Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident masina, Dacia papuc

vladrehau
post 19 Jul 2007, 07:38
Post #31

Instalator

Group: Members
From: middle moldova

QUOTE(driverx @ 19 Jul 2007, 01:07)
Unduro, cred ca nu avem cu cine vorbi, mai ales cand vine vorba de REHAU astia. 2 zmei dinastia, si or sa gaseasca orice rahat pe post de "argument" si cand raman si fara rahaturile astea o sa se agite ca un shaker si o sa ne intrebe ca ce treaba avem noi cu ce fac ei, ca cica e masina lor, is banii lor si ei fac ce vor cu ei, nu trebuie sa le dam noi lectii de corectitudine si moralitate. Cam asa a evoluat fiecare discutie de genu, desi poti sa stai sa le explici pana iti pica degetele. Atat pricep ei, atata pot....
*

eu vad ca tu te agiti ca un pepsi biggrin.gif ,si incerci sa stropesti cu noroi in oricine nu e de acord cu tine! eu zic sa iti faci un control la cap nene ca esti cam stresat si s-ar putea sa o iei razna si nu mie de alta dar poate o iei razna cand ne intalnim prin trafic si dai cu masina peste mine biggrin.gif cum ai mai dat si peste altii laugh.gif
eu nu incerc sa contrazic nimic din ce zici tu decat daca nu ai dreptate....acum sa zica cititorii acestui topic ...chiar nu credeti ca soferul papucului era baut? sau adormit? eu pun pariu ca s-a trezit la sunetele masinei de politie sau cand a vazut girofarele de aia s-a pierdut asa.

--------------------
logan 1.5 DCI SUPERCHARGED
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
driverx
post 19 Jul 2007, 08:13
Post #32

--- Membru cu ralanti ---

Nu ma agit deloc. Absolut deloc. De mult n-am mai fost asa calm biggrin.gif Cred ca ma moleseste caldura! Si aici nu e vorba de parerile mele personale versus ale tale sau alti papucari. Arunc cu noroi in oameni inconstienti care ne pun noua viata in pericol. Dar atata intelegi tu biggrin.gif Si nu te supara...peste cine am dat eu?

Pe ce baza am crede ca ar fi fost baut (desi de altfel este posibili). Dar pe ce baza? Doar un sofer baut pierde controlul la o masina? Sau cum vine asta?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Unduro
post 19 Jul 2007, 18:56
Post #33

Membru Accidentat

From: Bucuresti

Nu cred ca are importanta daca a fost sau nu baut(asta il face si mai inconstient) ideea e ca "noi" romanii nu am inteles prea bine termenul de "DEMOCRATIE".Avem impresia ca putem face ce "vrea muschii nostrii" ce dreaqu doar e democratie,fara sa ne gandim ca poate il deranjam pe cel de langa noi sau poate chiar ii punem in pericol integritatea fizica sau morala.Va rog sa ma scuzati ca am generalizat dar din pacate sunt prea putini care fac exceptie de la aceasta "regula".

--------------------
Renault Megane II 1.5 dCI 105cp Privilege, Noir Nacre, Noiembrie 2007
ex : Megane II 1.5dCI 85cp 2005 Influence
+
A l e x
post 19 Jul 2007, 20:54
Post #34

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Ma, eu stiu un papuc care cand franezi ii fuge fundul intr-un stil barbar. Este exact comportamentul pe care l-ar fi avut acel papuc la o asemenea viteza deci nu m-ar mira asta sa fie cauza...

Oricum, tari cei doi tarani, absolut nicio treaba cu accidentul..

QUOTE(vladrehau @ 18 Jul 2007, 15:41)
radmasa.gif  radmasa.gif m-am pisat pe mine de ras  radmasa.gif  as  vrea sa l  iau  pe  roman  la  o  tura  cu  loganul  sigurrrrrrrrrrrrr  face  atack de cord
radmasa.gif
*

Ce sa faca ma ?? Atac de cord de ce ? Asa de bine iti merge Loganul ? radmasa.gif

Sa fim seriosi..

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
vladrehau
post 19 Jul 2007, 22:01
Post #35

Instalator

la cat e ala de sperios face biggrin.gif

--------------------
+
george_slz
post 20 Jul 2007, 06:31
Post #36

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Aia nu a fost frana de mana, ci frana de serviciu avizata de maestrii dacia(pun pariu ca tocmai iesise bine la ITP, fara spaga sau tinut de masina la franare).
Am patit si eu odata asa, se intampla din cauza repartitorului.

--------------------
dacia Astra H Cosmo - b xx sef 2008
+
driverx
post 20 Jul 2007, 07:02
Post #37

--- Membru cu ralanti ---

Hoooooooo. Da' cine ar fi spus ca ar fi fost frana de mana? Noi tot de frana de serviciu vorbeam pana acum si despre calitatile ei in general, dar mai ales la Dacia Papuc. Pe planeta ta frana de serviciu e de fapt frana de mana?

This post has been edited by driverx: 20 Jul 2007, 07:03

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
vladrehau
post 20 Jul 2007, 07:58
Post #38

Instalator

cine baga din astea cu frana de mana inseamna ca nu a condus niciodata o dacie papuc
ia urcativa pe una si franati brusc la peste 50 km/h si mai vb dupa aceea ...... biggrin.gif daca mai am cu cine!!!! biggrin.gif

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th August 2025 - 06:36
Dacia