Recomandare HU, pentru Dacia Logan
![]() ![]() ![]() |
Recomandare HU, pentru Dacia Logan
snak3 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 2 November 03 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- B ----
2007 Ambition 1.5 Dci A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
|
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
tinand cont ca ambele au aceleasi "dotari" eu cred ca sony este mai frumos.
![]() eu nu cred ca este vreo diferenta de calitate intre cele 2 modele... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
vibratie |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 4 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca Sony este net superior si ca design si ca dotari. Il poti personaliza la taste, display, sunet. Se vede ce este afisat pe display si daca bate soarele in el. La Clarion nu sunt sigur ca se mai vede. Reda mai multe feluri de fisiere. Diferenta intre 610 si 616 este doar culoarea fetei detasabile. La 610 este argintie iar la 616 este neagra. Acum depinde ce design iti place mai mult
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
Laureate - 1,6 MPI - 2006
|
|
snak3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 2 November 03 From: Bucharest ![]() |
Imi cer scuze ca am absentat, a, fost plecat.
Din cate intelesesem eu, Sony ar sta cam prost la toate inafara de design si ambalaj. De aceea m-am uitat catre Clarion, marca destul de laudata pe alte forumuri. Insa, dupa ce am mai citit cate ceva am auzit si eu de displayul problematic si mai nou faptul ca nu are volum pe buton rotativ ceea ce nu pare mult dar pe mine ma everveaza la culme. In concluzie cred ca am sa merg pe sony. Si aici, daca intre 610 si 616 e decat culoarea... de ce e cu 200k mai scump 616?? Am sa mai caut. Mersi pt raspunsuri. |
--------------------
Dacia
Logan
- B ----
2007 Ambition 1.5 Dci A GOOD friend will come and bail you out of jail but a TRUE friwnd will be next to you in the cell saying: " GOD it was good "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 01:49 |