o sa vada pe propria piele daca a luat decizia corecta smile.gif

Ecouri in presa : http://www.academiacatavencu.info/actualit...la-mioveni.html smile.gif

This post has been edited by prody: 15 Nov 2012, 13:23

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
Shush
post 15 Nov 2012, 13:22
Post #1972

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

E adevarat ce spui tu.
Am avut Logan nou, acum am Leon luat SH si nu regret niciuna dintre achizitii.

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
corbex
post 15 Nov 2012, 14:12
Post #1973

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Nemtii vor insista cu testele pina vor reusi sa-i scoata cauciucurile de pe jante.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Alfred
post 15 Nov 2012, 14:18
Post #1974

Membru autentic

QUOTE(minny @ 14 Nov 2012, 22:35)
Apropo P-A-C-O si Alfred, ati avut mega sedinta azi. Cum se anunta viitorul ? Interesant ?
*

radmasa.gif
minny, mai incearca! Dar ma simt onorat, sa stii!
Eheee, ce mi-ar fi placut sa imi las macar o ureche la conventie...

Altfel, dupa o scurta tura cu noua generatie: cea mai cinstita comparatie mi se pare intre vechi/nou, iar din punctul asta de vedere se vede clar pasul inainte.
Motorasul 0.9 se tine mai bine decat ma asteptam, mai ales daca stii sa il duci intre turele care ii sunt pe plac. Cu simt de raspundere poti scoate consumuri decente, sub sase la suta pe traseu mixt. Fara AC, e adevarat, dar, deh, nu toti dam drumu la conditionator indiferent de context, de parca am avea freon in sange.
Plapumile alea puse in dreptul motorului isi fac datoria. Acum chiar si turbo-piciul are antifonare pe capota. Sprijinul pentru piciorul stang este binevenit (de la Luigi incoace). Garnituri diferite mai pe peste tot. Sper ca alea de sus, usa-pavilion (acum tubulare, nu lamelare ca inainte) sa nu mai inghete, ca m-am saturat sa imi iau la pumni masina pe ger ca sa pot desteleni usile.
Imi pare rau ca aripile pastreaza acei colti nebavurati in partea de sus, la parbriz, chiar in dreptul usilor, coltii agatati la spalatorie si care lasa loc pentru rugina.
Mecanismul de prindere a banchetei depaseste clema de plastic de pe modelele anterioare.
Scaunele par sa aiba spatarul mai inalt. Panoul din portbagaj, peste roata de rezerva, este mai rigid decat foaia de cort pe care o am eu (un panou de pfl face minuni). Imi place spatiul suplimentar din dreptul rotii de rezerva, ma bucur ca au bagat bancheta rabatabila.
Mai multe functii pe calculator, MediaNav, cruz si limitator, in functie de versiune.
Cum nu am „la tara” si nici nu cloncan prin vaduri, prefer Sandelu. Se tine mai bine la drum lung decat SS, la care jantele alea cu capace „aliaj” mi se par mai mult galosi decat roti potrivite pentru motoare/mase/dimensiuni. Fiecare, dupa gusturi.
Au rezolvat vizual problema torpedoului, al carui capac nu se mai vede cracanandu-se pe langa bord, dar l-au lasat fara bec, asa cum numai un frantuz contabil comunist este in stare.
La decoratiunile SS sunt vizibile abateri copioase, disimulate pe seria anterioara prin solutia constructiva aleasa: ornament argintiu pentru prag (acum nu mai are) si bare acoperis fara soclu (acum are o „talpa” pe tavan la care spatiul de manevra este de pe la 5 mm in sus).
„Presuri” aerodinamice in dreptul rotilor spate la SS: ciu-ciu. Poate ca nu are nevoie. Inainte, SS avea pe spate, nu pe fata. Acum e invers.
Frumos mascata garnitura de la baza geamurilor de usa prin panoul inaltat.
Preturi facute dupa piata. Poate ca unii nu vad o problema intr-o diferenta de o mie - o mie si jumatate de neuroni, dar nu-i bai, ca in vest, unde primesti restul la firfireu, orice euro in minus conteaza. Cumparatori vor fi, carcoteala e irelevanta atat timp cat nici o alta marca nu ataca frontal Dacia. Si inca nu vad acea marca. Slabiti-ma cu Citronel, Pug si Chevy! Cand or avea preturi sub!, chiar si in configuratii mai ajustate pe ici, pe colo, treziti-ma din somn.
In ceea ce ma priveste, desi imi place ce vad, criza mi-a prescris ochelari de orbete, asa ca apreciez mai mult ce am deja. Nu vad 3D, nu disting marci straineze la orizont. Golanelul meu imbatranit si ruginit (da, are si d-aia, n-am insomnii din cauza asta!) pare mai potrivit decat oricand.

--------------------
Dacia Logan 1.5 70 CP 2007 Laureate
There is no spoon.
+
Markos
post 15 Nov 2012, 14:20
Post #1975

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(prody @ 15 Nov 2012, 13:20)

E plin de ecouri.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
IRONICK
post 15 Nov 2012, 14:26
Post #1976

-

QUOTE(Alfred @ 15 Nov 2012, 14:18)
„Presuri” aerodinamice in dreptul rotilor spate la SS: ciu-ciu. Poate ca nu are nevoie. Inainte, SS avea pe spate, nu pe fata. Acum e invers.
*
mi-e rusine ca nu ai observat, Stepway are si pe fata
QUOTE(Alfred @ 15 Nov 2012, 14:18)
*
ca de obicei, delicat ca un ciocan

This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2012, 14:30

--------------------
+
Sir Andrew
post 15 Nov 2012, 14:32
Post #1977

Membru autentic

From: Galati

Vin de la un dealer. M-am suit in Sandero, Stepway si Logan. Interiorul nu m-a dat pe spate. Scaunele si banchetele sunt mai moi, eu il consider dezavantaj. La PH2 la scaune aveai o mica scobitura in sezut si spatar, aici lipsesc cu desavarsire. Sunt drepte, plane. Eu la a mea simt spatele ca sta intre "ceva", la astea nimic.
Ce am remarcat este ca trebuie sa trantesti usile mai cu forta pt a se inchide. Au pus pe plafon un cheder mai gros ce nu mai permite inchidere din cadere cum am eu. La mine daca trag putin de usa se inchide instant. Acum numai e asa, e ca la masinile "straine". Tabla e la fel, nimic nou. Toate modele erau cu navigatie. Probabil cu un mp3 player interiorul e mai anost.
Bordul arata bine, e chiar dragut.
Si ceva pt care multi se vor bucura, pe toate noile modele Sandero, Stepway si Logan se pot monta doua tipuri de anvelope, clasicul 185/65/15 dar si 205/55/16.
Mi-a placut capota, se deschide fain cu acel amortizor.
Am intrebat de drive test. Mi-au comunicat ca nu este posibil decat prin decembrie ianurie. Pt drive test nu vor avea Stepway de 0,9 ci de 1,5dci. Doar pe Logan si Sandero se va face drive test cu 0,9. M-am inscris pt ambele modele.
Stepwayul nu are nimic diferit fata de Sandero decat garda de 207 mm. Rotile de 16 se pot pune si pe Sandero, deci nu-si justifica pretul dpmdv.

This post has been edited by Sir Andrew: 15 Nov 2012, 14:36

--------------------
Dacia Logan 2011/Prestige/1,6 16v
+
Alfred
post 15 Nov 2012, 14:41
Post #1978

Membru autentic

Ironick, ma pot insela. No problem, nu sunt Mafalda. Dar sursa mea mi-a servit fotografiile astea:
SS1 fata/spate
SS1F.JPG ( Size: 256.37k ) Number of downloads: 877
SS1B.JPG ( Size: 252.87k ) Number of downloads: 1006

SS2 fata/spate
SS2F.JPG ( Size: 207.83k ) Number of downloads: 985
SS2B.JPG ( Size: 295.86k ) Number of downloads: 969

”ca de obicei, delicat ca un ciocan”
Mai, are si ciocanu delicatetea lui. Vezi ciocanele de tinichigiu... daca stii ce sa faci cu ele.

This post has been edited by Alfred: 15 Nov 2012, 14:53

--------------------
Dacia Logan 1.5 70 CP 2007 Laureate
There is no spoon.
+
minny
post 15 Nov 2012, 14:43
Post #1979

Membru porcos

QUOTE(Alfred @ 15 Nov 2012, 13:18)

Atunci lasa-o pe la automatu de cafea ca poate pica ceva pe viitor smile.gif

--------------------
------ ------ ------
+
prody
post 15 Nov 2012, 14:44
Post #1980

membru iradiat

Nu au nimic usile, sunt chederele noi ,dupa cateva saptamani de trantit probabil ca se inchid mai usor.

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
74 Pages « < 64 65 66 67 68 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 04:34
Dacia