O noua generatie Logan
![]() ![]() ![]() |
O noua generatie Logan
NascuToamna |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 6 October 06 ![]() |
Attached File(s) |
||
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|||
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
mersi pt. info, dar ai sters pozele!
This post has been edited by DiMaggio: 13 Sep 2007, 17:36 |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
NascuToamna |
![]()
|
nu stiu de ce, dar nu merge sa mai pun inca o poza...
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
QUOTE(NascuToamna @ 13 Sep 2007, 19:26) Salut baieti! Abia acum am reusit sa intru pe forum. Am fost la Frankfurt, am vazut Sandero, m-am suit in el... Masina nua fost prezentata la salon, ci la o conferinta de presa sustinuta de Ghosn cu o zi inainte de salon. Ca o prima parere va pot spune ca nu e altceva decat o masina rezultata din combinatia unui clio III cu un logan ceva mai mare decat un matiz ![]() Putin mai mare decat matiz? Nu e la fel de lata ca loganul? |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
NascuToamna |
![]()
|
aproximativ, cel putin pe locurile din spate daca se aseaza 3 persoane nu va fi la fel de confortabil ca in logan. faza e ca masina e mai scurta si datorita garzii mai inalte iti da impresia ca e ceva mai mare. oricum nu e cat matizul... dar are forma aia de bula... in interior
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
http://www.lefigaro.fr/actubourse/20070911..._in_brazil.html
http://www.autosieger.de/article13318.html In Europa wird ab 2008 eine Variante des Sandero die Modellpalette von Dacia ergänzen. Astia zic ca in Ro se va fabrica o varianta a lui Sandero Cu stima bion This post has been edited by bion: 13 Sep 2007, 19:00 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
si noua generatie logan la ce test se restoarna ? testul bizonului sau testul maimutei ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
@NascuToamna, daca plansa de bord este aceeasi cu a modelului sinonim Loganului, produs in Brazilia, eu zic ca latimea interioara a lui Sandero este aceeasi, nu crezi? Posibil ca masina sa fie mai inguta la nivelul plafonului, respectiv sa fie mai putin spatiu la nivelul umerilor pasagerilor, insa vorbim aici de max 3-4 cm, ceea ce poate fi neglijabil. Mie imi arata a masina destul de spatioasa la interior.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
NascuToamna |
![]()
|
Pai da, diferente foarte mari nu sunt, in spate de exemplu 3 oameni nu vor sta la fel de confortabil precum intr-un logan... Cand s-a terminat conferinta de presa tinuta de Ghosn toti strainii care s-au bulucit sa vada masina zambeau si murmurau "Logan"... seamana f bine.
16 Sep 2007, 18:20: Un lucru e clar insa... masina nu mai poate fi folosita de familistii convinsi, are portabagajul ceva mai mic si un design mai indraznet decat al Loganului. mie mi-a placut si abia astept sa vad cum se conduce, mai ales cu motorul 1.5dCI si 85 cp !!! ![]() This post has been edited by NascuToamna: 16 Sep 2007, 17:20 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Eu cred ca nu prea stii ce vorbesti tu acolo. Daca mai zici 2 chestii numai cred nimic.
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai mai sefule, daca latimea interioara nu este modificata (si ti-am spus de ce) atunci cum poti sa spui ca 3 oameni nu stau bine in spate? Dezvolta, ca vad ca lucri in presa de specialitate (banuiesc ca de aia te-au trimis la Frankfurt, nu?) Adica adu si tu mai multe detalii, ca nu te leaga nimeni... Ne faci sa-ti punem la indoiala profesionalismul si semeni pentru noi dupa aia cu nea Miki, cel care viziteaza piloti de Formula 1 chiar cind ies de sub dus...
|
--------------------
D
Logan
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pun un photoshop aici, nu stiu fac topic special.
ar fi ok o versiune de curse... 2004933967702760804_rs.jpg |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu prea are legatura cu topicul...
oricum e interesanta masina dpdv al aspectului. O noua generatie ar insemna diferente majore, eventual un facelift major, nu un nou model din gama actuala, ca de exemplu un logan cu 2 usi. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
NascuToamna |
![]()
|
ok
in primul rand nu lucrez in presa de specialitate ci la libertatea. renault nu ne-a dat nici o fisa tehnica a masinii doar un comunicat amarat de presa asa ca evaluarea a fost facuta la ochi. eu am facut comparatia cu vec hiul meu logan. poate ca dimensiunile sunt aparent egale, insa atunci cand m-am suit in spate iti spun ca m-am simtit exact ca intr-un clio III... in loganul meu am mers cu 3 persoane care stateau lejer pe bancheta spate... in masina asta nu cred ca va fi posbil. bancheta e facuta pt 2 persoane. This post has been edited by NascuToamna: 19 Sep 2007, 09:36 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Dsign |
![]()
|
pai asta poate ti s-a parut datorita profilului banchetei. Ma rog, ramine de vazut... Spatiul interior generos a vindut foarte multe Logane pina acum, nu cred ca Sandel va fi altfel...
|
--------------------
D
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu stiu ce visati voi, dar eu incep sa visez un anume x care face parte din "Deuxième numérotation". Sa speram ca poate o sa aiba K4J si K9K THP. Ii las pe altii mai informati decat mine sa va puna la curent ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Traducere: K4J - 1,4 16V 100 CP
K9K thp - 1,5 dci 105 CP QUOTE Deuxième numérotation: X44: projet abandonné de petite voiture X45: projet abandonné de petite voiture X49: projet abandonné de petite voiture X50: également utilisé pour l'Alpine A610 X52: restylage de la Renault Alliance, abandonné X58: ne désigne pas la Medallion mais la Premier X61: le code 61 apparait dans le numéro VIN des Clio II RS V6 ! W72: Excel (projet GMC-Renault remplacé par le Trafic) X75: restyling des Dacia 1307/1309/1310 et versions Pick-up/Double Cab/Drop Side X79: Logan Aventure (variante SUV de la Logan) X80: Master Propulsion (= Mascott) aussi désigné X24 X86: parfois donné pour la Clio RS Cup, ou pour la future Clio IV X96: serait un petit SUV (d'autres y voient une variante de l'Espace ou l'avant-projet du Scenic III...) X97: serait un grand SUV haut-de-gamme prévu pour 2009 Care X? X79? This post has been edited by Stefan: 28 Sep 2008, 17:04 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu stiu mai, sa spuna baietii informati.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
parca X44 e numele de proiect de la Twingo II...cum adica e abandonat proiectu'? sau lista asta e veche rau
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
IRONICK |
![]()
|
hai mai ce naiba, ca era super izi de gasit pe net icsu ...
http://renaultconcepts.online.fr/gamme/codes-frame.htm This post has been edited by IRONICK: 28 Sep 2008, 19:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
H79
programme encore secret - secret pe dracu' QUOTE Cette désignation serait attribuée à un projet Dacia de SUV 5 portes et 7 places à 2 et 4 roues motrices dérivé de la Logan. A? X93 era x-ul ala? SuperLogan? Pai se stia de el. Tot de la visatori. QUOTE Alors que le code X93 a longtemps été mentionné comme décrivant le futur Espace de cinquième génération, il semblerait qu'il ait été réattribué en 2007 à un projet de "Super Logan", peut-être développée sur la même plateforme que la Symbol/Thalia (programme L35). This post has been edited by Stefan: 28 Sep 2008, 20:43 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa parerea celor de la Promotor asta ar fi viitoarea Dacie Logan : http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-d...-3241103#images
![]() Dar pozele astea mi se pare ca au mai fost puse pe forum. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
Pai scrie D90 - (d - adica coupe la renault). Daca te uiti pe planul lor de atac, nu e niciun coupe la x90.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pe forum era faceliftul de la 1310. Asta cu loganul 350z e noua
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
QUOTE(Serje @ 29 Sep 2008, 09:24) Dupa parerea celor de la Promotor asta ar fi viitoarea Dacie Logan : http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-d...-3241103#images ![]() Dar pozele astea mi se pare ca au mai fost puse pe forum. Sunt exercitiile unui designer spaniol, daca nu ma insel, fara nici o terminatie comerciala. Cel putin deocamdata. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Nu or sa faca Dacia prea curand asemenea masina. Si treaba cu o noua generatie Logan e aberanta acum dupa ce a aparut facelift-ul. Asa pot sa pun poza cu caroseria de S classe si sa zic ca e noul Logan ca totul este speculatie.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Stefan |
![]()
|
Se vede ca ai citit numa ultimele posturi, nu si restul topicului.
@Loganel_AG: pai d-aia am si readus in atentie topicul asta - poate mai apar niste visatori. Cu desene. ![]() This post has been edited by Stefan: 30 Sep 2008, 19:42 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
acum toata lumea se arunca sa citeasca topicu' asta, iti dai seama: O noua generatie de Logan!....
![]() vorbeam azi cu cineva de la productie si zicea ca e ceva iesit din comun la uzina, adica furnizorii nu fac fata la comenzile care vin de la Dacia si ca pleaca zilnic mii de masini din uzina catre clienti (trailer, vapor, tren, etc.) P.S.: cre' ca o sa se apuce cat de curand sa transporte masinile cu asta : This post has been edited by Loganel_AG: 30 Sep 2008, 21:29 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Oricum ar aparea pe piata nu poate decat sa ne bucure faptul ca Renault investeste si pe la noi si ca vor sa faca asta in continuare. Sper sa le mearga bine si sa vedem cat mai curand o noua generatie Logan (pana una alta facelift-ul arata foarte bine si tine bine) dar sper sa-l pastreze in varianta sedan pentru ca avem Sandero pentru hatchback care e chiar frumusel.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
001.jpg ( Size: 18.67k )
Number of downloads: 641
"Dacia va lansa un coupe sportiv După ce a explotat la maximum gama de automobile de familie ieftine, Dacia se pare că se va lansa în pe un alt segment de piață de tip nișă: coupe-urile sportive ieftine. Revista AutoPlus, în ultimul său număr, are un articol referitor la viitorul model Dacia, care spre surprinderea noastră, vine însoțit de o poză ce aduce aminte destul de mult de proiectul DC4, prezentat de Promotor.ro în urmă cu două luni. Având în vedere faptul că până acum revista Autoplus s-a dovedit de o credibilitate crescută, nu ar fi exclus ca oficialii Renault să fi hotărât să se folosească de acest prototip pentru a scoate un model sport. Despre viitoarea Dacia cu motor de 1,6 litri și 133 CP s-a vorbit destul de mult și nu ar fi exclus să se materializeze în viitorul coupe, care la un preț de aproximativ 12.000 de euro s-ar putea dovedi o alternativă foarte bună pentru cei care doresc o mașină ușor sportivă, la puțini bani și ieftină de întreținut. De asemenea, viitorul coupe ar putea reprezenta baza pentru o grupă de raliuri la care să evolueaze cei care își încep cariera în Dacia Logan Cup. " Sursa |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 05:26 |