Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Un motociclist si-a frint gitul pe Copou, ... in Iasi, accident groaznic

Dan73
post 7 Aug 2007, 23:49
Post #31

Membru autentic

Group: Members

Nu te mai ambala asa mai R1der (se vede ca nu ai volanta biggrin.gif ). Cand am zis de slalom ma refeream la imaginea care te reprezinta. Iti spun eu, nu merita atata pasiune fiarele astea. Stai sa vezi tu cand vei avea un copil (ca mine, de curand) sa vezi ce pasionat o sa fii de el ca o sa uiti cu totul de motor si de rivalitatea dintre motociclisti/conservari.
Se plecase de la accidentul baiatului aluia din Iasi. Eu raman la parerea ca nu a fost numai el de vina desi cand mergi cu viteza aia trebuie sa iti faci mai intai tesamentul.

This post has been edited by dan73205: 7 Aug 2007, 23:51

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R1der
post 7 Aug 2007, 23:51
Post #32

Ride For a Life Time

From: In spatele tau

biggrin.gif da merci de sfat

vine bebele vine mai am putin adica hmmm o luna jumatate smile.gif

sa iti traiasca si sa te bucuri de el

--------------------
N-am si Suzuki GSX - B Riesling de mers la plimbare
+
Dan73
post 7 Aug 2007, 23:54
Post #33

Membru autentic

I-auzi, parca am stiut. Pai sa fie sanatos si tu la fel ca sa ai grija de el.

This post has been edited by dan73205: 7 Aug 2007, 23:55

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Flamingo
post 8 Aug 2007, 07:39
Post #34

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

@Rider...

Apropo de frustrari... am zis eu cate ceva mai sus ref. la asta... Sunt putini (printre care ma numar si eu) care recunosc ca au avut momente de frustrae minima / maxima la vederea unui motor care "facea" o masina... rolleyes.gif Totul este sa stii cum sa depasesti situatia pentru ca nu poti trai in permanenta astfel. Eu de pilda, am un baietel de 4 ani si 5 luni pe care nu l-as sui pe un motor niciodata daca ar fi dupa mine. Dar parca-l vad ca pe la 13-14 ani o sa-mi ceara bani sa-si ia scooter sau moped, cum se spune oficial mai nou. Asta este, nu am ce sa fac, mai departe totul o sa tina de... educatie...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
R1der
post 8 Aug 2007, 09:33
Post #35

Ride For a Life Time

@Dan: laugh.gif da parca ai stiut

@ Catalin: stai linistit ca si eu in trafic cand conduc masina ma simt frustrat de un motociclist care trece pe langa mine mai ales daca eu stau smile.gif dar in acelasi timp ii impartasesc gandul ca nu poate sta pe loc
De ce sa nu sui pe motor baietelul?Poate are talent.Sa stii ca pe CIRCUIT acest sport nu mai e la fel de periculos ca pe strada

--------------------
+
diesel_power
post 8 Aug 2007, 11:58
Post #36

Membru autentic

From: diaspora

R1der Problema mea nu este cu motociclistii in general. Este cu motociclistii care se cred superiori tuturor, care vor sa iasa din multime, iar din experienta mea de pe sosele acestia sunt majoritatea. Daca tu nu faci prostii cu motocicleta atunci esti prietenul meu si n-am nimic cu tine smile.gif. Nu ma deranjeaza cand ma depaseste o motocicleta eu stand pe loc, dar ma deranjeaza cand ma depaseste in mers, in situatia descrisa de mine anterior, adica printre mine si masinile care vin din sens opus. Aa, si sa nu uit sa mentionez schimbatul benzilor cu viteza luminii... (Acu il vad in oglinda stanga, acu in dreapta, acu in fata mea... fara nicio semnalizare).

Cat despre tuning si curse de masini, efectiv nu ma pasioneaza... Daca ma pasionau as fi avut motor pe benzina. Iar tipurile de tuning descrise de tine, dupa parerea mea nu sunt frustrari, ci sunt exemple de oameni care vor sa scoata cat mai mult din putin. Eu prefer masina stock si nu voi face curse cu ea niciodata, deci nu ma simt cu musca pe caciula tongue.gif

Pana la urma hai sa facem toti cum ai mentionat, "SA NE RESPECTAM DECAT SA NE OMORAM IN TRAFIC". Doar soselele sunt ale tuturor si trebuie sa ne respectam reciproc. Dar de fiecare data cand voi mai vedea un berbec de motociclist care e mai grabit decat ceilalti si vrea neaparat sa dea dovada de smecherie, nu voi ezita sa il blestem cum am precizat mai inainte smile.gif

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
R1der
post 8 Aug 2007, 12:13
Post #37

Ride For a Life Time

laugh.gif ai grija ca ca daca il blestemi si te aude s-ar putea sa iasa naspa smile.gif
Da, eu spun si amicilor mei sa o lase moale pt ca o viata chinuita sau risipita degeaba nu "da bine" la CV insa...teribilismul asta este

Dap respectul e cel mai important
Pacat ca se apliac doar in relatiile interumane nu si in cele in careun om sta de vorba cu un porc teribilist biggrin.gif

This post has been edited by R1der: 8 Aug 2007, 12:14

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 18:59
Dacia