sa va mandriti cu laguna voastra
![]() ![]() ![]() |
sa va mandriti cu laguna voastra
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
cipi13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 December 07 ![]() |
Sunt si eu mindrul proprietar al unei Lagune. Cea din semnatura. Dar am o problema. Si va rog sa nu rideti(prea tare) de mine Am vazut pe forum Laguna 2 Privilege, Authetique si alte denumiri. Cum imi dau seama ce tip de laguna am eu...pentru ca nu scrie nicaieri nimic in plus fata de laguna.
|
--------------------
Laguna 2
Dinamique Grandtour
- B-62-TPG
2.2 dci, 110 kw
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pe interiorul usii de la torpedou.
|
--------------------
-
-
-
|
|
cipi13 |
![]()
|
acu ma duc sa vad
Gata am vazut Dinamique...am atitea hirtii in torpedou ca nu vedeam niciodata. ![]() Si mai am o intrebare si gata. Care varianta ar fi prima pe lista si care ultima ? This post has been edited by cipi13: 12 Feb 2008, 12:11 |
--------------------
Laguna 2
Dinamique Grandtour
- B-62-TPG
2.2 dci, 110 kw
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Daca nu scrie acolo, atunci cauta pe stalpul din dreapta (opus soferului), in partea de jos spre exterior, cu usa deschisa...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Authentique, Expression, Dynamique, Privilege, Initiale, GT-rare
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
cipi13 |
![]()
|
multumesc mult pentru detalii....stau bine
|
--------------------
Laguna 2
Dinamique Grandtour
- B-62-TPG
2.2 dci, 110 kw
|
|
dinbuc |
![]()
|
![]() Membru anti-bizoni Group: Members Posts: 171 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TreXeL @ 12 Feb 2008, 00:57) nush ce mi-a venit sa mai citesc o data topicu asta. nu cred ca se mai poate face o comparatie la ora asta intre marcile consacrate la aceeasi clasa. nu cred ca un passat mai nou sau un mondeo sunt masini mai slabe ca si laguna. desi cu modestii mei 120 cai nu prea discut cu ele pe sosea. probbil ca tine si de sofer. insa laguna e, cred eu, o masina pe care sa o iubesti. cu stilul ei, cu comfortul pe care ti-l ofera...intr-un fel o simti foarte personalizata si se muleaza pe gustul tau foarte usor. celelalte sunt masini insa parca laguna e un pic...ceva mai mult. asa mi-a placut golful 3 cu care am mers pana la 280.000km si nu i-am facut nimic..si nici el mie vo faza neplacuta. si inca o chestie...laguna e singura masina fata de care mi-e jena cand o vad murdara si parca mi-e rusine....de altele mi se rupea ![]() Excelenta caracterizare ! Asa am vazut-o si eu din prima clipa : o frantuzoaica poate frivola, poate rasfatata dar cu siguranta foarte frumoasa.Hai ca am dat-o in metafore, epitete si alte comparatii. |
--------------------
Renault
Laguna III 2.0 Dci 131
2013
|
|
flanjea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 30 January 07 ![]() |
Frantuzoaicei nu-i prea place mamaliga......2 pompe de joasa in 6 luni, 1300 ron ptr. un injector......etc etc. Sarutul frantuz costa frate. Eu tot cu problema mea.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Da ce au dom'le pompele alea?
Ce se intamla cu ele? Se arde motorul? Greu de crezut. Ai vre-una defecta pe acasa? Poate mi-o trimiti sa o studiez si eu. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
nick_grig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 January 08 ![]() |
am si eu de un an si vreo 2 luni o laguna break, privilege. an de fabricatie 2002. la 10 000 de euro cat am dat pe ea a fost si este cea mai buna solutie. si la banii astia a venit pe langa dotarile ei(multe si le stiti cu totii) cu un detector radar de vreo 500 de euro si carkit nokia. care nu merge. nu se conecteaza prea multe telefoane la el. doar 7610 a mers pana acum.
20 000 de km pana acum cu ea. mai mult in afara pt ca in oras mi se pare ca e cam greoaie si mi se rupe sufletu cand iau cate o groapa. nicio problema cu ea, decat consumabilele schimbate la timp. dar astea nu sunt probleme. mi s-au pus si mie intrebari de genu: dc nu ti-ai luat passat? pt ca la 10 000 passatu nu avea clima automata, xenon, scaune el si toate celelalte pe care le are laguna mea in concluzie sunt foarte mandru de ea. si pt drum lung e excelenta. mai mult de 120cp nu crd ca mi-ar trebui. ca nu sunt soferu iadului sa intru in depasire ca idiotu cand nu se poate. |
--------------------
renault
laguna II
2002 privilege
|
|
danny_darock |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 23 October 07 ![]() |
Salut, buna asta cu "soferul iadului" m-a bufnit rasul... a... si nu in ultimul rand si mie imi place laguna mai am prieteni cu skoda, vw, opel etc si la confort le bate pe toate
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 dci 120 cp
- CT-70-DNI
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:23 |