Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

stop, am ramas fara motorina

dominy
post 19 Jul 2007, 10:26
Post #1

Membru autentic

Group: Members

salut din nou ... am becul la indicatorul de motorina ars ! am incercat sa il schimb si am primit raspuns negativ , asta e merg fara ! in ce le din urma am ramas in "pana prostului " nu radeti de mine sad.gif acum cum sterg eroarea .. trebuie sa o pun neaparat pe calculator sau exista alta varianta ? multumesc mult!

--------------------
renault laguna 2 - GL 22 DOM 2002 dci 120 hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
antifizic2
post 19 Jul 2007, 11:44
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

am inteles de pe acest forum ca cei cu mai multe cunostinte in ale mecanicii scot una din bornele de la baterie pentru cateva secunde urmand ca la reconectare bateriei calculatorul sa fie resetat.
eu unul nu am facut asa ceva inca, asa ca nu imi permit sa iti zic ce sa faci, mai bine astepti sa mai raspunda cineva. oricum la service n ucosta mult resetarea de care vorbesti

bafta multa

a si inca ceva pe viitor incearca sa tii mai mult combustibil in rezervor, mersul cu putin combustibil favorizeaza infundarea prematura a filtrului.

This post has been edited by antifizic2: 19 Jul 2007, 11:47

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi - B-57-LXF 2004
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
boozywoozy
post 19 Jul 2007, 14:49
Post #3

Membru autentic

From: galati

Scoaterea bornei la baterie nu este cea mai buna solutie.Exista anumite sisteme,xenonul,airbagul...etc care ramase chiar si cateva secunde fara curent detecteaza acest lucru si inmagazineaza o eroare.Recent am patit qestia asta iar la un test clip mi-au aparut aceste eori iar mecanicul,neavand de unde sa stie ca am schimbat bateria,mi-a zis din start ca am avut ceva probleme cu curentul,am ramas fara curent,drept dovada acele erori.Nu stiu cat de bine mergeau sistemele pe masina cu acele eori memorate.
Scuze de offtopic dar am vrut sa povestesc si patania mea...

--------------------
ex renault laguna 2 - gl 41 nyk 2002 1.9 dci dynamique
+
laguna_2_interceptor
post 19 Jul 2007, 15:26
Post #4

createur d'automobile

From: I A S I-capitala Moldovei, RO

- in plus apar toate defectele memorate de calculator de cand este masina... e ca un fel de cutie neagra smile.gif)... dupa intreruperea curentului e recomandabil sa se faca o diagnoza si sa se sterga toate defectele aparente...

--------------------
Renault - Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft - - IS 79 MRS 2003
C32 AMG Sportcoupé
+
dominy
post 20 Jul 2007, 10:55
Post #5

Membru autentic

ok multumesc mult .. am gasit un prieten care lucreaza la un service mai calificat si le-a ster el smile.gif asa ca acum sunt happy biggrin.gif

--------------------
renault laguna 2 - GL 22 DOM 2002 dci 120 hp
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 17:14
Dacia