[VAND]SUPERNOVA, supernova 2002
![]() ![]() ![]() |
[VAND]SUPERNOVA, supernova 2002
paul_78f |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 26 March 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) masina_4.JPG ( Size: 13.54k ) Number of downloads: 130 DSCF0719.JPG ( Size: 43.8k ) Number of downloads: 111 DSCF0723.JPG ( Size: 53.04k ) Number of downloads: 132 DSCF0727.JPG ( Size: 51.12k ) Number of downloads: 103 DSCF0725.JPG ( Size: 30.61k ) Number of downloads: 120 DSCF0720.JPG ( Size: 47.67k ) Number of downloads: 145 |
||
--------------------
vw
golf
- if 78 xxx
4 model special
|
|||
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
te-ar interesa o varianta de rate?
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
ce model e? rapsodie, clima, confort?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
paul_78f |
![]()
|
sub nici o forma rate
referitor la model e comfort cu unele imbunatatiri , cum ar fi , alarma cu perimetru , inchidere centralizata alta decat cea din fabrica , cd mp3 panasonic cu 4 boxe, covor antfonic si termic sub mocheta etc.. |
--------------------
vw
golf
- if 78 xxx
4 model special
|
|
boboc_bobocik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 June 07 ![]() |
ofer 2800 euro
|
--------------------
dacia
1410
1999
|
|
paul_78f |
![]()
|
dute la targ frate ca sunt destule si ai de unde alege
|
--------------------
vw
golf
- if 78 xxx
4 model special
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E masina ta, sau esti doar intermediar?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paul_78f |
![]()
|
da este masina mea.
unic proprietar. nu fac afaceri cu masini. ba chiar sunt omul legiii.....! deduceti voi. |
--------------------
vw
golf
- if 78 xxx
4 model special
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu am dedus urmatoarele:
QUOTE(paul_78f @ 30 Jun 2007, 21:04) QUOTE(paul_78f @ 30 May 2007, 20:33) salut ma numesc paul sunt din ilfov si sunt interesat de motorul dupa masina avariata , daca se poate sa-mi spui si mie unde poate fi vazuta si cat intetionezi sa ceri pe motor cu cutie si partea de tractiune planetare etc, sincer eu sunt interesat numai de motor binenteles daca nu este spart sau avariat rau, Nu sunt samsar si nu fac afaceri cu piese , eu am avut un accident cu a mea si am spart motorul iar acum incerc sa mai cumpar ce se mai poate pana reusesc sa completez ce a fost , ma rog daca se mai poate. ma poti contacta la adresa de e-mail paul_78f@yahoo.com , sau telefonic la nr [0722246849], sa stabilim detaliile. ms ptr intelegere. sursa: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=72525&hl= |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paul_78f |
![]()
|
motorul era ptr un prieten care ma rugat sa-i fac rost
|
--------------------
vw
golf
- if 78 xxx
4 model special
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
paul_78f |
![]()
|
frate ptr masina mea am zis si repet ca accept orice test si orice verificare , la un asa accident cred ca si un chior si-ar da seama daca masina a fost lovita.
mai ales in fata. si nu mai punem ca sunt seriile motorului trecute in carte care nu pot fi modificate de la motor. in fine nu conteaza ptr cine are de cumparat vine si vede cine comenteaza spor la comentat in continuare. masina mea e perfecta si nu are nici un scrupul asa ca am ce vine si nu ma feresc de teste si verificari am spus de la inceput. motorul pe care l-am solicitat a fost ptr un prieten cu care am cumparat o masina lovita pe un pret de nimic am completat-o am vopsit-o si apoi am vopsito , si in final vanduta dar inainte de toate astea au trebuit facute acte la rar ptr ca sa schimbat motorul au fost mai multe, dar repet nu au fost ptr masina mea. |
--------------------
vw
golf
- if 78 xxx
4 model special
|
|
paul_78f |
![]()
|
subiect inchis s-a vandut
|
--------------------
vw
golf
- if 78 xxx
4 model special
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 15:30 |