copil isteric handicapat, imi tot declanseaza alrma
![]() ![]() ![]() |
copil isteric handicapat, imi tot declanseaza alrma
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Schimba masina si nu o sa mai stie puradelu care e
![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrianno @ 24 Jul 2007, 18:56) ce pot face la un handicapat de copil sa nu imi mai declanseze alarma ? ba intra cu bicicleata in ea, ba vine ii da o palma si fuge, am numai zgarieturi si indoituri pe tabla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu prea multe, atat "opinia publica" cat si legea nu prea de avantajeaza. mai avem mult timp de asteptat pana cand in tara asta propietatea altuia va fi respectata, dar ... nu dispera .... azi e mai bine decat ieri .... asa ca .... pana o sa iesi la pensie ai ceva sanse sa se remedieze situatia QUOTE(Meghitzanul @ 24 Jul 2007, 22:15) correct... buna ideea cu inghetata ![]() si in plus copilul e copil... se plictiseste, e neatent, etc.. eu tot la fel faceam cand eram mic ![]() ![]() hmmm ..... tu ai copii? cam ce parere ti-ai face daca ai vedea un strain ca-ti imbie mostenitorul cu "dulcegarii"? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ar striga :Uite pedofilu` belgian!
![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am facut body polish azi, si daca mai vad o liniuta cat de mica pe usa mut toti tiganii din cartier
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:26 |