Am aer conditionat, nu am... ventilatie!
![]() ![]() ![]() |
Am aer conditionat, nu am... ventilatie!
raducoc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19 TXI
1991
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ventilatorul pentru habitaclu se afla in acelasi compartiment cu bateria. Gaseste-i mufa, verific-o, curat-o si poate ai sanse sa mearga. Daca nu, du-te la un electrician si pune-l sa verifice intai panoul de comanda; el pica cel mai des.
Din ce localitate esti? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
raducoc |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 14 Jul 2007, 21:33) Carranque! O localitate in sud de Madrid. Din tara sunt din Dej, de pe linga Cluj-Napoca. Sunt nou in ale sofatului, mi-am luat carnetul abia de 2 luni si intreb nelamuririle pe forum intrucit daca ma duc pe aici la un mecanic ma taxeaza bine de tot. Am un vecin aici cu mine care are un Seat si care a fost nevoit sa isi schimbe discul de ambreiaj. I-au luat pentru asta 800 euro! Are acuma si ceva probleme la teava de esapament ce intra in catalizator si trebuie sa isi schimbe catalizatorul ca altfel nu poate rezolva. O sa il coste in cel mai fericit caz cel putin 500 euri. La ce preturi practica mecanicii pe aici, cred ca o sa ma fac mecanic auto pina la urma. ![]() |
--------------------
Renault
19 TXI
1991
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Cel mai bine cumperi un manual de reparatii Renault 19, ca acolo explica cum se fac astea. In mod normal, trebuie sa ai un variator de tensiune pentru ventilator, care se intampla sa pice. Daca e asta, il gasesti la dezmembrari, in Spania erau odata destul de multe, mai ales in zona Madridului.
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
trebuie sa dai bordu jos ca sa umblii la aeroterma
|
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
raducoc |
![]()
|
Merci de sfaturi. O sa incerc pe rind sa vad care ii buba. Insa ce este aia aeroterma? Ce rol are si pe unde se poate localiza. Mentionez ca nu am probleme cu climatizarea, numai cu ventilatia! Am AC, si daca comut pe frig scoate frig, daca pun pe cald scoate cald. Chestia ii ca nu mai functioneaza ventilatorul care impinge aerul in habitaclu.
|
--------------------
Renault
19 TXI
1991
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Aeroterma este ventilatorul in cauza...Cel mai bine, daca nu vrei sa cumperi manualul de reparatii (Haynes sunt cele mai bune), vezi ca in marile magazine (supermercados), la raionul auto au asemenea manuale, uita-te intr-unul sa vezi ce si cum...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 16:22 |