Unde Se Poate Spala Tapiteria
![]() ![]() ![]() |
Unde Se Poate Spala Tapiteria
rux76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- rux
Megane II Sedan. 1.6 16V verde-gri metalizat |
|||
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
La Expert Detailing (http://www.expertauto.ro/) dar e cam scump.
Curatarea in profunzime, limpezirea cu apa fierbinte si dezodorizarea tuturor fotoliilor tapitate = 40 EUR |
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
tzunoi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 November 04 ![]() |
Mai e o spalatorie pe Timisoarei, cum vii dinspre noul Mall spre iesirea din bucuresti (spre valea cascadelor) undeva pe dreapta, pe strada bolidului. Sunt pusi oarecum pe un colt de strada si au 4 locuri de spalat (asta pentru recunostere). Pretul parca e intre 1 mil si 2 mil (asa scrie, nu stiu in functie de ce variaza ca nu am fost interesat). La spalat masina pe exterior si interior fac treaba buna...la tapiterie...nu stiu
|
-------------------- |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ionut.. in principiu, la toate spalatoriile se poate face si tapitaria.. ideea era sa dea un sfat cine si-a curatat tapiteria.. unde si cum
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
rux76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
n-am apucat sa o spal... la expertauto a fost un coleg si a spus sa nu ma duc pt ca a avut niste daune dupa.... si alt loc unde o spala si o si usuca nu am aflat... am aflat multe care spala dar nu usuca si n-am unde sa las masina cu usile deschise o zi.... ;-(
|
-------------------- rux
Megane II Sedan. 1.6 16V verde-gri metalizat |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
la mine s-a murdarit scaunul de la sofer (merg doar eu in masina) si as vrea sa-l curat. pana la urma unde le-ati curatat si cu ce?
dc o spal eu as avea o solutie de a o usca: dau drumu dupa 30 min la incalzirea la scaune, in mai putin de 30 de min ar trebui sa se usuce sau folosesc un feon. This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 19:57 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
heimdallr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 June 05 From: tg mures ![]() |
cu bio carpet sau cu vanish carpet se curata extraordinar de bine. si e aproape gratis. o sambata la padure. hai poate 2 zile. dar macar stii ca o faci cu mana ta.
|
--------------------
Ex Renault
19
1990 TXE Ford Ka -2002
Dacia Sandero 1,4 -2008 |
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am luat de la MA-FRA un lichid (PULIMAX), si e super. Aruncati un ochi aici: www.mafra.ro
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
cum se splala tapiteria?
nu as vrea sa arunc cu apa prin interiourul masinii si nici sa ma trezesc ca toata mizeria din scaun se scurge pe mocheta. |
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
dmc |
![]()
|
sa inteleg ca nimeni nu si-a spatat tapiteria singur?
|
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aveam un cielo din 1996 care pana anul trecut nu i-a fost spalata tapiteria.
La spalatorii cereau 100 ron pt curatare. Tinand cont ca din scaunul de la sofer ieseau ate am achizitionat huse si am dat la spalator 10 ron pentru a curata decat tapiteria de pe fetele de usi. Nenea a bagat solutie din care spala masinile si apoi a bagat jetul. A iesit belea! Presupun cu un sampon dedicat pt curatat tapiteria si apoi cu apa si cu o perie ajungi la aceleasi rezultate. |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
eu am cumparat nishte biocarpet la recomandarea unui prieten si pana acum isi face treaba foarte bine
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
dmc |
![]()
|
QUOTE(adrianpurcarin @ Sep 21 2005, 07:53 PM) eu am cumparat nishte biocarpet la recomandarea unui prieten si pana acum isi face treaba foarte bine ok, dar cum procedezi? |
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
glumetu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 19 Joined: 21 September 05 ![]() |
Scrie pe eticheta. Se dilueaza un sfert de biocarpet cu 3/4 apa. E bine sa ai o periutza cu care sa cureti tapiteria folosind respectivul amestec. Desi face un pic de spuma, dupa uscare tapiteria e ca noua si nu necesita clatire. Faci economie si la deodorantul de masina, miroase a biocarpet cĂźteva zile
![]() This post has been edited by cmandrei: 17 Mar 2006, 19:57 |
-------------------- |
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
sau stropesti pur si simplu pe pata si dupa aia cu o carpa umeda stergi; la mine functioneaza; parerea mea e ca e bine sa eviti periile pentru ca au tendinta de a scamosa tapiteria, eu folosesc o carpa moale
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
dmc |
![]()
|
multumesc, cum se face frumos (dc o sa se mai faca) spal si eu tapiteria de la scaunul sofer
|
--------------------
Renault
Megane II
Iulie 2004 |
|
Eudela5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 17 July 07 ![]() |
sau cu 1.5 mil in zona tineretului palatul copiilor este o spalatorie trasnet Au fact sa para CA noua
|
--------------------
Renault
Clio
2000
|
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
Nu sunt io mare expert, dar chiar si asa prefer sa ma ocup personal de interior, imi fac timp intr-un week-end si o iau batraneste pana razbesc
![]() link util http://www.reno.ro/Produse-de-lustruit-cur...ior-t81367.html This post has been edited by Berila: 25 Jul 2007, 09:13 |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|
IvanCG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Tapiteria mixta (piele + textil) cum se curata?
Biocarpet pe partea textila si altceva pe piele? Merge biocarpetul ala peste tot? Sau se lasa pielea asa cum a facut-o mama ei si se sterge cu niste apa? |
--------------------
Renault
Laguna II
Estate Privilege 1.9 dCi 2002
|
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
Io zic ca trebuie solutii diferite ... parerea mea
![]() Iar solutii de curatat pielea se gasesc usor, io folosesc cu succes o crema pe care mi-a cumparat-o nevasta pentru scaunul de piele de la birou, scuze dar nu mai tin minte cum ii zice. This post has been edited by Berila: 25 Jul 2007, 11:50 |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:35 |