Sa-mi iau laguna?, 150 000 km
![]() ![]() ![]() |
Sa-mi iau laguna?, 150 000 km
GARDIANUL PUBLIC |
![]()
|
||
![]() Utilizator Renault Group: Members Posts: 47 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour
2002 / Privilege, 1.9 dci 120 CP 6tr ESP 16' Nu tot ce zboara se mananca.
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am un tampon de cauciuc uzat la suportul motor din stanga sus.
Am presat niste carton in el si am rezolvat problema. ![]() This post has been edited by $$ilvviu: 11 Aug 2007, 10:56 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios, intre timp ai schimbat tamponul ala motor sau ai lasat asa?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ce aiurea mi se par intrebarile mele de acum 2 ani
![]() NU am schimbat tamponul ala. Am lipit aripioarele cu lipici si vad ca tine. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Cate invata omul... in 2 ani... acum am citit si eu topicul asta.
@ssilviu - felicitari tardive pentru "frantuzoaica initiala". Una peste alta... te declari multumit de alegerea facuta daca e sa te uiti acum in urma? (asta e o intrebare de-aia tipica a jurnalistilor de azi in genul: "Cum comentati?" ) ![]() Ca sa nu ziceti ca sunt offtopic - ma gandesc ca e utila o cugetare pentru cei care se gandesc acum sa faca pasul pe care ssilviu l-a facut acum 2 ani... Eu personal am avut aceeasi dilema acu' vreun an jumate. Mi-am tras frantuzoaica dinamica din semnatura si nu imi pare rau de alegere. |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 30 Oct 2009, 21:50) Ce aiurea mi se par intrebarile mele de acum 2 ani ![]() NU am schimbat tamponul ala. Am lipit aripioarele cu lipici si vad ca tine. Te intreb pentru ca am dilema asta de luni bune de zile si ma tot gandesc ce sa fac ca sa nu dau 5-6 milioane pe un tampon degeaba.. Imi poti explica mai detaliat ce ai facut? eventual si o poza, ceva ? This post has been edited by renodood: 1 Nov 2009, 04:32 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Poza... nu am.
Doar daca ma apuc sa desfac tamponul. Am scos bucsa aia de cauciuc. E compusa din 2 cilindri uniti prin 2 aripioare. Aripioarele erau putin rupte de la imbinarea cu cilindri, asa ca am bagat niste lipici la imbinari. Am pus-o cu aripioarele pe directia de miscare a motorului, ca sa nu le mai solicite atat de mult, chiar daca nu amortizeasa asa bine. Acum nu e chiar perfect, dar e suficient de liniste. Despre masina ce sa spun, m-am atasat de ea destul de mult. Regret oarecum pt ca am avut destul de munca la ea. Pe langa bucsaraie care era oarecum de asteptat in 2 ani m-a lasat turbina si apoi am desfacut motorul pt ca a cedat bucsa unei biele, la imbinarea cu boltul. Am gasit arcul de la pompa de ulei decalit, asa ca aveam o presiune destul de mica, probabil de aici toate belelele. Chiar recomandam atunci sa va apucati sa masurati presiunea uleiului, poate arcul ala e un punct slab al lagunelor. Spun regret oarecum pt ca am un coleg care tot acum 2 ani si-a luat passat cu 50 mii km mai multi, dar care nu a schimbat decat uleiul si filtre. Si e inca mult mai silentios ca laguna mea. Dar e drept ca e si mai rece. Tot in Laguna ma simt mai bine. This post has been edited by $$ilvviu: 1 Nov 2009, 07:20 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
renodood |
![]()
|
La mine bucsa aia de la suport e cam dusa, deci nici vorba de lipit. Incercam sa exploatez toate posibilitatile, dar se pare ca nu voi scapa...
Are un sunet din ce in ce mai enervant si mai des, asa ca nu mai pot amana. Daca tot duc masina in service, le voi zice sa verifice si arcul de la pompa de ulei, cine stie, poate reusesc sa previn ceva... In rest, si eu m`am atasat de ea,e o masina superba si senzatia pe care o ai la volan sau cand stai in face toata diferenta ![]() Sa o condusi sanatos si fara probleme mult timp (si km) de acum incolo! |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
legat de discutia .. de acum 2 ani..
![]() Laguna.. super alegere.. yo am luat-o la 153k km.. si in 8 luni am urcat-o cu 20k km.. multumit si incantat de ea.. |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
- 3292GTD
2.0 BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
$$ilvviu |
![]()
|
Nu se verifica arcul, se masoara presiunea.
Eu am pus un arc de la o pompa de logan. La ralanti aveam 3 si la 3000 ture aproape 7 atm dupa operatiunea asta. Tot am zis ca mai masor o data, dar nu am mai avut timp. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
relu_24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 7 March 08 ![]() |
Cum se masoara presiunea la ulei?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 Expresion
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Montezi un manometru in locul sondei de ulei.
E cam grea operatiunea datorita pozitiei incomode, dar asta e.... |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
boxer666 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 November 09 ![]() |
Sunt nou pe aici desi va urmaresc de ceva timp, mai ales atunci cand am avut probleme cu Francesca ( Laguna II 1.8 16V 2003 Privilege Full-Options).Am achizitionat-o in februarie 2009 din Marea Britanie. Cand am adus-o i-am schimbat distributia , 2 arcuri fata, filtre, uleiuri....(consumabile)...asta ca sa stau eu linistit. Acum 2 saptamani a inceput brusc sa-mi lucreze in doar 3 pistoane. La un service mi-au spus ca ar fi un injector. L-am schimbat ...si nimic.....Mi-au spus sa nu fie ceva la motor si ca ar sugera sa desfaca motorul cu un cost exorbitant. Pana la urma am fost cu ea la Service-ul Cobalcescu pe splai unde au descoperit o bobina arsa. Cu toate acestea......experienta de a conduce-o...e fara pret. O parte din mine a murit cu bobina aia
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II, 1.8 16V Privilege 2003
2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andreialex84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 November 09 ![]() |
felicitari pentru masina!.....si yo am o laguna de 132 mii km dar e impecabila.....niciodata nu am crezut ca o sa spun adsa ceva despre un model renault...dar...nu vezi...nu crezi
am aceleasi probleme si yo....cu trepidatiile la relanti....cu cablu rupt la mecanismul geamului stanga fata...dar astea le am de 18 luni de cand am masina...in rest stas. facut 56 mii km yo cu masina asta si in afara faptului ca am schimbat doar cele ...consumabile...nimic altceva si nu cred ca voi investi asa curand ca deabia am facut tester-ul si e nota 40. apropo....confortul ce il are o laguna 2 cel putin......putine masina de teapa ei au... masina ,mea e o laguna 2 sw gr. tour dynamique din 2005 si vb. de ceea ce am v-am si...inca o data felicitari |
--------------------
renault
laguna 2
- ct337ag
2005 sw gr.tour dynamique
|
|
adryan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Urmeaza sa imi iau un apartament si as vrea sa imi vand masina din semnatura,este foarte bine intretinuta,i-am schimbat distributia+pompa de apa,bieletele+capetele de bara,bucsile pe spate si turbina,nu are nici un fel de problema,nu stiu cam cat sa cer pe ea,eu am luat-o anu trecut in primavara cu 9500E,trebuie sa o vand ca sa dau avansul pt apartament.
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:00 |