Montare mp3 player
![]() ![]() ![]() |
Montare mp3 player
$$ilvviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|||
agabrean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 07 From: Brasov (RO) / Bruxelles (BE) ![]() |
|
--------------------
Renault
Talisman
Estate 1.6 dci 4Control Initiale Paris Grand Scenic III 2013 2.0 BVA 150
Laguna III 2.0 GT 180 4Control Laguna II 1.9 DCI 120 |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ala e pt cd-changer
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Playerul de demontează prin introducerea unor piese în formă de U în acele găuri din extremități... poți folosi 2 spițe de bicicletă îndoite...cass.jpg ( Size: 32.94k )
Number of downloads: 188
Cu adaptarea altui aparat e mai greu, pentru a funcționa în continuare comenzile de pe axul volanului și displayul trebuie folosite niște adaptoare... Există un topic dedicat pe aici pe undeva... ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 17 Jul 2007, 16:09 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
eu mi-am instalat la un atelier din autovit um mp3 sony.
dupa instalare ecranul micut de pe bord nu a mai functionat ca innainte, acum arata doar ora si temperatura. ![]() dar asta s-a intamplat acum ceva vreme de atunci am impresia ca intrat ceva silicon de bord in mp3 player si acum nu mai citeste cd-urile in general ![]() ![]() daca are cineva idee cum pot curata lentila i-as ramane vesnic recunoscator mentionez ca dupa ce bag un cd aparatu sta ceva timp dupa care scrie : CD error ![]() sincer sa fiu m-am saturat de ascultat radio |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Se gasesc CD-uri de curatire. Eu am gasit la Metro dar am vazut si in alte locuri. L-am probat pe Pasatul uni prieten si a mers foarte bine.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
matrix67- zimi si mie tata te rog mult cum se numeste, cat costa si de unde sa cumpar , eu nu am gasit decat asa zise cduri cu mici periute pe spate care e clar ca nu o sa intre in fanta aia micuta.
pls cand intri nu nuita sa imi spui multumesc mult |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu sunt eficiente... Trebuie să desfaci player-ul, și să cureți lentila cu un bețișor cu vată imbibată în alcool izopropilic.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
De alea cu periute zic si eu dar sunt pe fata si nu pe spate.Costa in jur de 15..20 RON.Unele au si un lichid de curatire in pachet.Eu zic ca merita incercat inainte de a-l demonta.Cauta si pe la magazinele de calculatoare.Nu-ti face probleme ca nu intra prin fanta; il introduci ca pe un cd normal.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 05:58 |