Accident masina, Dacia papuc
![]() ![]() ![]() |
Accident masina, Dacia papuc
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu ma agit deloc. Absolut deloc. De mult n-am mai fost asa calm
![]() ![]() Pe ce baza am crede ca ar fi fost baut (desi de altfel este posibili). Dar pe ce baza? Doar un sofer baut pierde controlul la o masina? Sau cum vine asta? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Unduro |
![]()
|
![]() Membru Accidentat Group: Members Posts: 93 Joined: 17 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca are importanta daca a fost sau nu baut(asta il face si mai inconstient) ideea e ca "noi" romanii nu am inteles prea bine termenul de "DEMOCRATIE".Avem impresia ca putem face ce "vrea muschii nostrii" ce dreaqu doar e democratie,fara sa ne gandim ca poate il deranjam pe cel de langa noi sau poate chiar ii punem in pericol integritatea fizica sau morala.Va rog sa ma scuzati ca am generalizat dar din pacate sunt prea putini care fac exceptie de la aceasta "regula".
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCI 105cp
Privilege, Noir Nacre, Noiembrie 2007 ex : Megane II 1.5dCI 85cp 2005 Influence
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ma, eu stiu un papuc care cand franezi ii fuge fundul intr-un stil barbar. Este exact comportamentul pe care l-ar fi avut acel papuc la o asemenea viteza deci nu m-ar mira asta sa fie cauza...
Oricum, tari cei doi tarani, absolut nicio treaba cu accidentul.. QUOTE(vladrehau @ 18 Jul 2007, 15:41) ![]() ![]() ![]() ![]() Ce sa faca ma ?? Atac de cord de ce ? Asa de bine iti merge Loganul ? ![]() Sa fim seriosi.. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
la cat e ala de sperios face
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Aia nu a fost frana de mana, ci frana de serviciu avizata de maestrii dacia(pun pariu ca tocmai iesise bine la ITP, fara spaga sau tinut de masina la franare).
Am patit si eu odata asa, se intampla din cauza repartitorului. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Hoooooooo. Da' cine ar fi spus ca ar fi fost frana de mana? Noi tot de frana de serviciu vorbeam pana acum si despre calitatile ei in general, dar mai ales la Dacia Papuc. Pe planeta ta frana de serviciu e de fapt frana de mana?
This post has been edited by driverx: 20 Jul 2007, 07:03 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vladrehau |
![]()
|
cine baga din astea cu frana de mana inseamna ca nu a condus niciodata o dacie papuc
ia urcativa pe una si franati brusc la peste 50 km/h si mai vb dupa aceea ...... ![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 06:36 |