Un motociclist si-a frint gitul pe Copou, ... in Iasi, accident groaznic
![]() ![]() ![]() |
Un motociclist si-a frint gitul pe Copou, ... in Iasi, accident groaznic
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
R1der |
![]()
|
![]() Ride For a Life Time Group: Members Posts: 184 Joined: 13 March 07 From: In spatele tau ![]() |
![]() vine bebele vine mai am putin adica hmmm o luna jumatate ![]() sa iti traiasca si sa te bucuri de el |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
I-auzi, parca am stiut. Pai sa fie sanatos si tu la fel ca sa ai grija de el.
This post has been edited by dan73205: 7 Aug 2007, 23:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@Rider...
Apropo de frustrari... am zis eu cate ceva mai sus ref. la asta... Sunt putini (printre care ma numar si eu) care recunosc ca au avut momente de frustrae minima / maxima la vederea unui motor care "facea" o masina... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
R1der |
![]()
|
![]() Ride For a Life Time Group: Members Posts: 184 Joined: 13 March 07 From: In spatele tau ![]() |
@Dan:
![]() @ Catalin: stai linistit ca si eu in trafic cand conduc masina ma simt frustrat de un motociclist care trece pe langa mine mai ales daca eu stau ![]() De ce sa nu sui pe motor baietelul?Poate are talent.Sa stii ca pe CIRCUIT acest sport nu mai e la fel de periculos ca pe strada |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
R1der Problema mea nu este cu motociclistii in general. Este cu motociclistii care se cred superiori tuturor, care vor sa iasa din multime, iar din experienta mea de pe sosele acestia sunt majoritatea. Daca tu nu faci prostii cu motocicleta atunci esti prietenul meu si n-am nimic cu tine
![]() Cat despre tuning si curse de masini, efectiv nu ma pasioneaza... Daca ma pasionau as fi avut motor pe benzina. Iar tipurile de tuning descrise de tine, dupa parerea mea nu sunt frustrari, ci sunt exemple de oameni care vor sa scoata cat mai mult din putin. Eu prefer masina stock si nu voi face curse cu ea niciodata, deci nu ma simt cu musca pe caciula ![]() Pana la urma hai sa facem toti cum ai mentionat, "SA NE RESPECTAM DECAT SA NE OMORAM IN TRAFIC". Doar soselele sunt ale tuturor si trebuie sa ne respectam reciproc. Dar de fiecare data cand voi mai vedea un berbec de motociclist care e mai grabit decat ceilalti si vrea neaparat sa dea dovada de smecherie, nu voi ezita sa il blestem cum am precizat mai inainte ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
R1der |
![]()
|
![]() ![]() Da, eu spun si amicilor mei sa o lase moale pt ca o viata chinuita sau risipita degeaba nu "da bine" la CV insa...teribilismul asta este Dap respectul e cel mai important Pacat ca se apliac doar in relatiile interumane nu si in cele in careun om sta de vorba cu un porc teribilist ![]() This post has been edited by R1der: 8 Aug 2007, 12:14 |
--------------------
N-am
si Suzuki GSX
- B Riesling
de mers la plimbare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 18:59 |