Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Recomandare HU, pentru Dacia Logan

snak3
post 13 Jul 2007, 10:59
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucharest

Salutare,

Vreau sa imi iau si eu un HU.
Cele 2 modele asupra carora m-am oprit ar fi :
1. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...ONY/CDX-GT610U/
2. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...rion/DB568RUSB/

Dupa ce am citit multe topicuri de aici am ajuns la concluzia ca, Clarion este "mai bun" decat Sony. Deci, sunt convins ca recomandarea voastra va fi Clarion. Totusi as avea cateva nedumiri cu care poate ma puteti ajuta.

1. In primul rand care ar fi diferentele intre Sony 410, Sony 610 si Sony 616. Din specificatii nu pot sa imi dau seama ( sunt la pamant la categoria audio deci... fiti blanzi )
2. Daca Clarion-ul e asa de bun si e asa net superior Sony-ului cum se face ca diferenta de pret e atat de mica (10%) intre cele 2 modele prezentate mai sus, avand in vedere ca la dotari imi par identice ( din nou, din cate mi-am dat eu seama sunt identice ). Este modelul asta de Clarion mai low-end si deci nu e asa bun ca si "Clarioanele" despre care se vorbeste in alte topicuri pe aici ?

Va multumesc.

--------------------
Dacia Logan - B ---- 2007 Ambition 1.5 Dci
A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ga!nusha
post 15 Jul 2007, 14:07
Post #2

Still here

From: Paris

tinand cont ca ambele au aceleasi "dotari" eu cred ca sony este mai frumos. smile.gif

eu nu cred ca este vreo diferenta de calitate intre cele 2 modele...

--------------------
Mazda 3 MPS ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
+
vibratie
post 16 Jul 2007, 11:21
Post #3

Membru

From: Bucuresti

Eu cred ca Sony este net superior si ca design si ca dotari. Il poti personaliza la taste, display, sunet. Se vede ce este afisat pe display si daca bate soarele in el. La Clarion nu sunt sigur ca se mai vede. Reda mai multe feluri de fisiere. Diferenta intre 610 si 616 este doar culoarea fetei detasabile. La 610 este argintie iar la 616 este neagra. Acum depinde ce design iti place mai mult wink.gif

--------------------
Dacia LOGAN Laureate - 1,6 MPI - 2006
+
snak3
post 17 Jul 2007, 08:24
Post #4

Membru incepator

From: Bucharest

Imi cer scuze ca am absentat, a, fost plecat.
Din cate intelesesem eu, Sony ar sta cam prost la toate inafara de design si ambalaj. De aceea m-am uitat catre Clarion, marca destul de laudata pe alte forumuri.
Insa, dupa ce am mai citit cate ceva am auzit si eu de displayul problematic si mai nou faptul ca nu are volum pe buton rotativ ceea ce nu pare mult dar pe mine ma everveaza la culme.
In concluzie cred ca am sa merg pe sony. Si aici, daca intre 610 si 616 e decat culoarea... de ce e cu 200k mai scump 616?? Am sa mai caut.
Mersi pt raspunsuri.

--------------------
Dacia Logan - B ---- 2007 Ambition 1.5 Dci
A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 01:49
Dacia