Proiect aproape terminat, Megane II
![]() ![]() ![]() |
Proiect aproape terminat, Megane II
prOZac |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
april 2006,pack authentique Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|||
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
|
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
prOZac |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 7 January 07 From: Timisoara ![]() |
aprecieri vei mai primi....atata timp cat nu faci tiganie pe masina nu vad de ce nu le-ai primi. masinuta e superba. sa ai noroc de ea si tine-o tot asa.reno mai frumos ca asta inca nu am vazut pe la noi
|
--------------------
Renault
Clio III
- B-81-PRZ
april 2006,pack authentique Renault Megane Sedan april 07 Luxe privilege B-35-DPS
(nu mai)urmeaza Laguna(dezgustat de servicii) |
|
sebi |
![]()
|
QUOTE(prOZac @ 11 Mar 2008, 21:01) aprecieri vei mai primi....atata timp cat nu faci tiganie pe masina nu vad de ce nu le-ai primi. masinuta e superba. sa ai noroc de ea si tine-o tot asa.reno mai frumos ca asta inca nu am vazut pe la noi Inca odata multumesc, de facut tiganie sper sa nu fac vreodata ![]() ![]() This post has been edited by sebi: 11 Mar 2008, 22:05 |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
sebi- asteptam un nou topic intitulat " proiect terminat"
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
sebi |
![]()
|
QUOTE(j.d @ 12 Mar 2008, 00:24) Arata-mi tu unul mai frumos din orice colt al lumii...si sa fie ceva custom, unicat, cum e a lui Sebi...nu facut cu piese comandate din eu stiu ce cataloage... ![]() Multumesc, J.D ai mare dreptate, un prieten foarte bun de al meu si apropiat mi-a zis la un moment dat "este foarte usor sa-ti faci masina prin comandarea pieselor gata facute dintr-un catalog, dar este cu totul altceva atunci cand designul iti apartine" ![]() Tin sa multumesc pe aceasta cale Domnului Pompa care m-a ajutat in ultimul timp in realizarea unor piese de a dreptul impresionante. This post has been edited by sebi: 12 Mar 2008, 15:24 |
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
poti sa ... re-centralizezi tot ce ai facut la masina? de unde, cat cum? un fel de traseu al masinii de la stock la... sby.
pe mine m-ar interesa f mult ce ai facut la motor |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
supeerrrrrrrr frumoasa. felicitari !!!
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
|
|
sebi |
![]()
|
QUOTE(Bhal @ 12 Mar 2008, 17:42) poti sa ... re-centralizezi tot ce ai facut la masina? de unde, cat cum? un fel de traseu al masinii de la stock la... sby. pe mine m-ar interesa f mult ce ai facut la motor O sa postez istoria masinii, cum am mai zis si pe la inceputul topicului, eu am tinut masina "pe dreapta" cam un an pana am terminat cu tot. Ultima oara cand am analizat investitia facuta, am realizat ca puteam sa-mi mai iau un clio III cu banu jos ![]() QUOTE(SANDRINO @ 13 Mar 2008, 08:51) Merciiiiiiiiii frumossssss sandrino ! This post has been edited by sebi: 13 Mar 2008, 09:43 |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
am vazut masina la spalatorie in urma cu vreo jumatate de ora, nu m-am holbat prea mult ca sa nu par penibil, dar ce sa zic e: "UAAAU"
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am laudat masina cu fiecare ocazie pe care am avut-o. Se pare ca am avut mare dreptate, fiidnca astazi Sebi a castigat premiul pentru
BEST CUSTOM EXTERIOR Felicitarile mele stimate si distins prieten drag. Zic eu ca tot efortul pe care l-ai depus incepe sa merite din ce in ce mai mult. This post has been edited by j.d: 16 Mar 2008, 22:38 |
--------------------
powered
by
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Felicitari Sebi, meriti premiul cu varf si indesat! Ma bucur ff mult pentru tine, ai o masina absolut superba! Imi pare rau ca nu am stat mai mult ieri cu voi, eram pe fuga rau, dar totusi vroiam sa iti vad masina la expo.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Felicitari Sebi! Imi pare rau ca nu pot vedea si eu minunea live, probabil in realitate e si mai faina decat apare in poze, unde oricum arata bestial. Satisfactia trebuie sa fie cu atat mai mare cu cat acum ai primit si recunoasterea oficiala.
![]() Acu' dupa ce te-am periat ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
OOOO, felicitari, stimabile!!! You disurve it!
![]() Chiar daca iti stiam masina ai vazut ca iar m-am plimbat ieri pe langa ea 15 minute! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
sebi |
![]()
|
Multumesc mult la toata lumea pentru sprijin si vizite. Sunt foarte obosit dupa acest weekend, dar intradevar ma bucur pentru cupa primita si faptul ca toate eforturile mele de a modifica masina au fost recunoscute oficial asa cum a spus si Manuel.
Acum o sa-mi iau saptamana de liniste, dar ma gandesc serios la modificarile care vor urma..... Multumesc inca odata pentru suportul forumului si cei care au venit personal la romexp. <span class='edit'>17 Mar 2008, 16:13:</span> Era sa uit, cand aveti timp si daca sunteti pasionati luati ultimul numar a revistei 4tuning ![]() ![]() Va las pe voi sa descoperiti despre ce este vorba. This post has been edited by sebi: 17 Mar 2008, 16:13 |
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Felicitari si la mai multe premii!
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
sebi |
![]()
|
@CT-07-JGA: merci frumos!!!
Cateva poze cu masina la Romexpo This post has been edited by sebi: 18 Mar 2008, 14:34 Attached thumbnail(s) salon3.JPG ( Size: 73.09k ) Number of downloads: 930 Salon5.JPG ( Size: 85.17k ) Number of downloads: 1034 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mai frumos de atata nu se poate
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
sebi |
![]()
|
Merci UXE!!!
Se poate se poate, acum imi trec fel de fel de idei prin cap cu privire la modificarile pe care le voi aduce anul asta ![]() ![]() |
|
Randy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 January 08 ![]() |
Felicitari Sebi,
asteptam urmatoarele idei inovatoare pentru urmatorul salon si speram ca data viitoare sa participam mai multi! Bravo! |
--------------------
VW
Passat
- B 72 XXX
2008 B6 Highline 2.0 TDI 170 cp DSG
|
|
sebi |
![]()
|
QUOTE(Randy @ 19 Mar 2008, 00:44) Felicitari Sebi, asteptam urmatoarele idei inovatoare pentru urmatorul salon si speram ca data viitoare sa participam mai multi! Bravo! Merci Randy !!! Si eu sper sa participam mai multi, au fost cred ca in total 3 megane-uri, nu stiu daca am vazut vrun clio pe acolo (poate ma insel). |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sebi>>Felicitari pentru ''BEST CUSTOM EXTERIOR'' ...titlul este pe deplin meritat...Daca toti participantii ar fi fost asa de preocupati de masina lor si de tuning precum esti tu, era/iesea altceva...Am vazut multe masini doar cu folie+jante ieftine+stickere din vitan expuse..care nu prea aveau ce cauta pe acolo...La anul sper sa fie mai multi precum ''Sebi'' la salonul asta de tuning...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
sebi |
![]()
|
QUOTE(MHY @ 19 Mar 2008, 19:50) Sebi>>Felicitari pentru ''BEST CUSTOM EXTERIOR'' ...titlul este pe deplin meritat...Daca toti participantii ar fi fost asa de preocupati de masina lor si de tuning precum esti tu, era/iesea altceva...Am vazut multe masini doar cu folie+jante ieftine+stickere din vitan expuse..care nu prea aveau ce cauta pe acolo...La anul sper sa fie mai multi precum ''Sebi'' la salonul asta de tuning... ![]() Merci MHY!!!! La anul sigur vor fii mai multe masinii competitive, asa ca trebuie sa ma apuc de treaba ![]() |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
felicitarile mele, seb
![]() pare rau ca n-am putut sa o vad chiar acolo |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sebi |
![]()
|
QUOTE(claus @ 20 Mar 2008, 17:56) Merci Claus!!!!!!!! lasa ca o vezi data viitoare ![]() Scuze de late reply dar am fost plecat. Acum m-am intors, si sunt pregatit de treaba ![]() ![]() |
|
tagartaa |
![]()
|
![]() ZUM Group: Members Posts: 48 Joined: 11 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari ai facut treaba buna.
Asteptam sa ne incanti si cu alte modificari |
--------------------
Renault
Megane Sedane
- zum
2007/1.6 . 16v
|
|
sebi |
![]()
|
QUOTE(tagartaa @ 26 Mar 2008, 15:25) Merci frumos targartaa!!! Acum incerc sa-mi gasesc suspensia pe aer. Cred ca luna viitoare dau o fuga in germania sa-mi montez noua suspensie, abia astept. Si trebuie sa-mi fac programare la montat folia (sper sa rez sapt viitoare) sa scap odata de criticile domnului Semit ![]() |
|
j.d |
![]()
|
Si o sa incepi sa le auzi pe ale mele...
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:57 |